Zheel tikai, ka taas kameras tik daargas :(
Bet agri vai veelu arii taadu nopirkshu, jau sen ir doma uznjemt shaadus video un ne tikai ar velo.
Paldies par noderiigajiem linkiem ;)
Paskatieties e bay, ierakstiet HELMET CAMERA, piedāvājumi ir gana, man ar kaut ko tādu jau sen gribējies, bet tomēr tā nav prioritāte un naudas tam patreiz nav, bet tāda “so so” tur maksā ap 50 Ls (piegādi ieskaitot),viena, piemēram, saucas Oregon Scientific ATC2K, ierakstiet arī YouTube, tur ir video paraugdemonstrējumi, nu katrā ziņā priekš tās cenas, es domāju, ir tīri OK
A iekš LV man domāt tādas grūti atrast un ja arī var tad tikai dārgās un vēl piedevām dārgas dārgās
nu nav vērts, vienīga kamera, kas ir pērkama ir tā ContourHD.
Neredzu jegu teret naudu par kaut kadu video. Ja jau filme, tad tikai pa smuko, jo tas, ko dod tas letas - galigi nebaudasm un neko redzet nevar.
Es jau tikai piedāvāju krīzes variantu, protams, ka tas ir minimums ar ko trilleri taisīt nevar, katram jau ir arī savs limits ko gatavs izdot par tādām luksusa precēm
visa bēda mazajām kamerām ir mikoskopiskais sensoriņs, kurš dod pamatīgus trokšņus, plus vēl nežēlīga kompresija un zems bitreits ierakstam. rezultātā materiāls ir tāds ka draugiem var parādīt, bet citam arī nekam īsti neder. Bet nu cena arī atbilstoša. Ne velti profesionāli verķi pavisam citā cenu kategorijā.
[quote=Uldis17]Paskatieties e bay, ierakstiet HELMET CAMERA, piedāvājumi ir gana, man ar kaut ko tādu jau sen gribējies, bet tomēr tā nav prioritāte un naudas tam patreiz nav, bet tāda “so so” tur maksā ap 50 Ls (piegādi ieskaitot),viena, piemēram, saucas Oregon Scientific ATC2K, ierakstiet arī YouTube, tur ir video paraugdemonstrējumi, nu katrā ziņā priekš tās cenas, es domāju, ir tīri OK
A iekš LV man domāt tādas grūti atrast un ja arī var tad tikai dārgās un vēl piedevām dārgas dārgās[/quote]
tieshi tadu modeliti marta vares iegadaties evelo.lv.
Pashi ari tadu izmantosim trases apskates un dosim dazhadiem braucejiem sacensibas!
Nu, kvadrāti tur daļēji ir arī no kompresijas, lai ieliktu video webā. Tā ka tur kaut ko varbūt arī var darīt lietas labā.
Man visvairāk nepatīk tas, ka dažu kameru attēls peld, ļogās vai kā nu lai to apzīmē, kad jāfilmē straujas aktivitātes. CMOS sensora īpatnība. :/
Bet vispār es arī domāju par kādas kameriņas iepirkšanu, ko reizēm pielikt pie velo vai ķiveres.
Tieši tas ir kompaktkameri vislielākais mīnuss - lēnum - pie triecieniem un ātrām kustībām attēls “peld”.
Tagad ir pieejami daudz HD rokas kamkoderi, varbūt tiem uz 60fps izdosies kaut ko labu iegūt. vienīgi tie nav triecien/mitrum izturīgie.
Spriežot pēc tā, cik dārgas ir tās kameras ar puslīdz labu attēla kvalitāti, te jau nebūs kāda, kurš gribētu izīrēt, ja tā var teikt, ķiveres kameru uz nedēļu, vai ne? Braukšu slēpot un vēlos nofilmēt kaut ko šādā veidā, jo turēt rokā parastu kameru bail (gan manevrēt grūtāk, gan žēl būtu nojaukties), bet naudas joprojām nav. Nu, tik vien, lai kādu izdotos pierunāt uz aizlienēšanu. (: