Orbea OIZ

Vai kādam foruma biedram Rīgā vai apkārtnē ir OIZ M30 vai M10? Gribētu sarunāt vienu nelielu testa izbraucienu :)

OIZ šaipusē nav manīti… $$$ paliels tm OIZ, un šeit ir pietiekoši un daudz piejamu alternatīvu ar normālām enām un sakarīgiem iplatītājiem LV.

Varbūt sazinies ar XSports un palūdz patestēt, es gadu atpakaļ sarunāju velo testam
https://www.xsports.lv/velosipeds-orbea-oiz-29-m30-mint-black-2020

Biju Xsportā, viņiem nav uzvietas tādēļ arī jautāju.

Kas ta xsports nav vietējais normālais izplatītājs?
Man ar patīk oiz m10 tieši amartiņa novietojuma dēļ, salīdzinot ar scott.

Un kaapeec Tev patiik nepareizs amortinja novietojums saliidiznot ar scott, trek, cannondale ?

Garajos gabalos var paņemt līdzi divas pudeles dzeramā.
Specialized, Canyon arī kļūdījušies?
TREK ar Supercaliber arī ir novietojis “nepareizi” amortiņu?

Nu te jau runa nav par pareizs/nepareizs. Pareizību drīzāk nosaka tehnoloģiski risinājumi un fizika (spēki, ņūtoni, tbalsta “pleci”, u.c. mums nenjaušamās lietas).
Būvējot Porche piekarī, arī par pudeles turētāju neviens īpaši nedomā :)

P.S. “Pareizam amortiņa novietojumam” šogad ir jau jauns jēdziesn, ar TREK jaunā brīnuma iznākšanu. Varma vien gaidīt konkurentu atbildes gājienus…

Tur nav ko testēt, jaņem! Es sajūsmā!

Ir, ja interesē skati pastu.

Kas ta xsports nav vietējais normālais izplatītājs?
Man ar patīk oiz m10 tieši amartiņa novietojuma dēļ, salīdzinot ar scott.[/quote]

xports nav baigi normāls, man mēģināja iestāstīt, ka sidi ir sūdīgas tupeles un dizains vispār no 90tajiem, labāk lai ņemu fizik, jo tās uz vietas :D

bet trek supercaliber ir, kaut kas dīvains. FS ar mazu gājienu un parasta FS svaru, ne šis, ne tas.

Viņi laikam ir noskatījušies visnotaļ populāro reklāmas klipu:
https://www.youtube.com/watch?v=kfqOfERgR8E
2:47 - čalis, kurš izkliedz “Whatever cross country sucks!” ir jau kļuvis slavens ne tikai savā skolā.

[quote=Ansis]
2:47 - čalis, kurš izkliedz “Whatever cross country sucks!” ir jau kļuvis slavens ne tikai savā skolā.[/quote]

Par šādu tekstu var izlidot no šī foruma :D :D :D Un tai video pusis, kas saka tos vārdus, ir ar kruķiem, - tātad ne tajā kompanijā jau kaut ko izteicies par Downhilu :D

Nu par šo nevar nepiekrist - Fizik dizains ir viens no baudāmākajiem, īpaši salīdzinot ar SIDI oldschool :)

tas gaumes jautājums, tupeles izskatās tā pat kā viņu moto zābaki, kas funkcionāli ir vieni no ērtākajiem un labākajiem apaviem.

Izdevās testa brauciens? Kādi secinājumi?

Ričuks testam atradās, bet par cik nav rokas stiepienā, tad vēl nav sanācis aizbraukt, gan jau pèc Jāņiem.

man ir MLTD 2020. 25 jun. bushu Riga vai 27 jun. Daugavpili.

Kāds izmērs rāmim?

M izmers