Par formas kreklu krāsām

nu nu nu
braucam uz Somiju un gribam PCh kreklā braukt. pa augstiem plauktiem gramstāmies ;) tā tu vari savā sētas gonkā dižoties, ne starptautiskos mačos :))))))
kā jau augstāk minēts - visam sava vieta un laiks. ja grūti pašam notiekt ko kur vilkt, tad citi Tev pateiks, kad būs šķērsām. un nav ko piesieties tiesnesim, ja viņš dara savu darbu. UCI noteikumos minēts, ka tikai čempions drīkst attiecīgās UCI sacesnībās vilkt čempiona kreklu, tāpat arī tikai attiecīgā gada un attiecīgā veida nacionālais čempions UCI gonkās drīkst vilkt nacionālā čempiona formu. citiem jābrauc ātrāk, lai pie šāda goda tiktu! :p
savukārt, ja Tev Orbea, RaboBank, T-mobile nevelk viņu formas kreklu nost, tad kaut čučēt tajā ej, un tiesnesim tas vienalga!

katrs mēs savas spalvas izcelt vēlamies - cilvēcīgi dabiska tiexme :))

Ātrāk un jaudīgāk jāmin pedāļus lai tiktu pie čempiona krekla, un šis darbiņš ir daudz grūtāks nekā vinnēt sētas mačus. Ja nav pareizie gēni tad trenējies cik gribi par čempionu nekļūsi, tāda ir tā sūrā patiesība.
Man jau patiesībā arī gribētos uzvilkt to skaisto varavīksnes kreklu bet ja nav pelnīts tad jāvelk kāds nu kuram ir.

Varbūt uz ‘neīstajiem’ WCh krekliem jādrukā mells uzraksts ‘replica’.
Vinnija Džonsa tēlots varonis filmā par dimantu arī risināja līdzigu problēmu ;)

Tagad ir varavīksnes krāsas uz krekla? Līderim vairs nav dzeltens krekliņš kā kādreiz?

Nav runa par tūrēm, bet gan par čempionātiem!

Visu cienita Anda - vai tiesham tew liekas kad tautas klasei butu kads sakars ar UCI punktiem? :D

krekls patiesībā ir tāds sīkums…
Man vot visvairāk fascinē kadri (kad skatos TV/paŗraides un t.t.), ka džeks sprintā pirmais, ceļ rokas, smaida… pēc dienas ziņa, ka pieķer dopingā… Nav saprotams, nu kā var priecāties, ja esi “čītojis”.

Aptuveni taspats ar krekliem… kaut v ai komandu krekli, ne mēs proTour braucam vai kā savādāk :)

PS: labprāt iegādātos sarkanu komplektu bez uzrakstiem vispār (bet ar kaut kādu zīmējumu) :)

Štrunc ar svītrām, vajadzēs pilnīgi baltu kreklu, bet tad atkal var padomāt, ka es TdF jauno talantu maikā braucu :)

vai kāds nepārdod SEB dzelteno līdera krekliņus? nākošgad varētu savākt komandu un visi jauki startēr no 9 koridora! pie viena- vai kāds netirgo SEB kausus un izlozējamās balvas? lieliski izskatītos sekcijā, goda vietā.

manuprāt ir tizli pirkt līdera krekliņu un braukt vietējos mačos kā varonim. bet kats jau staipa gailīti kā prot :)

vairāk ar braukšanu vajag nodarboties, nevis krekliņus meklēt.

Hmm šķiet varu mēģinā šo to izsolīt, dažas balvas man ir, tajā skaitā 4 ekskluzīvie koka Šķūnenieku kausi, vai mainu pret vienu Latvijas čempiona kausu, kā būs:)
ps joke.

haha… bija man agrāk tie dzeltenie krekli kkaadi vairaaki gab., bet tagad skatos laikam toch esmu visus notirgojis :D

mans koments bija par to, ka cilvēki brīnās - Somijas Nissanā liek pārvilkt kreklu.
bet no otras puses, diezgn fun izskatījās (laikam TREK) gonkā tie pāris pasaules čempioni ;)

abpusējā, daudzpusējā cieņā,
Anda.

BET vai kāds ir parūpējies popularizēt velosporta ģērbšanās tradīcijas?
UN vai kāds var parādīt autoratīvu resursu (UCI, LRF, sacensību organizētājs), kur būtu definēts, kādas krāsas formās/kreklos nedrīkst stāties uz starta, kāds izskatās pasaules cempiona krekls, kāds izskatās nacionālā cempiona krekls?
Varbuut tas viss ir izlikts būvvaldes pagrabā pie sienas?

kamōn, man darbā arī 100 un 1 paīrs un nolikums, bet kaut kā neviens nesit pa plecu, ja kādu neesmu izlasījus, ieraudzījusi vai nezinājusi un tāpēc k-ko ne tā izdarījusi. kā saka - likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.
mūsdienu realitāte - informācijas pārpilnība :(

so - velc kādu kreklu gribi līdz momentam, kad Tev to tomēr palūdz novilikt objektīvu iemeslu dēļ :)
jeb valkā čempiona kreklu darbā, uz teātri ejot vai 18.novembra parādē pirmajā rindā stāvot! uz veselību un lai spēks ar tevi ;)

Anda bet somija mes jau ari tauta maucam!
P.S

Kāda tauta, oficiālas sacensības ar laika kontroli.

pasveicināšu :)

[quote=talants]Anda bet somija mes jau ari tauta maucam!
P.S. pasveicini Baibinju![/quote]
Sacensiibas riiko peec kaut kaadiem noteikumiem. ja riiko peec uci noteikumiem tad peec tiem arii riiko! nekaads sakars ar tautas klasi vai uci punktiem.

Ja nemaldos Nissan Baltijas kausā regulē pēc organizatoru noteikumiem + UCI noteikumiem + Galvenais tiesnesis. Interesanti Tautas un Ģimeņu braucieniem arī piešķir UCI punktus?!

Anda, nav runa par nezināšanu bet par uzzināšanu, un drīzāk informācijas trūkumu. UCI noteikumi apraksta ko ar WC kreklu darīt un ko nē, bet kāds tas izskatās nav ziņu, ir kaukādas atsauces uz specifikācijām, kuras laikam ir ne pārak publiskas. Ticamākā bilde bija wikipedijā un kaukādā velo apģērba i-neta bodē.

Par līderu krekliem arī interesanti, dzelteno un citas krāsas precizē Tour de France noteikumi, kur dzeltenais krekls arī pirmo reizi parādījās, savukārt UCI noteikumi paredz sacensību organizatoram līderiem piešķirt ja iespējams atšķirīgu kreklu, nav obligāti dzeltens, laikam paturot iespēju, ka kādai komandai uzrodas sponsors SIA Dzeltenie krekli

Nu jā, pie mums jau pieņemts noteikumus/likumus interpretēt pēc burta, nevis būtības, tādēļ vajag precīzu speceni kreklam - ja rāvējlslēdzēja zobu skaits būs atšķirīgs, tad neviens tiesnesis a.k.a. ‘mērkaķis’ pēc likuma nevarēs iebilst. Latvietis tak opozicionārs pēc dabas ;))