neta veikals aliexpress.com/ dīvainas cenas....

Labdien vai kādam ir pieredze ar šo internetbodi???
Kāpēc tādas cenas???
http://www.aliexpress.com/item/2014-cube-mountain-bike-frame-ultra-light-30-disc-bicycle-giant-emerita/1840023837.html
Vai tie ir Ķīnas viltojumi???

Iesaku pasēdēt paskatīties, kas notiks ar šo pārdevēju pēc nedēļas, divām. Diemžēl šinī webā ir daudz uzmetēju.

Domāju ka šipings nebūs 70 dolāri + būs muita jamaksā + jaskatās kas par komplektāciju tur nekas nav precizēts.

Normāla cena, nezinu ko tāds hajs sacelts. Latvijā ar nesezonas atlaidēm sanāks lētāk.
Jā - tas nav Cube, bet domāju, ka tur jābūt pilnīgiem laukiem lai to pats nesaprastu.

Nu tur ir gandrīz 80 dolāri par sūtīšanu, bet, ņemot vērāk, ka TNT, muitas nodoklis un PVN viennozīmīgi būs jāmaksā.

Par 80$ neviens kurjerpasts no Ķīnas 15Kg paku uz LV nedabūs, reāli līdz LV prasīs 250-400$.

Apskatiet uzmanīgi pārdevēja profilu. Atsauksmju nav. Tātad pastāv ļoti liela iespājamība ka ir kārtējais uzmetējs. Esmu jau ar tādiem saskāries. Tamdēļ vajag nogaidīt, jo aliexpress gana ātri dzēš viltus pārdevēju profilus. Tiesa, viņi atkal uztaisa jaunus profilus. Kā viena no pazīmēm, ka galā ir krāpnieks ir tas, ka kā maksājuma veids tiek izmantos western union pārvedums. Nekādi paypal, bankas maksājumi netiek pieņemti.

kāda komplektācija? tur rakstīts nosaukumā ‘‘mountain bike frame ultra-light’’

No aliexpress peerkos jau kadu pusgadu, regulaari, gan velo lietas, gan dreebes, gan visada veida tehniku, tikai taas labakaas atsauksmes :)
Jacheko vnk pardeveju atsauksmeem un viss buus bumbaas :)

Uzmetējs, 0 feedback, pārdot visādus kvadraciklus pa 100$ un bildes no miljons veikaliem.

Tiem kvadracilkiem tā ir normāla cena ;)

kāda komplektācija? tur rakstīts nosaukumā ‘‘mountain bike frame ultra-light’’[/quote]

Zinot, kā daudziem ķīniešiem ar angļu valodu, mēdz visādus brīnumus sarakstīt. Zemāk pēc bildēm var noprast, ka tas ir nokomplektēts velo.

Es domāju ka tur sēž tāds pats kā es un ar mountain bike frame ultra-light ir domāts mountain bike, frame ultra-light :)

Tās tak tikai rāmis vai Alu ciskadrillis, kura priekšā visādi karbona brīnumi vienkārši nobāl.

Iepazīstamies ar preces apraksta piegādes sadaļu (daudzie burtiņi) , tur ir rakstīts:

Unit Type:piece
Package Weight:3.000kg (6.61lb.)
Package Size:70cm x 40cm x 35cm (27.56in x 15.75in x 13.78in)