Pekinas OS Latvijas komandas velokrekli.

Sākot ar 19.jūniju ir iespēja iegādāties Pekinas OS Latvijas izlases velokreklus ar īsām un ar garām rokām kā arī bērnu izmērus(tikai īsām rokām) 10/12/14g.v.
Kreklus varēs piemērīt Rīgā Velobiķeru veloveikalā ,Biķernieku ielā 57 un SEB posmā Cēsīs 21.jūn. vai sazinoties ar mani presonīgi.
Velokrekls ar īsajām rokām/īsais sēdzējs - 27,95Ls
Velokrekls ar garajām rokām/garais slēdzējs - 33,95Ls
Bērnu velokrekls īsais slēdzējs - 25,95Ls
Būs pieejami M,L.XL.XXL,XXXL izmēri.
Bikses pagaidām piedāvājumā nebūs.
Kreklu savā īpašumā varēs iegūt uzrādot maksājuma uzdevumu par pārskaitījuma veikšanu LRF kontā.LRF rekvizīti piejami www.lrf.lv

Vai nav kāds links, kur varētu to formu apskatīt. Diemžēl Pekinas OS jau sen kā garām un atmiņa man nav diez ko laba ! :)

*

*brilles, braucējs un velosipēds neietilpst cenā

ja man kāds prasītu - teiktu, ka ĻOTI izskatīga forma

krekli ar garām rokām ir no tāda paša materiāla kā īsajām, vai biezāks (siltāks). ražotājs ?

Ja vēl biksēm muskuļi tiktu doti līdzi… :]

Tur jau tā lieta, ka bikses ar muskuļiem nav iekļautas :) Lai gan bikses arī vajadzēja komplektā.

Kāda ir garantija, ka pēc pārskaitījuma veikšanas būs iespējams dabūt vajadzīgo izmēru, t.i. ejošais izmērs nebūs jau izķerts ?

maza nepilnība par bildi.
bildē īsais krekls ir ar full zipperu, bet pārdošanā saprotu, ka ar īso.

out off topic, bet pirms kāda laiciņa man arī bija viena pilna LAT OS forma krekls+šorti, ko ieliktu pārdot xc.lv, jo krekls bija nedaudz par knapu. Formu pirku Itālijā.
Iznākums bija bans no kāda no adminiem…

tagad redzu, ka to tirgo Cello,
bet iespējams, ka LRF to drīkst darīt…

esmu izteicis savu mazo sāpi :)

garais krekls no biezāka materiāla.

Kāda ir garantija, ka pēc pārskaitījuma veikšanas būs iespējams dabūt vajadzīgo izmēru, t.i. ejošais izmērs nebūs jau izķerts ?[/quote]
darīsim tā lai būtu garantija.kreklu piemērīsi atzīmēsim Vārdu un tiks rezervēts konkrētai personai,ja 2dienu laikā nav samaksāts tad tiek atdots nākošajam gribētājam.

garais krekls no biezāka materiāla.[/quote]
ražotājs tas pats kurš ražoja formas uz Pekinu.

Kāda ir garantija, ka pēc pārskaitījuma veikšanas būs iespējams dabūt vajadzīgo izmēru, t.i. ejošais izmērs nebūs jau izķerts ?[/quote]
darīsim tā lai būtu garantija.kreklu piemērīsi atzīmēsim Vārdu un tiks rezervēts konkrētai personai,ja 2dienu laikā nav samaksāts tad tiek atdots nākošajam gribētājam.[/quote]
Paldies ! Tāds variants mani apmierina.

sorī, bet es ir sēne, nemāku atrast kā izskatās šis krekls ar garajām rokām, variet kāds ielikt lūdzu linku???

Paldies, Cello, laba ziņa:) Ja ne slavenie krekli “iededzies par Latviju” ;) , tad vismaz Olimpiskie krekli būs dabūnami.

Izskatās jau skaisti, taču kaut kā nepamet sajūta ka tādi pienākas tikai izredzētiem (bildē redzamiem) kas tos ir nopelnījuši… Gonkās (vismaz LV) ar tādiem jau gan rādīties nebūs ļauts, vai ne? :( Bet tepat kaimiņos LV un EE takš varēs?

tāpat kā īsais,garās rokas baltas!
Braukt varēs visi un jebkurā valstī.
SEB-ā taču pilns ar Absaloniem ;)

Braukt varēs visi un jebkurā valstī.
SEB-ā taču pilns ar Absaloniem ;)[/quote]
Nu vot man par tiem tipa Absaloniem, Giro līderiem (rozā kreklos) u.c. tomēr tāda atteiksme, ka ja neesi penījis to kreklu, tad nu ar tādu no 9 koridora tautā braukt nav nekāda goda lieta…
Bet nu ja Cello atļauj lietot, tad iegādāšos, ar prieku un (šodienai neraksturīgu) lepnumu par savu dzimteni, lietošu gonkās Lietuvā un Igauņos:)

es neko nevienam nevaru liegt vai ļaut! ;) katrs atbild pats par sevi…
krekli jau ir ceļā uz LV!Pirmajā sūtījumā 20gab.

Nu ja uz tāda krekla vēl varētu dabūt abu brauceju autogrāfus,tad tam kreklam būtu jau cita vērtība.Ja tāda interese būtu vairākiem, tad varbūt Cello varētu noorganizēt šādu autogrāfu dalīšanu ! Cik nav redzēti hokeja krekli ar izlases spēlētāju autogrāfiem,kapēc velo būtu izņēmums.

doma jau jauka Int, bet tad tas krekls nebūs piemērots reālai braukšanai(ar vienu reizi veļasmašīnā pietiks, lai jebkurš marķieris stipri pabalētu), tikai skapī aiz stikla turēt!
bet 19-tajā no rīta es forsēju velobiķerus, iekšējais ego prasa, lai viens tāds krekls saimniekam būtu mugurā :)