Nometne Horvātijā no 21.03.līdz 02.04.

No 21.marta līdz 2.aprīlim biedrība „Veloklubs Līvāni" organizē riteņbraukšanas treniņnometni Horvātijā, Istras pussalā. Vairāk info par Istriju te: http://www.istra.hr/en
Par Istrijas velo infrastruktūru te: http://www.istria-bike.com/

Treniņnometnes organizatoriskais plāns:

• Nokļūšana nometnes vietā un atpakaļ ar autobusu. Velo nogādāšana specializētā piekabē, neizjauktā veidā.
  • Lai nav tik nogurdinoša braukšana, turpceļā un atpakaļceļā būs nakšņošana Polijā.
  • Nometnes vieta galapunktā būs viesu nams pilsētiņā Rabac, Adrijas jūras krastā, 400 metru no krasta. http://www.adria24.com/apartment-rabac-istria-632/
  • Potenciālie velotreniņu maršruti pilsētiņu Rabac un Labin apkārtnē. Ļoti labs info par apkārtnes trasēm te: http://www.istra-bike.hr/
  • Netālu prāmis pārceļ arī uz Horvātijas salu Cres info te: http://www.tzg-cres.hr/g/g_otok.htm Tas varbūt vairāk interesēs tiem kas vēlas piedalīties kā tūristi :)

Izmaksas no katra dalībnieka sastāda 240 LVL. Tajās iekļautas ir:

1. Autobusa un velo transportēšanas izmaksas.
  2. Nakšņošanas izmaksas Polijā gan turpceļā gan atpakaļceļā.
  3. Dzīvošana viesu namā.
    Nav iekļauta ēdināšana (varēs paši gatavot viesu namā), dažādu kultūrvēsturisko objektu apmeklēšanas biļešu izmaksas un citas izmaksas.

Dalības maksa jāveic priekšapmaksā. Norēķinu rekvizīti tiks paziņoti pie individuālas sarakstes.

Ir brīvas vietas!
Kas vēlas piedalīties lūdzu rakstiet mail uz info@livelo-team.lv vai
zvaniet pa tālr. divi-6-3-5-0-8-4-8

Dainis

Līdz kuram datumam vēlams pieteikties?

Uldi, un uz musu nometni negribi Spanijaa? :p

Uldi, un uz musu nometni negribi Spanijaa? :p[/quote]

Gribu, bet nav sponsora :)

Jo ātrāk jo labāk, brīvās vietas sarūk pamazām …

Es piedalos…
info aizsūtiju uz emailu!

Vēl brīvas vietas ir … :)

Njā … :)
Esmu nepatīkami pārsteigts par velobraucēju zemo interesi par šo pasākumu … bet neko jau nevar pārmest ;) … pats vien vainīgs, ka lidinos vien pa mākoņiem, jānolaižas, vai pareizāk sakot … jānokrīt uz zemes, kas saucas LATVIJA, un jāsaprot taču ka te tak izrādās ir KRĪZE …
bet brauciens jau notiks tā vai tā, un tie kas piedalīsies, var neuztraukties, nekādu papildus izmaksu nebūs :) un viss būs pēc plāna. Un vīlies vai dusmīgs es arī nekā gadījumā nebūšu, nu vienīgi nedaudz uz tiem … kas iepriekš ļoti par šo iespēju jūsmoja un mani uz šo pasākumu mudināja, bet beigās kad reāli jāpiesakās, tad pēkšņi pazūd …

… nu tad vēl pēdējais piedāvājums no manis šajā sakarā :)
domāts vairāk tiem, kam lielākā problēma ir nauda, jo atvaļinājumus un brīvdienas gan nav manos spēkos izkārtot :) …

[color=#FF0000] Piesakies šonedēļ, brauc jau nākamnedēl, atmaksā gada laikā (bez%) [/color] :) :) :)

Tagad jau katra komanda savā pasaules malā trenējas, lai neatklātu savus spēkus pirms jaunās MTB sezonas !

Piedavajums tiesam fantastisks. Neviens turoperators neko lidzigu nepiedavaa. Zel, ka es nevaru atlauties braukt ar jums! :( Bet citiem gan ieteiktu izmantot so piedavajumu.

Piedodiet, tiešām nevaru, nebija arī man plānota nometne šogad. Liekas, ka es nebiju arī no tiem, kas solīja braukt vai vispār izrādīja tādu interesi… ja nu biju, ļoti, ļoti atvainojos.

Par Latviju. Nav jau tā, ka te krīze labos cilvēkus apsēdusi. Man pazīstamie cilvēki ģībst jau dzirdot vien, cik km tiek nobraukts garajā. Tad, kad viņi mani sāk saukt par profesionālu sportistu, es sāku taisnoties un pieminu, ka Dānijā 90% pieaugušo ir kādā sporta klubā. Mums tauta ar sportu saprot fanošanu par Dinamo, nezinot no galvas neviena spēlētāja rezultativitātes koeficientus un stiprās/vājās vietas, diez vai pat maiņu sastāvus spētu nosaukt…

Pamēģini varbūt Igauņus/Leišus paķert?

ja jau jāattaisnojas tad arī es :D ziemā biju Maltā, bet ja nebūtu tur braucis tad būtu vai nu Spānijā vai ar tevi Horvātijā :)
es arī esmu diezgan pārsteigts par to kāpēc tautieši tik aktīvi min sacensībās, izgāž drūmu naudu par velo uzlabojumiem, bet aizbraukt kādā skaistā veloceļojumā par tiešām labām naudām kaut kā nevelk… protams katram savi apstākļi, bet ne jau 99% braucēju :)

Man jau šķiet ka vairāk vai mazāk liela daļa tomēr dodas uz pavasara nometnēm ārpus Latvijas, tikai ne visi braucieni tiek šeit atspoguļoti vai reklamēti, ir gan tieši komandu braucieni, gan arī jau izveidojušos domu biedru kompāniju braucieni. Tā kā nav ko satraukties !!!

Teiksu, kaa ir - butu brauciens bijis apriilja vidu vai beigaas - tiktu. bet martaa nekaadi. :( Varbut nakamreiz ir verts potencialajiem dalibniekiem paspamot, kuros datumos vairakums tiek un tad sakt organizet braucienu? varbut ir verts rikot pasakumu kadas 3-4 nedeljas velak - nebus vairak brauceeju tad? es tad labpraat pievienotos

Cik es nojaušu, šis brauciens tika organizēts mazliet pielāgojoties skolēniem - 21. martā sākas skolēnu brīvlaiks :)

Jā tas tiesa :) Mērķauditorija protams ka bija pirmkārt jaunie censoņi, un protams lielā mērā tāpēc tika izvēlēts laiks lai iekļautos viena nedēļa brīvlaika, respektīvi, lai minimāli ciestu mācību process :) Un vairāki jaunieši arī būs. Aprīlī arī īsti jēgas nav rīkot pasākumu kā treniņnometni, jo sākas pirmās sacensības jau tepat Latvijā.

Vēl pieejamas pēdējās divas brīvas vietas … var paspēt pievienoties mūsu jaukajai kompānijai :)

:)
Nometne Horvātijā noslēgusies un nu esam jau mājās :) Manuprāt pasākums sanāca lielisks!
Sanāca laiks un nedaudz apkopoju informāciju un savas foto bildes un labprāt vēlos padalīties ar tiem kam tas interesē.

Bildes ar īsiem aprakstiem apskatāmas šeit:
Velo treniņnometne Rabaca Horvātija 03.2011.

Treniņnometnes laikā iznāca piedalīties arī vietējās MTB ziemas sezonas noslēguma sacensībās, kurās ar ļoti labiem panākumiem nostartēja arī mūsējie !!!

Rezultāti 4.SVERA Zimska MTB liga IPGŽ 2010/2011 Time Trial “Livade CLASSIC”:

Rezultāti individuālais starts pa vecuma grupām

Rezultāti individuālais starts distances vērtējumā

Sacensību ietvaros notika TT komandu braucieni pa 3 dalībniekiem katrā komandā, kurā 12 komandu konkurencē mūsu 3 komandas ieņēma attiecīgi 2. 3. un 6.vietas!

Neesam nemaz tik sūdīgi, pat ja arī tādu kalnu nav kā Horvātijā :)

Prieks, ka viss izdevies! Tiesam skaisti! :)

Pa skaisto! Prieks par jums.
Vai tiešām pirmās vietas ieguvējam balvā bija kartupeļu maiss?! :)
Un tās mazās riepiņas ap kaklu - stilīgi!