Ir vēlme samainīt visu ķēdes līniju savam vecajam trek 8500.
Mans vēlamais sapņu komplekts, ko vēlētos, ja vēl ir iespēja sazīmēt:
kasete Shimano Deore XT CS-M770
ķēde Shimano CN-HG93
Tā paša vecuma Deore klanim vidējo un lielo zobratu (laikam 32 un 42) modeli tagad nepateikšu.
Rullīši no spriegotāja Deore LX.
Droši rakstiet man vacap 2seši229O8O
Vai arī zinošākie var mani apgaismot par to, ka varu šādu retro vairs nesapņot.
Nesen kaimiņam vecu lx cubu akopu, zobratus atsevišķi. No aļika ņēmu…jo oem vairs nedabūt. Derēja ideāli. BB jāmera cok gara ass esošai,jo uzraksti bija nodiluši.lx rullīšus un ksseti + ķēdi no bike discount . https://www.bike-discount.de/en/shimano-ultegra/xt/saint-pully-set
šie ruļļi der LX.
casete arī ir BD pieejama, lēta gan nav. bet vai jēga tur no xt casetes ? es liku alivio pa 10 eur no BD…LX pārslēdzējs jau nav XT līmeņa imho.
zobrati tādi ± neatceros cik zobi bija 42 vai 44 bet tur ir varianti:
Paldies par ieteikumiem. Kā jau iepriekš rakstīju, tas tāds sapņu variants domāts. Ja neizdosies, tad jau jāņem būs vien alivio kasete. Tā vietējās bodēs pieejamāka.
Par klaņiem, ja oem zobratus nedabūt uz vietas, vai vietējās bodēs būs vēl pieejami saderīgi klaņu komplekti, ko samainīt un nečakarēties ar sūtīšanām?
domāju ka nebūs, bet ja būs tad visam cena x2 , piem šeit uz vietas alivio kaseti tu dabūsi pa 20+ eur. Es tikai sūtu no BD. Jo uz vietas maza izvēle un neadekvātas cenas.OEM zobratus varbūt tev lietotus piedāvās, jo jaunus jau sen kā neražo. Ja es tādu velo sev vāktu laikam būvētu 1x priekšā.
gan jau būs ok čainlains ja liksi vidējās zvaigznes vietā (vēl var likt no ārpuses vai iekšpuses+ ar BB ass garumu paspēlēties) . vienīgi lx laikam max 34T var sagremot - tad priekšā kādu 36T es liktu ± gan jau 104BCD lielajai/vidējai
Man atradās Shimano CN-HG93 ķēde, oriģinālajā iepakojumā. Pirkta savulaik Bike24, tas ir solīds vācu e-veikals, nebūs viltojums. Ja interesē, gan jau sarunātu cenu.
neleks (man lietošanā 3 velo ar 1x sistēmu NW) - nekad braucot pat pa takām un briesmīgajām grantenēm nav nolekusi ķēde, pat lētajam 9sp alivio. deorei pat to sajūgu ne reizes neesmu ieslēdzis.
Ķēde var nokrist ja zars trāpa zobratā, vai ja nokrīt uz sāniem…tās 2x kad ķēde bija nokritusi.
nu ceru ka nekļūdījos par 36 T - tas atkarīgs pa kādiem ceļiem braukā…man uz viena velo 32T -tas par maz priekš ikdienas (kalnos ok ) , 38T - likās nedaudz par daudz …36 T - sweet spot priekš mana ikdienas maršruta un ciskas. un ķēde ikdienā “dzīvojas” pa vidu kasetei .
Esmu parastais mierīgais svētdienas braucējs, kurš 2 - 3 reizes nedēļā izbrauc kaut kur pie ūdenstilpnes pasēdēt pavērot saulrietu. Tipiskais ātrums 20 - 25 km/h nekur nesteidzoties.
90% uz asfalta seguma.
Mākslīgais džeks man arī ieteica 36T, kā sweet spot ar 11-34T kaseti.
Mana sākotnèjā pieredze ar 1x un vecu XTR parslēdzēju bez sajūga bija neveiksmīga. Tad, kad NW zobrats bija nedaudz “piedilis” (ne nodilis), un, ja ķēde braucienā kaut nedaudz aizauga ar dubli vai tml., tad NW zobrats “nelaida vaļā” ķēdi, bet rāva to augšā …attiecīgi, pārlēdzēja kāju rāva uz priekšu/augšu. Pārslēdzēja kājai pietrūka stingrības.
nu nez - tā ķēde jau tik ļoti neaizaug ar dubļiem…pēc maniem novērojumiem. Un es daudz braucu pa grantenēm, ut.t. Cik skaitās piedilusi zvaigzne ? man viena ALU aļika kādi 6000km otrai 4500…lielāka daļa no šiem ar Alivio RD-M3100 nobraukti, nesen tik vienam velo nomainīju uz DEORE RD-M5120 + 10sp 11-46 ar sajūgu. Tagad skatos jaunajai 12 deorei vairs sajūga nav bet "duālā " atspere, kaut kas līdzīgs kā eagliem no sram. Lai vai kā neesmu novērojis, tādas problēmas…varbūt tam xtr jau galīgi atspere pazaudējusi bija “elastību”. starpcitu redzēju xt vai xtr tirgo atsperes atsevišķi, tikai nezinu kuriem tieši modeļiem.
Uzsvars bija uz padzīvojušu aizmugurējo slēdzi bez sajūga, kuram kāja nespēja kārtīgi nospriegot ķēdi pie noteiktiem apstākļiem. Tēmā arī ir runa par vecu 9sp RD (gan jau arī ir gana fiziski piedzīvojis).
Es savu XTR nomainīju uz RD-M5120. Salds p/p šim, taču tēmas autoram gan tas nederētu.
Chainsucks var rasties tikai tad tavs "piedilušais"zobrats ir atspiests un ir sanu atskabargas zobratam.tas risinams ar vili noņemot atskabargas.Un vel viens variants kad parak izdilis zobrats un tiek uzlikta jauna ķede,atstarpes ir lielakas nekā vajag un zobrats nespej iziet no sazobes ar ķedi,tad tikai maiņa,šis variants ir bijis ari 2-3 speed variantam.