Labojums par Garmin- visi EDGE aparāti ņem ātrumu no GPS, pat ja pieslēgts ātruma devējs. Pašu devēju izmanto tikai, ja pazudis GPS signāls (piem, tunelī, vai mājās uz ruļļa). GPS darbojas visu laiku, izņemot ja pats izslēgsi caur atbilstošu izvēlini.
Baterija EDGE sērijai var būt jaudīgāka, kā nekā aparāts nav paredzēts nēsāšanai uz rokas, un ir lielāks/smagāks.
Vēl viena piezīme par Forerunner 50- tam NAV GPS! Tas ir tīrais pulsometrs, ar dažām ļoti interesantām fīčām un pārāk mazu ekrānu, lai tās fīčas izmantot pilnīgi
Lietoju sigma PC-15 aptuveni pus gadu ērts, pārskatāms un patīk tas, ka rāda treniņlaiku.
Tumšā laikā skatot pulsu ar gaismiņu tas mēdz saspiesties uz citām funkcijām.
Citreiz izstaipoties vai padzeroties pazūd signāls uz pulksteni,kas kādu mirkli vēlāk gan parādās.
Svešus pulsus vēl neesu noķēris, augstspriegumi arī neietekmē rādītājus.
Varēja būt labāks velo stiprinājums.
Lai signāls būtu labs, tieši pirms jostas uzlikšanas kontakta vietas samitrinu ar siekalām un nekad neesu gaidijis, lai paraditos signāls
[quote=moover]Paldies par ieteikumiem/pārdomām.
Tomēr nolēmu pagaidām paņemt forerunner 50. Iekš ebay kopā ar footpod sanāca 55LVL ar atsūtīšanu. Tad jau redzēs, kāds būs, kad atnāks. Patik tas, ka atsevišķi var iepirkt cadence sensoru.
Ja kas, review sekos pēc kādām pāris nedēļām
Keep on minning[/quote]
Ieliec linku, kur ebay kopā ar sūtīšanu to štruntu var pa 55 Ls dabūt līdz Latvijai. Es ar gribu. Neko lētāku kā 98.99 $ neredzu, un sūtīšana ± 30$, kopā 130 $, kas ir ~70 Ls. Pa 77 Ls var Latvijā dabūt ar visu klātpievešanu.
Man jautājums zinātājiem. Ja jau Sigmai ir josta sliktāka, piemēram, par Polar jostu. Tad vai var izmantot Polara jostu un raidītāju priekš Sigmas pulsometra, kuram nav kodētais signāls?
Man vienkārši pēc pagājušā gada kritiena Polar CS-300 sāk pamazām nobeigties.
No pieredzes Sigmas jostas nekodēto signālu uztvēra daļa trenažieru uz kuriem ir Polar savietojamības simbols.
Kodēto Sigmas jostas signālu trenažieri neatpazīst.
Ar Polar jostu varētu būt līdzīgi, iespējams Sigma atpazīs, ja uztvers nekodētu Polar jostas signālu, bet kodētos gan šaubos…
Ziemā meklēju Sigmai jostiņu, jo manējā bija tikuši iekšā sviedri un viss korodējis, Internetā dzīlēs atradu, bet cena ar piegādi iznāca ap 23 LVL
Es izšķiros nopirkt jaunu komplektu …
Es lietoju SUUNTO t4c pulsametru. Pagaidām draudzējos kādu pusgadu ar šo, un sūdzēties nevar. Signāls līdz šim neniķojās, vienīgi kā iepriekš bija minēts, labāk ir, ja esi iesvīdis, vai arī labi saslapinājies! Trūkumi varētu būt, ka uz displeja netiek vienlaicīgi attēlotas vairākas funkcijas, kā tas ir Polar, tā vietā ir ar pogām jāpārslēdzas, lai redzētu, kas notiek ar citiem rādītājiem.
Liwtoju Suunto t4 4 gadu, pirmā siksna nomira, nopirku jaunu, pagaidām viss ok, kā arī lietoju bike pod, strādā labi. Par pirmo siksnu teica tipa pie magnēta pieliku garantijas naf!
Cik saprotu, tad shim pulsometram SIGMA Onyx Fit var iestatiit noteiktas pulsa zonas treninja laikaa?
Jautaajums vai tas signalizee, ja shii zona tiek paarkaapta?