Par formas kreklu krāsām

Man ir supermena krekls. Vai ar to drīkst pa ielu staigāt?

kas tu traxs esi tadu pirkt??? ja nemaki lidot velc nost citadi tulit bus te liels bars kas tewi apdirsis kad lidot nemaki un valka tadu :DDD

Padoms…
Olimpisko spēļu uzvarētājam nav speciāls krekls, bet tu vari izgudrot tādu. Nopērc kreklu zelta krāsā, uzliec uzrakstu “Es esmu olimpiskais čempions” (labāk ang.val.) un būsi oriģināls. Bet pats labākais, ka neviens to nevarēs likt novilkt, jo tu to būsi izgudrojis.
Ja ar to neliecies pietiekami respektēts - nopērc kreklu, uzliec urakstu “Es biju pirmais, kas ar riteni brauca pa Mēness virsmu” (labāk ang.val.) un cilvēki būs šokēti līdz nāvei.
… lieto izdomu.

šogad Pasaules čempionātā Itālijā galvenasi tisnesis palūdza LV formas krekLam vienu no diviem sponsoru logo aizkLāt, jo, lūk, uz krekla varot būt tikai viens l. savukārt bikses drīkstot apdrukāt pēc sirds patikas.
noteiktumi līdzīgi kā Bībele - ir iespējas interpretēt.
sacensībās tomēr būtu nekorekti ar nepelnītiem simbolismiem rotāties. ;)
piemēram, es nopirktu Miss Pasaule lentu un ar to aizietu uz Miss Kuldīga atlases konkursu :)))

ja kāds vēlas un patīk tas svītrainais krekls, tad to droši var iegādāties un sirdspriekam nēsāt. tik lai nebrīnās, ka mačos palūdz novilkt :))

Šovasar sanāca vilciena tambburā mīcīties kopā ar diviem raženiem vācu jaunekļiem, kuriem bija labi tūristu velosipēdi, vismaz vienam no viņiem uz aizmugurējā dubļusarga bija uzlīmēts karodziņš varavīksnes krāsās. Vai viņi arī bija kādi čempioni?

Diez vai čempioni:) Varbūt tik kādam čempionam ričuku aizņēmies;)
Varbūt puisis pats uzlīmējis, bet varbūt ražotājs jau pacenties. Esmu redzējis Corratec riteņiem jau uzkrāsotus karodziņus…

Diez vai čempioni:) Varbūt tik kādam čempionam ričuku aizņēmies;)
Varbūt puisis pats uzlīmējis, bet varbūt ražotājs jau pacenties. Esmu redzējis Corratec riteņiem jau uzkrāsotus karodziņus…[/quote]
corratec ritenjiem ja nemaldos pagajushaja gada(shim gadam neesnu pieversis uzmanibu shai lietai) bija mazs logo ar varaviksnes krasam un uzraxtu kad corratec bija oficialais pasaules 4empionala ritens. Tas bija to gadu kad vacija bija PChemp. Un orbea ritenjiem ir krasas tips varda - ABSALON :D protams krasojums ari tads ir ar varaviksni.
P.S. Variet but droshi tos nepasutijam jo nevar ta4u braukt ar tadiem vienkarshie mirstigie ;)

Atgriežoties pie kreklu krāsām.
Kā tad paliek piemēram ar dzelteno līdera krāsu. Sebos no aizmugures bariņš brauc dzelteni, nemaz nerunājot par kurjeru komandu (šķiet tie bija dzelteni)…

Katras atsevišķas sacīkstes līderu krekls ir atkarīgs no tradīcijām. Giro tas ir rozā, Tour de France dzeltens, Vuelta Espana zelta. SEBos tas ir sarkans (mūsu mīļajam J. Ozolam). Vienkārši Francijas tūre ir lielākā un populārāka gonka pasaulē, un tās krāsa iegājusies folklorā kā līderu kreklu krāsa.

Mės visi kurjeri no VIC esam dzelteni, ko nu???

Anderson, es jau neuzbraucu ne Jūsu ne kādai citai komandai vai krāsai. Jautājums bijā par to kā tad ir - ja SEBā līdera krekls ir sarkans (junioriem šķiet zils) vai tad citi drīkst startēt tādos pašos kreklos.
Kā ir cituviet tuvajās ārvalsīs MTB pasākumos?