optiskās velo brilles

Kā internetā meklējot var atšķirt rāmīšus kuri domāti priekš “klip-on” dioptrijām? Gribētos protams optiskās velo brilles ar pilnīgi visu tonēto stiklu, tik es nezinu cik tas prieks maksās, kāda ir jūsu pieredze pērkot un pasūtot optiskās velo brilles?
http://www.rudyprojectusa.com/index_inner.php?group_id=1&cat_id=9

Pastāstīšu savu unikālo pieredzi.
Ieraudzīju, nopirku un lietoju.

[quote=DZ]Pastāstīšu savu unikālo pieredzi.
Ieraudzīju, nopirku un lietoju.[/quote]

Kretīns!

Vienīgais kretīns šeit esi Tu.
Tu jautāji “kāda ir jūsu pieredze pērkot un pasūtot optiskās velo brilles?”
Ja vēlējies uzzināt pieredzi lietojot, tā varēji jautāt. Varbūt brilles pirkt nau vērc, bet jāiet un jāmācās komunicēt ar cilvēkiem, nesaucot tos par kretīniem, ja pats nemāki jautājumu uzdot.

Pie tam, ja jau reiz DZ atbildēja ‘’…lietoju’', tad acīmredzot ir pozitīvs iemesls, lai lietotu ;)

Arī man ir tieši šādas brilles, kuras lieliski izpilda savas funkcijas. Tad kad vajadzēja mainīt jaunas lēcas ietvariem uzzināju, ka Optisportā šiem modeļiem izgatavo lēcas un ievieto ietvaros . Tagad lietoju tādas un esmu apmierināts. Orģinālajā versijā starp tiem diviem stikliem mitrā laikā tomēr vairāk aizsvīda stikli.

Es gan lietoju īsu brīdi 2008. gadā. 2009. pārgāju uz lēcām.

Es lietoju Rudy Project Magster. Bez ieliktņiem. Pasūtīju sev veikalā Optisports gan ietvaru, gan stiklu (tonētu). Lietoju trešo gadu un esmu ļoti apmierināts. Taču cena ir diezgan liela. Man viss kopā izmaksāja ap 300 eiro. Optiskās lēcas nelietoju.

Pārsvarā lietoju lēcas,…bet šoseju ar var noripinat ar sāda tipa. Pasūtiju alieexpresā,…patsmit naudiņas,…kalpo jau trešo sezonu.

Es savu aci pie lēcām tā arī nepieradināju. Bet ar Optisporta ietvariem man kaut kā neiet, es viņus plēšu un zaudēju :(

Tagad domāju, kur varētu kādu alternatīvu iemēģināt.

pagājušo pavasari (2015 ) nopirku veloatlaidēs maskavas ielā FORCE brilles ( ar optikas papildiespēju ) ar maināmiem stikliem ,balti ,oranži un tumši .neatceros cenu 30-35 eiro .Aizgāju uz vision express ieliku stiklus optiskos ,viskrutāka versija stikliem 70 eiro ,var pa 30 arī . Stilīgas ,ērtas ,gonkās parasti lieku oranžus stiklus ,jo no saules iebraucot meža taciņās nav īsti ērti .Baigi ērti , nepūš no malām un nesvīst kā no parastajām brillēm . Esmu ļoti apmierināts .

Uztaisīju Optisportā optiskās lēcas Rudy Project ietvariem. Diemžēl nevaru pierast, izliektās sporta brilles stipri atšķiras no parastajām, kropļojas perspektīva, griežās galva… 200 EUR pa kāju. Braucu ar lēcām un parstajām sporta brillēm.

Mana pieredze ar clip-on ir līdzīga IvarsM - izkropļota perspektīva (tā kā pudeļu dibeni), tāpēc riktīga reiba galva. Joprojām jebkādam sportam izmantoju kontaktlēcas + saulesbrilles.

Atvaino,bet nesapratu - tev ir 3 krāsaini optiskie stikli,vai optiskais,kuru kombinē ar krāsainajiem pēc izvēles?

Man arī ir Optisportā izgatavotās lēcas Rudy Project ietvariem, lietoju jau divus gadus un nekādu diskomfortu un galvas reibšanu neesmu izjutis.

Nu laikam sajūtas kā kuram, man tāpat kā IvarsM ir RudyProject, bet arī kropļojas perpektīva un galva reibst. Es pat divas reizes taisīju tos stiklus, bet man vienalga neder. Arī braucu ar lēcām un parastām brillēm.