Varbūt gudrie prāti man varētu izskaidrot cik liela nozīme ir pedāļu svaram. Tie tak ir līdzsvarā jebkurā gadījumā, ja nu vienīgi kāds Antiņš abus klaņus ir uzlicis uz vienu pusi :)
Mēģinu sariktēt savus vecos Shimano 520. Pieviklt ar tām skrūvēm gultņus, bet mn nesanāk. Tur vajag speciālu instrumentu vai pietiek ar plaķenēm? Tā kustība jau ir diezgan liela, varbūt, ka ir par vēlu kaut ko pievilkt?
Un kacs paldies par to salīdzināšanu, palika skaidrāks ar ko karti pedāļi labāki un sliktāki.
vajag speciālu instrumentu, lai IZJAUKTU. tā redzamā daļa nekādus gultņus nepievelk.
tad, kad izjauksi, tikai tad varēs tikt pie pievilkšanas.
Paldies fubar. Laikam jau esmu tur visu sabojājis ar plaķenēm.
Tiešām tā, ja neskaita, to, ka šie pedāļi arī veido velosipēda kopējo svaru…
Gramus skaita tie, kas nevadā līdzi ievērojami smagāku par dažiem pedāļiem rezerves riepu sev ap vidu :) Pārējie iet trenēties.
Daži šai forumā jau laikam nojauš, ka pedāļi kā nekā ir rotējošs elements, tāpēc bez "pasīvā " svara tajos jāiegulda arī rotācijas enerģija. Bet vai tā ir liela salīdzinājumā ar riteņu rotācijā ieguldīto?
Es varu atbildēt konkrētos skaitļos. Man ir sarēķināts, ka abu Shimano XT klases riteņu ar vidēji vieglām riepām inerces moments I=0.22 kgm^2. Elementāri izrēķinām inerces momentu diviem pedāļiem (abu masa 500 g, klaņu garums 172,5 mm): I=mR^2=0.50.1725^2=0.015 kgm^2.
Tālāk seko ieguldītās rotācijas enerģijas novērtējums, kam jāzin rotējošo elementu leņķiskie ātrumi. Pieņemsim, ka braucam ar visai lieliem apgriezieniem - 90 apgr/min=1.5 apgr/sek.
Pedāļu rotācijā ieguldītā enerģija: Iomega^2/2 = 0.015(2PI*1.5)^2/2 = 0.66 J
Pieņemsim, ka braucam uz v=30 km/h=8.3 m/s. Baika 26" riepas apgrieziens l=2.01 m.
Riteņu rotācijā ieguldītā enerģija: Iomega^2/2 = 0.22(2PI*v/l)^2/2 = 74 J
Tātad 0.66 pret 74 - mazāk par 1%!
Skaitļus un formulas rakstu tāpēc, lai kāds to varētu izmantot saviem aprēķiniem vai pārbaudīt, vai es neesmu kļūdījies (es te pusdivos naktī vaļojos:)
Ko mēs bez Tevis Ansi darītu? Tagat skaidrs, pedāļi nav uzskatāmi kā rotējoša masa. Ispējams arī velokurpes svars dotu līdzīgu rezultātu.
Nu nezinu kādiem čempioniem jābūt un kādai konkurencei lai skaitītu 5 gramus dzelžu tad jau no sevis kaut gramus 500 nomest ir lētāk un vienkāršāk, ok par ratiem un ratu inerces koeficienu piekrītu.
Es te tā otru galējību - lēto galu nokomentēšu. Neiesaku Author pedāļus (neesmu gan taga skatījies vai tos vēl tirgo). Atsperes bija tādas, ka pat izregulējot uz pašu vājāko, ataķēties nācās ar piepūli (parīs reizes ir likts uz acīm ar riteni un ritenis pie kājām kā piekalts:). Salīdzinājumā tad Shimano ir ok.
Ja kādam vajag jauni XT vai XTR pedāļi, rakstiet uz e-pastu.
ja pusdivos naktī galva tā vāra, tad ir steidzami jāņem! :)