pirms divām nedēļām beidzot tiku pie viena nomas šosejnieka ar domu pastīties- patiks, nepatiks, un ja kas nobraukt arī Rigas maratonu.
pēc trešā brauciena jau bij skaidrs tas ir man, trīs dienu laikā pilnībā biju pieradis pie visa un tagad ar mtb mani ir grūti pierunāt braukt. gan jau pāries…
lai nu kā nopirku to pašu nomas šosi. ar veciem slēdžiem 2x8, rāmis alu, dakšas abas karbona. rati bij sūdīgi un pēc zavala maratonā- aizmugurējam ratam aploce ir beigta. katrā ziņā šobrīd manus priekštatus un vēlmes pilnībā spēja apmierināt, jo tehniski visi slēdži strādā ideāli, sēdeklis ērts, kaut arī rāmis manam augumam ir čut par īsu, jūtos ērti. varbūt pagaidām…
nedomāju, ka pirkt lietotu ir kas slikts, taču bieži vien tas nav finansiāli izdevīgāk ilgtermiņā. Lietotam visdrīzāk daļa kustīgie mezgli būs jāmaina daudz ātrāk. un ja veca sistēma, tad piemeklēt, savietot… nez vai viegli un ērti.
Bet, lai saprastu tas ir vai nav tev- ieguldīt 100-200Ls nav nekas ārprātīgs, jo nākošais, kas iegribu pēc sev tādu gribēs to arī no tevis nopirks. līdzīgi kā ar lētiem 250-500m3 motocikliem.
starpcitu pirms maratona ss un tepat bij neviens vien šosejnieku piedāvājums 150-300 robežās, ko manuprāt droši varēja izskatīt kā variantus.
katrā ziņā, ja liksi sludinājumu būs arī piedāvājumi.
P.s
ja šī mana aizraušanās nepāries, tad beigšu žmiegties un ņemšu jaunu cyclocross velo, jo lietotu atrast pie mums ir nereāli, pašam salikt- ne lēti, ne atbilstošu rāmi viegli atrast. Kāpēc CX? nu Latvijai ideāls un pie mums principā tas nav nekas jauns/