Nav man vēl bijis pedālis, kas palicis klanī.
Instrumenti labi un spēks daudz.
WD40 atstāj ko ieeļļot cīkstošās durvju eņģes.
Es saviem pedāļiem lieku vara paplāksni starpā, kā mašīnām karterī, kur nolej eļļu. Vaļā paši neskrūvējas un vieglāk atskrūvēt, kad pienāk laiks.
Es pirms gada izmēģināju kautkur noskatītu līdzekli izmantot DOT-3 bremžu šķidrumu, kā penetrating oil.
Atstāju pa nakti, un pēc tam viss notikās (dauzot ar āmuru/lodlampu).
Pirms tam mēģināju WD-40, gāzes degli karsēju, un dauzīju bez rezultātiem.
Problēma radās dēļ tā, ka velo no veikala netika pārjaukts, un pēc pirmās sālītās ziemas jau viss bija slikti…
Tagad visur bāžu vara/bronzas smēri, autiņam disku bremzēm nopirku lielu burku DEPO, visas sāls ziemas panes, kā jau Ansis rakstīja.
Kaads paceelis 2011. gada diskusiju?
Ok, no manas puses arii 5 kapeikas - vienkaarshaakais veids kaa dabuut valjaa iespruudushu pedaali ir aiznest klani uz vieteejo autoservisu, kur ar pneimatisko pistoli sekundes laikaa vinju izskruuvees.
Nedomāju, ka tiem kas pedāli nespēj pašrocīgi demontēt, klaņa noņemšana padosies raitāk …
Jāsāk būtu ar to, ka pedāļu vītnes pirms ieskrūvēšanas dāsni jāapsmērē ar biezo smēri, tad nebūs apdauzītas rokas, sačakarēti klaņi un tamlīdzīgi prikoli.
Ok, man arī rokas niezēja uzrakstīt. Bija reiz līdzīga mācība par gadiem neskrūvētu pedāli M540. Es gan viņu pats iekšā neskrūvēju… :)
Seškante arī deformējās, kad spēka plecu palielināju ar cauruli.
Tā kā nebija laika braukt pēc normāla instrumenta, toreiz noņēmu klani, skrūvspīlēs iespiedu seškanti, tā, lai ārā ir tikai neliela tā daļa. Lai nevērpjas no slodzes. Uzliku virsū pedāli ar visu klani un bija vaļā. Laikam pat klani nepagarināju ar cauruli.
Uz nakti pirms atskrūvēšanas iepūt Hakerīti.