Varētu nodalīt pārdod velo atsevišķi no lielā tirgus
Te jau piranjas vien… saplosa to velo un uz pirkstiem saskaitāmi veseli velo :)
???
Varētu. Bet ko tas dos?
Varēs ātri apskatīt visus piedāvājumus, jo:
*Velo bieži tirgojas ilgāk, tāpēc var atrasties vairākas lapas vēsturē
*Dažādas komponentes tirgo daudz biežāk un vairāk, tāpēc tās “aprok” velo sludinājumus
*Ņemot vērā 30s meklēšanas intervālu es nemaz nepūlos rakties cauri visām lapām mēģinot uzminēt zem kādas dzejas būs noslēpts velo
Vienīgi, ja to veido, nevajadzētu tikai velosipēdiem un pilnīgi atsevišķas mapes. Filtri ir noderīgāki un patīkamāki - var skatīties visu, vai ieķeksēt lai rāda konkrētas kategorijas. Piemēram, ja ir vēlme redzēt visus sludinājumus un ieraudzīt kaut ko izdevīgu un noderīgu, nemeklējot neko konkrētu, nav jāizskata visas sadaļas.
Tomēr te jau nav nekāds sludinājumu serviss un šādu funkciju ieviešana varētu prasīt diezgan pamatīgas izmaiņas, tāpēc varbūt arī nokomplektētu velosipēdu sadaļa būtu optimāls risinājums.
Vai foruma personāls vispār pārbauda info@xc.lv epastu?
Foruma personālam vēl nav beigusies distanču slēpošanas sezona.
Varbūt foruma administrācija var painformēt mani ar kādu saziņas līdzekli ar viņiem kontaktēties?!
Administrācija jau visus ir painformējusi galvenajā lapā
Kontaktinformācija
XC.lv Biedrība
e-mail: info@xc.lv
→ http://www.xc.lv
Un jau 3 meili ir sūtīti, no answer…
Ko Tu vēlējies?
Jaunā mode atkārtot savu sludinājumu ik pēc 3 dienām
Nu Gincam moš var savu sub-sadaļu piešķirt, savādāt tiešām par traku tā viņa liste pārdošanas sadaļā :D
Bet vecie vienmēr tiek izdzēsti. Nekas netiek pārkāpts.
Tāpēc arī ieteicu rāmjiem un veseliem velo savu sadaļu lai pārskatāmāk…
Es jau kaut kad senāk ieteicu portāla adminim pievērst uzmanību dažiem lietotājiem, kas nespēj savus vecos topikus izdzēst un liek ik pēc trim dienām jaunus. Kādam kurš meklētājā grib sev atrast viņam vajadzīgu lietu, ir nepārtraukti jāritina tie lielie, neskaitāmie palagi…būtībā meklēšanas opcija ir, rupji sakot, ‘‘sadirsta’’, jo es pēc piektā palaga izritināšanas neturpinu meklēšanu!!!
Ir ir daži, kas nespēj izdzēst savus iepriekšējos topikus un veido tikai jaunus :) Labi, ka es neesmu starp tiem :)
Kad sludinājumos pāriesim uz ziemas laiku?
Šobrīd rādās + 1stunda.
kvekaa, profā izņem ķeksīti pie vasaras/ziemas laiks
Sveiki visiem…Tāds jautājums?Varbūt,kāds var paskaidrot kā es varu iesniegt sludinājumu?piem. tirgot riteni!!!