Patlaban velo ir nokomplektēts ar šādām riepām: MERIDA RACE 2.1 .
Situācija tāda, kamēr dubļi/sniegs mežā, sanāks vairāk mīt pa asfaltu, un zemes ceļiem. Varat ietekt kādu riepu izstrādātāju modeļu virzienā skatīties.
Patlaban velo ir nokomplektēts ar šādām riepām: MERIDA RACE 2.1 .
Situācija tāda, kamēr dubļi/sniegs mežā, sanāks vairāk mīt pa asfaltu, un zemes ceļiem. Varat ietekt kādu riepu izstrādātāju modeļu virzienā skatīties.
http://www.chainreactioncycles.com/SearchResults.aspx?Search=Schwalbe+Hurricane&PartnerID=2957&gclid=CMmfkp__36ACFQmRZgodZnUGMQ
labi griežas pa asfaltu un mežā arī var iebraukt, pašam ir bijusi šāda riepa - http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=36216
Ir ari letakas bodees protams.
Nav tik daudz brīvā laika, lai bodes apskraidītu, tāpēc griežos šeit pēc padoma
Hurricane labs, sliks pa vidu, pa asfaltu iet ka raķete, pat nedzird (ja uzpumpē normāli).
Ļoti populāra riepa,
Michelin hard terrain,
var meklēt ZZK un internetā
Pats gadiem braucu ar Schwalbe un varu ieteikt citiem. Racing Ralph un Rocket Ron parastajiem vasaras apstākļiem ir praktiski universālas riepas.
Sanāk dārgi, bet braukšanas bauda (ātrums, maza rites pretestība, laba kontrole līkumos) to pilnīgi atsver. Jāņem gan EVO versija, kas ir visdārgākās, tomēr visadvancētākās sporta riepas. Ikdienas braukšanai nederēs, jo kā jau sporta riepas - dilst samērā ātri.
velolietās.lv ir
man tīri labi patīk Schwalbe fast fred. Tās bija manam iepriekšējam ričukam vienīgās riepas un 3 gadus nobraukāju gan pa dažām sacensībām, gan ikdienā pa asvaltu
labāk divas, vienu ko pa mežu un zeminieku, otru asfaltam ;)
Iegādājos Schwalbe Hurricane riepas, pamēģināju, pagaidām esmu ļoti apmierināts par pirkumu. :)
Kur nopirki un par kādu cenu, pats arī nesteidzīgi meklēju.
tikko pacēlu Schwalbe Smart Sam, kurš tiek pozicionēts kā “unbeatable all-around”, domāju nebūšu kļūdījies :) pirku iekš mtb.lv :)
Iepirkos Volobiķeros, cena 12.5
Schwalbe Hurricane pie Arkādija ir pa 10 Ls, vel ir pie džeka blakus Elkoram Brīvības ielā arī pa 10 Ls
[quote=fusio]Pats gadiem braucu ar Schwalbe un varu ieteikt citiem. Racing Ralph un Rocket Ron parastajiem vasaras apstākļiem ir praktiski universālas riepas.
Sanāk dārgi, bet braukšanas bauda (ātrums, maza rites pretestība, laba kontrole līkumos) to pilnīgi atsver. Jāņem gan EVO versija, kas ir visdārgākās, tomēr visadvancētākās sporta riepas. Ikdienas braukšanai nederēs, jo kā jau sporta riepas - dilst samērā ātri.
velolietās.lv ir[/quote]
“pats gadiem braucu ar zīmols, varu arī citiem ieteikt zīmols, nāciet uz manu veikalu pirkt zīmols!”
:DDD
hurricane ir neslikta kā riepa ar ko gan pa asfaltu vizināties, gan arī bik bezceļā iebraukt, bet ir tak arī citiem ražotājiem līdzīgi izstrādājumi, un slavēt vienu brendu šādā veidā kā citātā ir vienkārši smieklīgi.
Manā ģimenē ir 4 riteni. Vienam bija jāmaina riepas. Uzliku Schwalbe Hurricane. Man patika. Uzliku pēc tam arī citiem.
Tas nav reklāma. Tas ir mans personīgais viedoklis un pieredze. Un es cilvēkiem pateicu kur var nopirkt lētāk.
Tas Hurikānis Strauji iebraucot smiltīs mētā.
Nepatika. Micheline XC AT labāks.