Mani interesē Rock Shock SID TEAM. vai ir kaut kas veinkāršāks, par aptuveni 200Ls, man nav nepieciešamami visādi navaroti, bet meklēju pārbaudītu , ilgspēlējošu un drošu dakšu ikdienas lietošanai un tūrima braucieniem ar pilnu ekipējumu.
Jajums šķiet, ka es gribu izšmaukt pa lēto tad iesakiet , ko uzskatat par piemērotu.
Jau ieprikš paldies.
Pašlaik lietoju ceito alumīnija dakšu, bet braucot pa trepi prasās pēc laba amortizāora.
Šai forumā gandrīz visi ir atzīmējuši - kas reiz ticis pie labas amortizatora dakšas, pie cietās vairs neatgriežas…
Aldi, vari man atrakstīt uz ansis@sal.lv, man par amīšu dakšām ir kas stāstāms.
Par ~200 Ls var iegādāties RS SID Race (bez lockout), un tad kad parādās līdzekļi par ~70 Ls var piepirkt Lockout.
njem REBA/recon/revelation (dazhaam buus gaajiens jaasamazina)
vai budzheta Tora
sids tavam gadiijumam buus par dargu, un ja gramus neskaiti, arii lieki izdevumi.
taapat iepriekshmineetaas buus droshaakas un ilgspeeleejoshaakas.
Ansi! Kāpēc ar visiem negribi dalīties, bet tikai ar aldi?!
Še pat Eduards tirgo savu Fox. Nezi, kāpēc viņš to dara(varbūt par labu?), bet kko labāku atrast būs grūti.
REBA ??? liekas nav slikts variants, man varētu derēt. Ir kādi ieteikumi par REBA
ir ieteikums nopirkt taadu 8)
pateicos par ieteikumu :)
Manitau R7
Lietoju REBU Team `05, esmu ljoti apmierinatsa, ari iesaku ;)
“Kāpēc ar visiem negribi dalīties, bet tikai ar aldi?!”
Tāpēc, ka negribu izrādīt visiem savu nekompetenci. Ir man viena lietota dakša, gribēju piedāvāt Aldim aiznest to pie ekspertiem, lai novērtē cenu. Bet lai nu paliek…
Toties es varu pastāstīt, ko zvērināti Weight Weenies ar dārgām un skaistām dakšā dara. Nošmirģelē nost lieko masu - ķepiņas diska bremzes montāžai. Lielākie meistari vēl kaut ko (droši vien īsina iekšējās caurules). RS SID masu tā var nodabūt zem 1 kg.
Ansi, kas Tev ir par dakšu?
Nu ir RS SID Team 2003 g. Netjūnēta. Vietām mazliet apskrāpēta (kronis no diska bremzes troses apvalka). Ar Lock Out galvu, kas paredzēta trosītes iestiprināšanai. Gaisa spiedienu tur ļoti labi.
Ir jauns RS SID TEAM 2006.gada → 300 ls
Pagājušajā sezonā tiku lietojis Marzocchi MX Comp ETA. Pirms tam repertuārā bija Manitou Axel Elite, vēl pirms tam kaut kāda am. dakšas imitācija. Ir arī pavisam cieta piredze.
Par MX Comp ETA iespaids vislabākais. Ļoti piemērota ne pārāk agresīvam gargabalnieku braukšanas stilam gan pa Latvijas ārēm, gan arī pa Somijas akmeņiem. Vislielākais pluss manuprāt ir ETA sistēma. Tas ka ir iespēja gaitā nosēdināt priekšu par tiem nieka 5 cm tomēr ir gana liels ieguvums kāpumos un pretvējā. Tehniskā ziņā problēmu pilnīgi nekādu. Kā mīnusu var pieminēt salīdzinoši lielu svaru (1840). Kamēr nelietoju “Kamel Back” tikmēr varēja sadzirdēt eļļas troķšņus no dakšas iekšpuses, ar hidrosomu tos vairs nu pavisam nevar sadzirdēt.
Uz jauno sezonu rodas interese pamēģināt ko jaunu.
Ņemot vērā īpaši pozitīvo pieredzi saglabājas interese par Marzocchi. Ja kāds varētu padalīties pieredzē par TST sistēmas darbību. Kā tā uzvedas, kādi +, Kādi - ?
[quote=Bomber]Pagājušajā sezonā tiku lietojis Marzocchi MX Comp ETA. Pirms tam repertuārā bija Manitou Axel Elite, vēl pirms tam kaut kāda am. dakšas imitācija. Ir arī pavisam cieta piredze.
Par MX Comp ETA iespaids vislabākais. Ļoti piemērota ne pārāk agresīvam gargabalnieku braukšanas stilam gan pa Latvijas ārēm, gan arī pa Somijas akmeņiem. Vislielākais pluss manuprāt ir ETA sistēma. Tas ka ir iespēja gaitā nosēdināt priekšu par tiem nieka 5 cm tomēr ir gana liels ieguvums kāpumos un pretvējā. Tehniskā ziņā problēmu pilnīgi nekādu. Kā mīnusu var pieminēt salīdzinoši lielu svaru (1840). Kamēr nelietoju “Kamel Back” tikmēr varēja sadzirdēt eļļas troķšņus no dakšas iekšpuses, ar hidrosomu tos vairs nu pavisam nevar sadzirdēt.
Uz jauno sezonu rodas interese pamēģināt ko jaunu.
Ņemot vērā īpaši pozitīvo pieredzi saglabājas interese par Marzocchi. Ja kāds varētu padalīties pieredzē par TST sistēmas darbību. Kā tā uzvedas, kādi +, Kādi - ?[/quote]