noskatijos sodien, baigi patika, protams bez " peerleem" nu nekadi nevar…Tas vilciens bija vienkarshi pii… (kas redzeja zin par ko es)
Hinkapie kritiens un vilciens
http://rapidshare.de/files/17588108/PR.rar.html
- Click “Free”
- Wait for the 20 seconds countdown
- Type in the 3 letter/number code shown on the website
- Download
TREKAM mīnus kaučkas priekšpusē Hinkapija velo neizturēja , varēja jau šis arī uzvarēt ,džeks tāsds bē’digs palika malā sēžot.
jā dakšiņa salūza kniukts, bet nu šie ar saķīmiķoja - gribēja ar kaut kādu tūristu dakšu viņu palaist
kas neriskē tas nevinē, bet nu gatavs uzvareet viņš izskatījas
Something borrowed - the Bontrager OCLV carbon fork is in fact an item borrowed from Trek’s Satellite range because of its slightly more laidback rake and aluminium steerer.
Žēl, ka Gusevu & Co DSQ, jo teorētiski Boonenu ar grupu arī varēja “atbrīvot”, jo arī viņi šķērsoja dzelzceļa pārbrauktuvi pie nolaistas barjeras, tiesa vilciens jau bija aizgājis. Jāpapēta CSN.
http://www.weightweenies.starbike.com/phpBB2/viewtopic.php?t=15205&postdays=0&postorder=asc&start=0
te discussion par to visu
mjaa…gonka esot bijusi labaa…tik zheel, ka mans Eirosports kkur aizpeldeeja:(((
e te nu varētu tēmu par trek laboratorijās testētajiem brīnumkapļiem paķidāt…;))
experti sarosās,gribu dzirdēt ko jaunu un jauku;))
Nju ja es nemaldos, tad butiba vajadzetu gan DSQ, jo tas air CSN parkapums… ;)
jā, cerams ka Baltais padalīsies ar info, ko TREK saka par šo un vai vispār komente Hinkapija neveixmi
palasot foruma weighweenies, īsti nevar saprast, it kā karbona aploki ir pastiprinajuši vibraciju ;)
baltais neko nekomentēs, jo taa bija konkurentu diversija, iezāģējot dakšu
:D njaa… iezaget daksas - tas ir tikai nooormali un godigi… :)
visi jau grib tikt trekam priekšā
Nez kā pašam Hinkapijam ,vai spārniņš nav lauzsts, sāpīgi piezemējās.
nuus, skatoties atkārtojumu, var redzet ka viņš “iestūrē” zālītē…;)
neviens kritiens nav patikams, bet ja vinam tajā brīdī stūre būtu kur tai jābūt, varētu teikt. ka tas bija lidojums pāri ragiem :)
Ir lūzums šeku angļu mēles teksts…
George Hincapie, the man who probably suffered the worst fate of all in this 104th Paris-Roubaix - his steerer tube breaking when he had all the chances for a victory in the race - has been diagnosed with a fracture between his collarbone and shoulder blade. The Discovery rider will return to the United States on Monday to get an operation.
“We don’t know yet how long Hincapie will be out of competition,” team director Dirk Demol told Belgian media. “It is a severe injury, that’s for sure.” X-rays in hospital reveled a fracture of about three centimetres.
Nu Baltais labi otmazalsa…,bet gan jau:)
Zēl ka visos Trek mtb ir RS,Manitou utt…
kāpēc žēl? vai tad tie loriņi nelūzt?
ziņa
PARĪZE (FRANCIJA), APR 11, AFP - “Davitamon” komandas pārstāvji otrdien paziņoja, ka pārsūdzēs prestižā velobrauciena “Parīze-Rubē” rezultātus, vēsta AFP.
Jau ziņots, ka svētdien notikušajā velobraucienā tika diskvalificēts otrajā vietā finišējušais Peters Van Petegems un vēl citi sportisti, kuri esot šķērsojuši aizvērtu dzelzsceļa pārbrauktuvi.
“Davitamon” pārstāvji paziņoja, ka viņu rīcībā ir videomateriāli, kuros redzams, ka arī otro vietu citu braucēju diskvalifikācijas rezultātā ieguvušais Toms Bonens pārbrauktuvi šķērsojis, kad tā vēl bija slēgta. Vilciens gan bija jau aizbraucis.
“Davitamon” cenšas panākt rezultātu maiņu, jo “Parīzes-Rubē” velobrauciens ietilpst Starptautiskās riteņbraukšanas federācijas Pro Tour izcīņā un Van Petegems diskvalifikācijas rezultātā ir zaudējis 40 punktus.
Tas viss ir TREK marketings, respektīvi pirms sezonas atgādina par sevi! :)
Patiesībā tas bija TREK vilciens arī. Es skaidri saskatīju uzrakstu TREK uz vilciena sāniem!