Nozagts Author Traction 29er MTB - Rīga

Author Traction 29er
Nozaga Ziepniekkalnā no slēgtas pazemes autostāvvietas.
Būšu ļoti pateicīgs par jebkādu informāciju, ja esat kkur redzējuši.

Īpašas pazīmes:

• uz ramja ir brūna līmlente/līme, kas palika pēc transportēšanas (redzams uz foto)
  • var būt rūsa uz ķēdes, jo kādu laiku nebija lietots
  • uz stūres/iznesuma Wahoo turētājs
  • diezgan palietotas riepas, it īpaši aizmugurējā

stāvvietā bija pieslēgts?

Nebija =/

visur, kas nav privātmājas garāža ir jāslēdz. pazemes stāvvietas vienīgais labums ir tas, ka var atstāt 20kg ķēdi ar kūteni, nav jāvadā līdzi+nelīšt lietus virsū

Privātmājas garāža arī nav 100% droši. Reku materiāls no GMBN:
https://www.youtube.com/watch?v=2DiLSzzPVyE

100% nav nekas, bet privātmājas garāžā varētu segt kustamā īpašuma apdrošināšana

Es tomēr gribētu ieteikt apdrošināšanu, pirmkārt, ja zaglis gribēs, nozags tāpat un Tu ar savu miglaino novērošanas video neko tāpat neiesāksi un poolicija neko neatradīs…

Labāk noziedo 30-40-50 eiro gadā (!) un esi drošs ka viss būs labi, kā arī, ja būs kāds kritiens, Tu vēl dabūsi naudu par remontu: https://www.bta.lv/lv/privatpersonam/velosipedu-apdrosinasana

Mājokļa apdrošināšana sedz tikai līdz 100 eiro mantu, piem. velo, ja tas Tev stāv kāpņu telpā vai pagrabā.

Nestrādāju apdrošināšanā, bet man ir noderējis un iesaku citiem.

Diemžēl pēc pieredzes no video nav daudz jēgas. Var palīdzēt, bet tā ir veiksme.
Es teiktu, ka vienkārši nedrikst nekur glabat nepieslēdzot.

P.s. DĪvokļa apdrošināšanā var iekļaut arī pazemes stāvvietu, bet konkreti mana polise šo zādzības gadījumu nesedz

Jā, man arī rūgta pieredze un piekrītu tiem, kas saka - gribēs nozags tāpat. Manā gadījumā – jauna māja, ieeja ar čipiem, kāpņu telpa 8.stāvā, kur neviens neiet, jo brauc ar liftu, pieslēgts ar Abus slēdzeni pa 80EUR, beeet… vakarā nolieku, a no rīta nav. Slēdzeni arī savākuši, tā ka pat nezināsi, kā dabūjuši vaļā. Mazāk vērtīgais draudzenes ričuks gan palika turpat pieslēgts ar lēto slēdzeni. Tātad nelieši noskata/izseko un iet pēc mērķa.

Tāpēc principā, ja ir paredzēts turēt ārpus guļamistabas, ir jāapdrošina. Iesaku un pats to darīšu.

Menti vēl kaut ko teica par izsekošas ierīcēm, kuras var iebāzt stutē, stūrē vai vēl sazin kur. To var papildus paņemt, Ja apdrošināto ričuku tomēr aizstiepj, tad ar to ierīci lielāka šanse, ka nelieti paņems pie dziesmas. Varbūt paglābsi citus no nelaimes.

Normāls kampiens Ziepīša deģenerātiem!