Paskatijos interneta un tradu ka nokia telefonu var piestiprinat pie velo un izmantot ka GPS, spidometru, varbut ari pulsometru un vel pieslegt pie generatora lai lādejas.
Vai kads ir kautko no ta visa izmeiginajis?
IMHO tas nav ērti. Stiprinājumi ir nesamērīgi dārgi (ūdens izturīgie jo sevišķi), telefonam nepatiks lietus, ekrāns maziņš un pogas aizņem lieku vietu, Nokia OVI ir vājas kartes un pavisam štruntīga navigācija.
Es lietoju lēto ķīniešu GPS. Uzliku papildus screen protecotr plēvi un mierīgi braukāju arī pa lietu. Mīnuss ir baterijas darbības laiks ~ 1,5h. Toties izmantots tiek populārākais Nokia akumulators BL-5C, ko pie mums var pa Ls 5 nopirkt vai pie tiem pašiem ķīniešiem 2x lētāk. Daži uzlādēti rezerves aķīši kabatu neplēš.
telefons kā GPS trackeris + skrienot lai pačukst ātrumu ausī kamēr klausies muzonu ir ļoti ok
GPS smuki šancē pat ja telefons iemests bikšu kabatā.
Telefona galvenais trūkums ir bačas darbības laiks, pirms doties sportot jāpieladē pilns. Lādēt ar velo ģeneratoru moš ir ok, ja esi mierīgs un lēns svētdienas braucējs
es to visu biju domajis veloturisma vajadzibam
jaun muzika ari vel ir nu janesa mp3 lidzi
http://yacf.co.uk/forum/index.php?PHPSESSID=0bjo1bluf314426049afmdjch0&topic=6672.15
Mazliet parullējot uz leju ir vienkārša shēmiņa, lai lādētu no ģeneratora. Dod ārā 5V, tā, ka var pielikt USB galu un lādēt dajebko. Pats neesmu šito izprovējis, bet domāju, ka jāstrādā labi. Tikai tam LM2940 ir divi varianti - 5 un 12 V. Tev vajadzēs 5V.
vienkārši tūrismam uz 20km/h pulsometru manuprāt nevajag? Telefonā karte var varbūt noderēt tikai krustojumā, lai paskatītos kurp tālāk jābrauc ja esi pavisam svešā vietā. nevajag visu lieki sarežģīt :) ātrumu un nobraukto ceļu lai kontrolētu pilnīgi pietiekoši būs ar parastu velodatoru :) ja gribas visu ceļu piefiksēt un pēc tam apskatīties uz kartes, tad to var izdarīt arī jebkurš breloka formas GPS trackeris/loggeris
Par OVI kartēm te ir pateiktas pilnīgas muļķības. Tās ir precīzākās ielu navigācijas kartes LV kādas līdz šim esmu lietojis, visi tomtom, garmin etc atpaliek, turklāt par brīvu! Nemaz nerunājot par tūrismam ne mazāk svarīgo faktoru - nosegta ir praktiski visa pasaule :)
Attiecībā par pulsu… Nokia Sport Tracker piedāvā reģistrēt visus ātrumus, braukšanas maršrutu un augstumu, bet pulsam būs nepieciešama polar bluetooth josta/raidītājs. Šim punktam gan ir savi mīnusi, jo nezinu cik ilgi telefonam tā baterija vilks lietojot bluetooth nepārtraukti, otrkārt Sport Tracker nezkādēļ neprot lietot uz tālrūņa esošās ovi kartes un lādē pats savu, mazo “optimizēto” versiju. LV tas vel tā, bet citās valstīs datu roamings ir sasodīti dārgs.
IMAGin, bez Tevis minētajiem Garminiem, kas ir +/- lietojami, bet nesamērīgi dārgi un TomTomiem, kas ir pilnīgi mēsli un zemē izmesta nauda, ir vēl ierīces, kas spēj pavilkt IGO un Ozi. Daži Nokias smārtfoņi to arī var, bet nedomāju, ka tādu telefonu kāds gribēs stiprināt pie stūres un kratīties mežā.
Mani izteikumu par OVI ir pamatoti ar dzīves pieredzi - pirms mēneša salīdzināju OVI kartes (nezinu gan cik svaigas) ar Reigo jūlija kartēm.
Nokia + velo lietoju Sports Tracker bez pulsa opcijas, galvenokārt, lai pēc tam pie datora apskatītu kartē smuki ievilktu maršrutu un skaistas profila līknes. Brauciena laikā info panelis man nav vajadzīgs, tāpēc telefons ir krūšu kabata ar vai bez pieslegtām austiņām.
Otra programma ko lietoju ir RaceHrono. Vairāk paredzēta autobraucējiem apļojot. Pats esmu sev izveidojis vienu tipa DH gabaliņu, kur salīdzinu tā vai savādāk braucot kā mainās laiks.
OviMaps lietoju. Visumā ir OK, bet ir kļūdas maršrutējot, pārsvarā ar ielām/ceļiem dažādos līmeņos, piemēram, maršruts paredz nogriezties uz cita ceļa, bet faktiski tajā vietā ceļš paiet zem otra un nogriešanās ir neiespējama. Manā ciemā karte uzrāda ielu, kura faktiski ir taciņa un var izbraukt tikai ar velo. Savukārt neapdzīvotās vietās ir diezgan sīks ceļu tīkls, vismaz labāks par GoogleMaps.