Padoms par Polar s725x

Sveiki. Vēlējos paprasīt kaut ko par jūsu pieredzi ar s725x. Man radusies neliela problēma - kad neko ar viņu nedara, tad viss ok, bet kad grib uzsākt treniņu, piespiež “lielo” pogu, tad viss ekrāns izdziest. Lietots jau kādu laiku, lielakas, ka iespējams vajadzētu nomainīt bateriju pašam pulkstenim. Tātad jautājumi: Kur mainīt? Kur esat mainījuši jūs?

Hmm, nezinu tieši par polar, bet es savam ciclo nu jau kādu laiku mainu pats, gan siksnai, gan pulkstenim. Un pēc tevis teiktā izskatās, ka baterijas vaina arī ir. Brīdī, kad sāk meklēt jostu, patērē vairāk enerģijas un nomirst.

Lai atvērtu vaļā un nomainītu bateriju viss, ko vajag - apciemot depiņu un pa latu nopirkt mazo skrpuvgiežu komplektu. Turpat arī varēsi nopirkt baterijas, tik jāzin, kādu precīzi vajag (Duracel parasti līdz 2ls maksā).

Esmu 3x reizes mainījis dažādos pulksteņu remontu kantoros un darbs bez baterijām vien parasti ir bijis no 6-8ls + 2 no 3 kantoriem mainīja tikai uz savām baterijām, kas bija draņķi un maksāja bargu naudu. Kā saka, katrs pelna, kā var.

Bateriju depiņā nenopirksi, jo ir no neejošajiem izmēriem. Es sameklēju Ūnijas ielas radio un elektropreču veikalā, tagad tik nevaru baterijas Nr. atcerēties, bet priekš tam jau ir nets kur to var sameklēt !

es nesu pie pulksteņmeistara- nav pašam baterija jāmeklē un pie reizes arī pārbauda vai tiešām baterija ir izlādējusies.

Uz kurieni pie pulksteņmeistara nesi?

Aiznes nu pie Viestura Izaka, viņs pēc baterijas nomaiņas tam Polar vēl pārbaudīs hermētiskumu.