Par sludinājumiem XC.lv

Saturs > Pārdod > Pievienot jaunu tematu

Mans ieteikums būtu sludinājuma laiku ierobežot , piemēram, 4 nedēļas vai 10 nedēļas . Ja šajā laikā nenotirgo savu detaļu , tad paliek iespēja ievietot jaunu sludinājumu .

Mans ieteikums būtu sludinājuma laiku ierobežot , piemēram, 4 nedēļas vai 10 nedēļas . Ja šajā laikā nenotirgo savu detaļu , tad paliek iespēja ievietot jaunu sludinājumu .[/quote]

Esmu pati meklējusi tieši starp vecajiem sludekļiem un atradusi, ko man vajag. šķiet arī par 4 ned. vecākiem sludinājumiem.
No vienas puses, protams, ar nav jēgas, ja mētājas 2012ā gada sludekļi vēl par latiem, bet no otras - dažreiz jau vienam tā prece uzrodas citā laikā, nekā citam savajagas, un, ja nav pārdota, tad vismaz tas otrais var kaut kā to pirmo sameklēt…
Tā kā 4 nedēļas imho būtu perebors…
It kā jau tādu automātisku procedūru, kas šito visu regulāri pārbauda un dzēš pēc kādiem kritērijiem, uztaisīt jau būtu pavisam vienkārši… cVarbūt, ja dzestu nevis pēc 4 ned., bet piem., pēc pusgada, varētu iztikt arī bez papildus useru brīdināšanas par tēmu “rīt Tavs sludeklis taps dzēsts - dari kaut ko” :)

Es runāju par tiem, kas nepārtarukti atjauno savus sludinājumus sadaļas pārdod augšpusē, bet vecos neizdzēš! Tu izmanto opciju meklēt un tev izlec viena tirgoņa simts vienādi sludinājumi…tas reāli izved!

Jāievieš 1 cilvēkam max 1 ieraksts Pārdod sadaļā :)

aha, un tad veidosies ieraksti līdzīgi kā “Nomira vectēvs, pārdod pīli, mazlietotu madraci” :)

Otrs variants ir 10 nedēļas , jo tagad pa trīs gadiem ir sakrājušies 3 ar pus tūkstoš ieraksti ,kur katrā vidēji pa trīs dažādām precēm .
Principā to nevar izčekot un meklētājā tādēļ ari nav vērts meklēt.

Varētu te aptauju uztaisīt :D Cik nedēļas / mēnešus vairums uzskata par atbilstošiem slud. automātiskai dzēšanai. Imho arī 10ned. ir pārlieku ātri.

Neredzu problēmu - meklēšanas rezultāti taču ir sakārtoti pēc sludinājuma vecuma (vai varbūt pēdējā ieraksta datuma). Nu taču never vaļā tos vecos sludinājumus!

Runa nav par vecumu…
Ir indivīdi, kas sludinājumus atjauno divas reizes nedēļā, vecos neizdzēš un visas foto lielformāta izmērā saliktas sludinājumā, tad pat ja es meklētu tikai pēdējā mēneša sludinājumos, palagu ritināšana būtu neizbēgama.

Visus sludinajumus kas vecaki par 3 meneshiem dzest!

ADMIN, var kartību ievest ar sludinājumiem

1. reala bilde
  2. cena
  3. kontakti

pretēji topic izskatas kā miskaste

p.s. Admin, nevar jebkuru redirect vai link vert in _blank page ? (tas ja kas pie settingos iestājas)
ja vajag help - ask

+1 par max 1 ieraksts uz lietotāju pārdošanas sadaļā.
Manuprāt vecos ierakstus nevajag dzēst, ir palīdzējis atrast reālu cenu dažādiem priekšmetiem.

Mans ieteikums būtu sludinājuma laiku ierobežot , piemēram, 4 nedēļas vai 10 nedēļas . Ja šajā laikā nenotirgo savu detaļu , tad paliek iespēja ievietot jaunu sludinājumu .[/quote]

Ja nevar pārdot 7 dienu laikā tad tāds sludinājums ir automātā jādzēš. Jo pa tiem vecajiem sludinājumiem, ko sameklēt pārāk neērti.

vasis8 varetu limitet savus pardodamos produktus 1-zinja http://www.xc.lv/f/search.php?action=show_user_threads&user_id=2705

Tas pats attiecas ari uz dazhiem citiem un ja iekiett klat bildes saviem sludinajumiem kur tirgo lietotu produkciju

Man nav iebildumu. Lai tirgo!

Man arī iebildumu nav.

Pārskatāmāk kā “Detaļas”

Un tad ej un saproti, ko īsti tirgo.

Vasis8 tirgo normālas lietas, nevis lūžņus, kurus būtu pat par velti kauns kādam atdot, atbild uz telefona zvaniem un laikā ierodas atrunātajā vietā, atšķirībā no viena otra. Tas no paša pieredzes.

[quote=Grey]Labdien,

gribu pavisam īsi pavēstīt Jums dažas administratīva rakstura izmaiņas, kas stājas spēkā ar 2009. gada 1. februāri un kas attiecas uz sludinājumiem un reklāmas izplatīšanu XC.lv.

1. Nesankcionēta reklāma XC.lv ir aizliegta. Turpmāk XC.lv strādās tikai ar saviem klientiem, kas ir noslēguši ar mums līgumus.

2. Foruma tēmu kategorijā “Sludinājumi” turpmāk ir atļauti tikai un vienīgi privāta rakstura sludinājumi. Tas nozīmē, ka mēs turpmāk neļausim privātpersonām masveidā izplatīt reklāmu, mērķtiecīgi piedāvājot preces vai pakalpojumus ar nolūku gūt peļņu, kas faktiski ir nelegālā uzņēmējdarbība.

Šādi lēmumi ir pieņemti ar nepieciešamību atbalstīt Latvijas veloveikalus un tos Latvijas uzņēmumus, kuri atbalsta XC.lv.
Paldies par sapratni.[/quote]

Deretu aktualizet noteikumu

Sveiki!

Esmu jauns lietotājs forumā un varbūt kāds man var izskaidrot - kāpēc nevaru pievienot ierakstus “Pārdod” sadaļā? Man vnk šajā sadaļā neradās poga “+crate thread”.
Screenshot:
https://ibb.co/RQNn4p9

Visās citās sadaļās varu pievienot jaunus ierakstus izmantojot šo “+crate thread” pogu, bet šajā sadaļā nevaru!

Ko esmu palaidis garām?