Pērku 29er hardtail, uz 195cm augumu

Sveicināti!

Lēnām meklēju 29er hardatail, rāmja izmērs XL/XXL, jeb uz 195cm braucēju.

Interesē:
Dakšā ar lock-out uz stūres, 15x110mm, jeb boost standarta
Rāmis ar thru-axle, 110x148mm, jeb boost standarta

Budžets orientējoši ap 800 EUR

Esmu sasniedzams uz nr 25 seši seši seši 811

Neļauj labot, bet sapratu, ka esmu mazliet “pāršāvis”.

Man interesē arī ne-boost standarta (110x142mm) varianti.

Paldies.

Šis ir labs variants:

Šis ir lētāks un labāk nokomplektēts par Astra Velo piedāvājumu https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-8.0-2

Ok, izlīdzsvarojas slēdzis ar dakšu un sanāk ļoti līdzīgi nokomplektēts, bet joprojām lētāks. :)

Vispār izskatās, ka Astra Velo ir mājas lapā tornado bijis. Velosipēdi izmētāti pa dažādām kategorijām nevis filtrējami vienā. :( Agrāk viņiem bija tīri foršs filtrs.

Joprojām aktuāli, budžetu paceļu līdz 1000 EUR

radoniem mēz būt vēl saldākas cenas reizēm - javaktē. Bet vēl jārēķina 60EUR piegāde, vienīgi radonam lielākais rāmis 22 collas , kas imho uz 1.95 var būt pa mazu ja garas rokas kājas, es tāpēc pie 1,9m - labāk uz cube 24 collām jūtos, radonam dīvaini ka nav tāds rāmis.uz akciju līdzīgas specens cube ar judy air, sanāca sezonas sākuma BD - ap 980 ar piegādi.ā, un radoniem nav pedāļi komplektā, it kā sīkums, ja ir savi. un vēl radon max sys weight - 115kg , kubikam - 140 vai 145…tas tā ja tas ir svarīgi :D

Kurš tieši modelis Cube Tev sanāca?

Cik es Cube skatos, alumīnija reaciontiem aizmugurē ir QR, nevis axle.
Vienīgi Reaction TM ir axle, bet tas ričuks man nepatika, tieši tikko pārdevu.

Tālāk, kur BD no 1.3 sākas karbona Reaction, tur atkal līdz ar nākamo līmeni rāmim komplektācijas ir briesmīgas - Sram SX.