Nevar izskruvet pedali no klanja

Heija,
neatradu nekadu info foruma, bet iespejams ka temats jau ir apspriests.
Parasti man shadas problemas nav, pirms skruvet pedali ieksha, iesmereju vitni ar biezo smeeri.
Parasti ari reizi gada izskruveju un parskruveju. Bet objektivais slinkums ir darijis slikto lietu - pagajusho gadu jau nevareju izskruvet, un meginaju remontet pedali tapat. Tagad gribas ieskruvet citus pedaljus :)
Droshi vien iemesls tam ka vitne ir sacepusies kopa, ir tas ka braucu katru ziemu ari, pa visu saaljo zupu.

Ko varetu ieteikt gudrie prati ? Kuvalda neko nedod. Kuram pedalim ir kreisa vitne es zinu :)
WD-40 esmu meginajis. Varbut karset ar gazes liesmu?

WD-40 un paturēt ilgāk.
Ja nav noņemts no velo, tad normāli spēku var pielikt, uzliekot garāku atslēgu ar kātu uz velo aizmuguri un uzspiežot ar kāju.

Kopš atklāju vītnes iesmērēšanas gudrību, problēmu vairs nav :)

Es darīju tā, ka seškanti iespiedu skrūvspīlēs, klani ar pedāli uzliku virsū un velkot aiz klaņa, dabūju vaļā. Ā, varbūt pat klanim vēl galā liku cauruli, lai būtu lielāks spēks . Neatceros. Galvenais, mēģināt skrūvēt uz pareizo pusi :)

P.S. Nē, cauruli laikam neliku, jo labākajā gadījumā to varētu uzlikt tikai vienai pusei.

Alivio klaņi ar pēc vienas intesīvas ziemas ar bij darījusi savu un pēc nopietna spēka pielietošanas tikai izdevās mazliet paskrūvēt vaļā, bet bij skaidrs, ka nāk līdzi vītne, tad pamarinēja dažas stundas kaut kādā zupā tādejādi daļu vītnes izdevās glābt un ieskrūvēt jaunos pedāļus.
Katrā ziņā vajag spēka plecu un kaut kādu špricējamo, sorry nepateikšu kādu…

WD-40 Nevajagot lietot. Viņš izspiež ūdeni, izšķīdina smērvielas un paliek tikai gruži, kas ieēdas vēl vairāk.
Labāk kādu eļļu, vai ideāli speciālu šķidrumu, pamarinēt pāris stundas, vai pat pavārīt tādā.

Esmu redzējis, ka klaņa galdu kārtīgi pasvilina ar lodlampu. Ja liksi jaunus pedāļus, vecos var mēģināt urbt ārā - no vibrācijām pēc brīža varētu arī padoties.

Sheldon Brown iesaka petroleju ko es arī lietoju

Rūsas pārveidotāju vajag, es parasti izmantoju šo: http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_1614.html?Opendocument&land=DE

Parasti, uz dienas 2. pusi, esmu dabūjis visu vaļā, ja viss nav sakodies pilnīgi kopā. Kad iekustināsi, ja gadījumā tas izdosies, tad neskrūvē uzreiz ārā, bet pakapēniski , šurpu - turpu (2 soļi uz priekšu, viens atpakaļ), lai nesabojātu vītni.

Visiem zināšanai - WD40 = 99% petroleja.
Sildīt klani var, bet sākumā tomēr mēģināt sapūst ar wd, sliktāk nebūs.

Hakers varētu būt tas pats

servisā liela atslēga + truba.(protams ja var pielīst)

Idejas ir. Tas forši.
Urbt ārā neko negribu. Pedāļi vēl ir diezgan labi, tik vajag iztīrīt un saeļļot utt utt. Kas nav 5 minūšu darbs. Tāpēc iepirku jaunus pedāļus :)
Pamēģināšu nedēļas nogalē sildīšanas un WD-40 terapiju.
Klanis ir XT, alumīnija bāzēts, bet pedālis ir dzelzs.
Vēl variants, kautkādā etiķī pamērcēt :) Tas varētu izšķīdināt kompleksos AlFeClOH sāļus kas tur saveidojušies :D

Varu ieteikt tikai to pashu gadiem veco padomu - ved uz servisu, tur zinaas ko un kaa dariit, turklaat tas izmaksaas leetaak nekaa pasham eksperimenteet.

Man vieni tādi bezcerīgi mētājas ar dzelzs asi - dzelzs klanī …
WD-40, lodlampas un lielas atslēgas nelīdzēja. Servisā arī nevarēja atskrūvēt? Kur vēl vest…
Patreiz domāju zāģēt pušu klani, vai vēl censties atrast kādu masīvāku saķeršanas un sviru ekipējumu (trubas, skrūvspīles).
No zobratiem tur nekā lādzīga nav, bet vēl jau kādam beater-bike varētu uzspraust, un lieks kreisais arī var noderēt.

Gasha tā kā sanāk remontēt velosipēdus diezgan daudz un esmu saskāries ar šādu variantu tad daru šādi:ņemu kaut vai topašu kuvaldu lieku apakšā zem klaņa kur ieskrūvēts pedālis un pāris reizes ar normālu āmuru uzsitu klanim no augšas kur ieskrūvēts pedālis nunav tādas reizes ka ar atslēgu pēc tam nevarētu atgriezt vaļā,un klanim arī nekādas vainas tik sitiena pēdas paliek un nekādu eļļu nevajadzēs,uzsist gan vajag ar tādu asu sitienu.

Man vieni tādi bezcerīgi mētājas ar dzelzs asi - dzelzs klanī …
WD-40, lodlampas un lielas atslēgas nelīdzēja. Servisā arī nevarēja atskrūvēt? Kur vēl vest…
Patreiz domāju zāģēt pušu klani, vai vēl censties atrast kādu masīvāku saķeršanas un sviru ekipējumu (trubas, skrūvspīles).
No zobratiem tur nekā lādzīga nav, bet vēl jau kādam beater-bike varētu uzspraust, un lieks kreisais arī var noderēt.[/quote]

Kur vest? Uz labu servisu pie labiem meistariem…

A jā, ja karsē tad pedālis jānokarsē sarkans{ar lodlampu to izdarīt nevar) ar autogēnu un strauji jāatdzesē(jāieliek ūdenī) un atskrūvēsies gandrīz ar pirkstiem arī no pieredzes zinu.

Baisi paliek sho lasot…

Baisi paliek sho lasot…[/quote]

+1 , aluminijam es domāju visizin kušanas temperatūru :D

Kuram pedālim ass ir no alumīnija? Jākarsē taču pedāļa ass ne klanis.Ir darīts.

Karseejot pedaalja asi, taa kljuust resnaaka. Kaa tas paliidz izskruuveet pedaali???
Ja karsee pashu klani, tas izpleshas, un viitnes vieta kljuust briivaaka - tas tieshaam paliidz izskruuveet klani.