Ja nu kādam vēl rīt ir brīvdiena var pievienoties nelielam treniņam:
http://www.xc.lv/mtb/ride/?id=17
Žēl, ka man rīt darbadiena :(
Cik saprotu, Rīdzinieki var arī nezinat neko par sniegu, man piemēram pagalmā apmēram 7-10cm bieza sega ;) . pēc skata diezgan nebraucams daudzums!
Tikšu vakarā līdz mājam, tad noziņošu par sniega segas biezumu Baldonē. Pa nakti gan solās vēl snigt:) Būs mīkstāka piezemēšanās:)
Tā kā es arī no Mr.Deraileur puses ( kas nemaz nav tālu no baldones ), tad arī jāsaka ka zniega daudzums + lipīgums nerada vēlmi ņemt velosipēdu, bet drīzāk distanču slēpes:)
Tagad uz vakaru tas viss sāk piesalt… Vai vai vai kā slīdēs ritenīši.
Mēžā un uz auto ceļiem jau tāpat jābūt braucamam. Bet ja vēl snigs, tad varētu būt paliels lūzušo zaru daudzums.
kas tad būtu tas šķērslis braukšanai pa sniegu?ja nu vienīgi nepiemērots apģērbs un ar slikiem tā interesantāk!Citu iemeslu manuprāt nav!
Zemes ceļi noteikti ir super,jo tos nekaisa!
Nav jau runa par piebrauktu sniegu vai sausu pūderi, bet slapju (smagu) kā tagad, un ja tas ir biezāks par riepas augstumu, tad braukšana izvēršas par fiziski prasīgu pasākumu.
Neceliet paniku! Baldonei atšķirībā no Ikšķiles sniega uzbrukums ir gājis secen. Šeit ir pat mazāk sniega nekā Rīgā pie darba:)
Ja pa nakti sasnigs tad jau manīs, bet tik tiešām cik atceros uz Lieldienām sniegs netraucēja:)
J gribat riktīgu sniegu Rīgas tuvumā, tad brauciet uz Ogri :))) … te ir riktīgi piesniedzis, izskatās, ka pat vairāk kā Ikšķilē ;)
Ok. Es tieši šorīt uzliku plikās riepas velorullim:) Tad nu ar tām varu braukt gan uz ogri gan Baldoni :D :D :D
Pa nakti nav snidzis, bet tagad gan sāk nedaudz graudains snieģelis birt no gaisa:) Temperatūra 0. Joprojām braucams, nevis slēpojams laiks:)))
Paldies par noorganizeto braucienu,bija loti labi,paskriet arī dabūju:D
Nākamreiz ģērbies mazliet siltāk! Skriešana Tev tiešām labi padodas:)))
Paldies par kompāniju!
Paldies visiem kas nenobijās no sniega!
kapec rakstits, ka piedalijās 5 dalībnieki, bet bildēs tikai 4?
Tāpēc ka 5ais fotogrāfēj:)
a
Sanāca gadalaikam atbilstošs treniņbrauciens. Paldies baldoniešiem par uzņēmību.
Baltais atkal osļep:)))
Tiešām Jums tur Baldonē izskatās pamaz tā sniega ;)