Ir radusies nepieciešamība uzstādīt otru pudeles turētāju, bet rāmim nav paredzēta otra vieta.
Vai pastāv citi stiprināšanas varianti ? (bez savilcēm)
Ir radusies nepieciešamība uzstādīt otru pudeles turētāju, bet rāmim nav paredzēta otra vieta.
Vai pastāv citi stiprināšanas varianti ? (bez savilcēm)
Pielīmēt?
Atrast meistarīgu meistaru, kurš rāmī izurbs caurumus un iegriezīs vītni. Tepat forumā jau šāds jautājums pirms kāda laika bija.
Labāk izurbt caurumu , iekniedēt speciālu kniedi ar vītni, iegriezt skrūvīti- būs kā no rūpnīcas.
Šiem ticu tik pat daudz cik tiem mistiskajiem “dubļubleķiem”, kuri sastāv no vienas vienīgas plastmasas un normāli braucot dzīvo savu dzīvi kā pašiem ienāk prātā… [quote=six6]Neplēšat velosipēdu :D
[quote=Chris_B]Šiem ticu tik pat daudz cik tiem mistiskajiem “dubļubleķiem”, kuri sastāv no vienas vienīgas plastmasas un normāli braucot dzīvo savu dzīvi kā pašiem ienāk prātā… [quote=six6]Neplēšat velosipēdu :D
WURTH veikalos (un ganjau citos ar) var dabūt iekniedējamo vītni. Izurb iekniedē un skrūvē! Būs pa zolīdo, bet, ja nav štrumu un prasmju, tad jāmeklē meistars (domājams, autoservisos drīzāk).
Labāk izurbt caurumu , iekniedēt speciālu kniedi ar vītni, iegriezt skrūvīti- būs kā no rūpnīcas.[/quote]
Ja vajag varu palīdzēt.
Gribēju arī otru turētāju,bet Gudrs meistars man teica-ja nav paredzēts ,tad labāk nelīst ar urbjiem!!!
Man, lūk, arī tāda problēma - uz diagonālā stieņa stāv pudele, bet otru turētāju nevaru pielikt uz vertikālā (Superior XC835), vai arī mēģināju nepareizo turētāju. Nav kāds saskāries ar kaut ko līdzīgu un ticis galā?
SUP XC820, pielikti 2 pudeļu turētāji, + velo pumpja turētājs… tā kā iespējas pastāv.
ko darīt ar start šosse? vispār nav pat viena vieta kur to turētāju pieskrūvēt…
Risinājums - aizmirst par pudeļu turētājiem un lietot Camelbak somas ar 2l vai 3l rezervuāriem.
Lauku risinājums - Pudeļu turētāju pie trubas pievilkt ar savilcējiem. Neesmu mēģinājis, bet šķiet kādā gonkā manīju tādu variantu.
Jau 2 gadus braukāju ar pudeļuturētāju, pumpīti un bremžu šļaukām kas ar savilcējiem turās. Nekādas problēmas nav bijušas. Protams no vizuālā viedokļa nav pievilcīgākais skats…
Startiņam bija speciālas skaviņas un attiecīgi arī turētājs !
Atgriežoties pie tēmas.
Man ir nepieciešamie instrumenti un prakse, lai ieliktu rāmī vītņu kniedes (tā kā to dara rūpnīcā).
Darbs + kniedes = 2,5 Ls gabalā
[quote=LOOK]Atgriežoties pie tēmas.
Man ir nepieciešamie instrumenti un prakse, lai ieliktu rāmī vītņu kniedes (tā kā to dara rūpnīcā).
Darbs + kniedes = 2,5 Ls gabalā
http://www.framebuilding.com/129s.jpg[/quote]
Iesaku izmantot LOOK pakalpojumus, augsta darba kvalitāte.
Mana velo rāmī ieliktā kniede turas teicami. :)