Cancellara bija labā formā, ko nu padarīsi. Raivis nobrauca labi, principā 4 sekundes un būtu 10nieks. Ir ok, tā turēt!
Mjaa…aizdomas, ka Kashechkins un Gusevs ne tur traapiija:(
Nu bet Cancellara ritiigs monstrs…un videejais arii 8)
A kas ar Kornjilovu notikaas?!
Kaads zin…vai vinja vieta ir tur?!
Raivis labs, Vino vajadzeeja labaak, Rodzzhers paardega a Millar naakamgad.
Skatos rezultātos un funktierēju ka es nākamgad arī varētu mēģināt nostartēt.
Ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē.
Pasaules čempionāts riteņbraukšanā, un ir aizvadīts pirmais posms vīriešiem līdz 23 gadiem (U23). Par uzvarētāju kļuva beļģietis Dominiks Kornu ,bet Latvijas pārstāvis Gatis Smukulis( Smiltene ) finišēja 27. pozīcijā.
Labi priekš pirmās reizes ,viņam U-23 vēl braukt un braukt .
Sapņot nevienam nav liegts:)
ps ja nākamsezon izdosies Latvijas čempionātā daudzmaz labi nobraukt, tad tīri tā pieredzes gūšanai varētu pirmoreiz dzīvē izbraukt ārpus LV robežām.
rekomendeetu varbut saakt ar igauniju vai lietuvu, ne uzreiz uz štutgarti?
p.s. sapnus nevajag staastiit - nepiepildiisies :P
Doma nav slikta.
tikko noskatījos finiša atk .P/č, labs Betini .Mazliet žēl Cābela, bet itālis priecājās kā mazs bērns,ar to ar viņš patika…
Boo es skatiijos dziivajaa. Es rittiigi bljaavu par zabel! :( zjeel ka nesanaaca. Bet paraadiijaas vinjsh gan no nekurienes un negaidiiti :)
vinjsh jau kuro gadu trijniekaa, bet augshaa netiek :/
a kas ar Motju notika?
atpalika un visus atpalicējus noņem no distances.ja pa tv skatījies tad redzēji kā moči pagrieza gāzīti un ar mopēdu tad līdzi netiek,diemžēl,bet īstenībā jau nemaz nebija tik slikti.
Vācu sprinteris Eriks Cābels ir atlicis savu aiziešanu no lielā sporta pēc izcīnītās 2. vietas Pasaules čempionātā. Viņš atzina, ka brauks vēl līdz 2008. gadam
“Man bija sapnis kļūt par Pasaules čempionu, bet es neieguvu šo titulu, tādēļ izpildīšu sava līgumsaistības līdz beigu termiņam- 2008. gadam,” sacīja pieredzējušais riteņbraucējs.
“Iespējams, ka es gribēju par daudz, bet pēdējos kilometros gāju uz visu vai neko. Ir sāpīgi, ja redzi finiša līniju pēc 50 metriem, bet vienalga zaudē,” piebilda Cābels.