par FUJI riteņiem

Pirms laika nopirku Fuji odessa 0.1 ar domu braukt uz darbu un atpakaļ nu pa reizei tā lēnītēm pa mežu puķītes ostot (neko nesapratu no aprīkojuma un riteņiem kā tādiem), bet iepatikās braukt un pamēģināju ar viņu nobraukt vienu SEBu sanāca tā neko, bet saparotu, ka mans ritenītis nav domāts tādiem pasākumiem tāpēc ir doma nopirkt ko labāku un nez kāpēc gribas palikt pie tā paša Fuji tikai no Nevada sērijas(apskatīt šeit http://evelo.lv/index.php?id=1578) Ko jūs kā “profi” par to teiktu un vai cena ir samērīga ar aprīkojumu, jeb vai labāk skatīties citā virzienā, tas ir uz citiem zīmoliem. Jau iperiekš pateicos.

alivio/acera pēc sezonas laikam vajadzes mainit :)
varbut maldos :)

[quote=Delfins]alivio/acera pēc sezonas laikam vajadzes mainit :)
varbut maldos :)[/quote]

Mana pieredze ar Acera, šito sezonu esu nobraucis, jau ir pie 4500 km, un vienīgais ko jāmaina ir ķēde un kasete, pašam vienīgi gribās vēl lielāku klani uzlikt, bet viss darbojās normali, sosezon nav pievīlis.
Bet protams, tas ir atkarīgs arī no tā cik un ka ekspluatēsi braucamo.

paldies protams, bet man apmēram ir skaidrs kas ir Alivio, acera deore, XT u XTR (pareizāk sakot cik kas maksā), jautājums jau bija par to vai šis ričuks (zīmols) ir OK vai labāk jāmeklē cits un vai tas kas salikts virsū atbilst cenai (jo kā paskatījos citi ar it kā lētāku aprīkojumu ir dārgāki)

Zīmols ir OK;) Ieguglee pats, kaut vai: http://www.fuji-servetto.com/

zimols pofig kads, ka tik ramis labs, visiem zimoliem ir savi labie ramji. imho svarigak - labls viegls ramis un laba daksa - parejo pec ta cik palicis makaa.

DzintarsP, bet tapat rekinies, ka bus jamaina ari zobrati, jo vecie zobrati eediis kedi.

[quote=Delfins]zimols pofig kads, ka tik ramis labs, visiem zimoliem ir savi labie ramji. imho svarigak - labls viegls ramis un laba daksa - parejo pec ta cik palicis makaa.

DzintarsP, bet tapat rekinies, ka bus jamaina ari zobrati, jo vecie zobrati eediis kedi.[/quote]

To, ka mainot kaseti jāmaina arī ķēde un otradi es zinu, bet kamer vel normāli darbojās un nudas nav, tikmēr vēl neko nedarīšu ;)

mainot ķēdi, kaseti nav obligāti mainīt. kasete vidēji velk 2x ilgāk par ķēdi. atkarībā protams no abu kvalitātes. tas tavs FUJI izskatās pilnīgi normāli braucams vello. nekādi alivio un aceras tev nenojuks, neklausies. es savu veco slēdzēju alivio pret zemi dauzīju un izliecu uz otru pusi - aizvedu uz servisu, paņēma 2Ls un sataisīja, nekādu problēmu :)

ja gribi normāli braukt, bet neiespringt uz izmaksām tad iesaku pamazām mainīt visu kas saistīts ar ritošo - rumbas, monobloku, pakaļējo slēdzēju - uz labāku protams :) tālāk jau var skatīties - dakša, bremzes, utt. principā ja rāmis apmierina un der, tad var visu nomainīt, izņemot rāmi.