pasaules čempionāts šosejā19-24.09

no 19 - 24.sept austrijas pilsētā Salzburgā notiks 2006gada pasaules čempionāts riteņbraukšanā šosejā.
No Latvijas piedalīsies sekojoši sportisti elite grupā:
ind.br.21.sept. R.Belohviščiks,V.Korņilovs
grupas braucienā 24.sept R.Belohvoščiks,A.Saramotins
U-23 ind.br.20.sept. G.Smukulis,A.Roze
grupas br. 23.sept. G.Smukulis,A.Ansons,H.Pudāns un ceturtais cilvēks tiks atlasīts pēc rezultātiem sacensībās šonedēļ beļģijā no RB komandas.

Ind.br.vajadzējaAndersonu,tas tak Šķūņenieku uzvarētājs !

Esi gatavs sponsorēt man šo braucienu??!?

PČ vairāk kā 10km jābrauc…

Da ir braukts arī vairāk.
ps cik kilometru?

www.uci.ch

ps cik kilometru?[/quote]
ja esi tik liels braucējs tad iebrauc LV čempionātā ind.br. 1v.tad tev apmaksās braucienu,ja būsi 2v. tad par savu naudu varēsi braukt un parādīt…

ps cik kilometru?[/quote]
ja esi tik liels braucējs tad iebrauc LV čempionātā ind.br. 1v.tad tev apmaksās braucienu,ja būsi 2v. tad par savu naudu varēsi braukt un parādīt…[/quote]
Paldies par info, par pirmo vietu nav ko sapņot to jau paņems R.Belohvoščiks bet par trijnieku varētu pasapņot:)

“Tagad, kad esmu uzvarējis “Vuelta a Espana”, mans sezonas mērķis ir uzvarēt arī Pasaules čempionātā. Rezultāts būs atkarīgs no tā, cik ātri es atkopšos no Spānijas tūres,” sacīja Vinokurovs.
Spānija un Francija kontrolēs brauciena gaitu, bet es gaidīšu līdz pēdējiem kilometriem, lai izmantotu savu iespēju. Esmu redzējis trasi videoierakstos, tā ir gara un grūti pievarāma, tādēļ ticu, ka man būs labas iespējas," sacīja 33 gadus vecais kazahs.

Rīt uz starta izies Gatis Smukulis, bet grupas braucienā U23 vecuma grupā startēs arī Artūrs Ansons, Toms Veinbergs un Herberts Pudāns, kurš 16. septembrī izcīnīja otro vietu sacensībās Beļģijā GP Jozeph Bruyere.

Elites klasē Latvija pieteikusi trīs sportistus – Raivi Belohvoščiku, Vitāliju Korņilovu un Alekseju Saramotinu. 21. septembrī braucienā ar atsevišķu startu trasē dosies mūsu labākais individuālā brauciena speciālists Belohvoščiks, kā arī Korņilovs, kurš gan trenējies, gan uz Austriju devies par saviem līdzekļiem.

Svētdien, 24. septembrī 265,2 kilometrus garš pārbaudījums gaidīs Alekseju Saramotinu un Raivi Belohvoščiku, kuriem būs lieliska iespēja pārliecināties par saviem spēkiem uz pasaules labāko braucēju fona.

Aleksejs Saramotins, tāpat kā pārējie izlases dalībnieki jau atrodas Zalcburgā: “Laika apstākļi Austrijas alpos ir visai neviesmīlīgi, ir lietains, vēss un vējains. Taču vismaz pirms iepazīšanās ar veicamo distanci esmu pārliecināts, ka atrašanās kalnos nekādu fizioloģisko diskomfortu man neradīs”.

Yes… pagaidām Belohvosčiks turās līdzi līderiem:

km 35

1 Brian Bach Vandborg (Denmark) 45.48
2 Vasili Kiryienka (Belarus)
3 Andriy Grivko (Ukraine) 0.14
4 Raivis Belohvosciks (Latvia) 0.18

Jaa…tikai zheel, ka komenteetaaji (eng) Raivi sauc par Belošoviku!:/

huh!

Izksatās Belohvosčiks būs 10-kā.

buutu labi

Nu trase tuvu finišam diezgan interesants… - ļoti liels nobrauciens. smagie un sprinteri var vēsi atvinēt laiku.
ja skatās pagaidu rezultātus - būs ~ 7.!

…liekas, ka buus zemaak kaa 7tais!

Nea, Cancellara plosās. Un pie pašreizējas situācijas būs 8.
PS: tikai vot žel ka neredz kaut 10.-ku webā

ha ha

Nu principā 9., jo palicis tikai Cancellara. labs rezultāts

PS: Cancellaram nežēlīgs pārsvars 1:30… urf.

Tomēr beigās palika 12,bet arī tas ir atzīstams rezultāts priekš Latvijas.

Nu saldajam palika īstas gonkas :)
Cerams Saramotins izturēs līdz galam.