Neliels apskats par Polar velo-pulsometru 725X

[quote=ktn]
Padomājot kaut vai par to, ka viena 3V tabletītei, kura kalpo ~100h, ir jākonkurē ar lieljaudas elektrolīnijām…[/quote]

Kāda patērētājam daļa, gar konstruktoru un inženieru nespēju rast finansiāli dzīvotspējīgu risinājumu?
Ja es pērku Shimano Sis, tad es rēķinos, ka viņš būs smags, nesmuks, bet slēgsies arī pēc 3 gadiem un bez regulēšanas.
Ja es pērku Sram X.0, tad rēķinos, ka viņš būs viegls, smuks, slēgsies liegi un maigi, taču prasīs rūpīgu attieksmi.

Ja es pērku pulsometru un ātruma sensoru, tad rēķinos, ka nekādos apstakļos tas negļukos.
(Slēpta reklāma - man ir T4, un gļukojis vēl nav)

wrongway, tas jau viss labi, bet pulsametrs ar 100 funkcijām un pieciem sensoriem ir daudz sarežģītāka un smalkāka lieta, nekā, iespējams, pirmo kosmosa kuģu elektronika, par no padsmit detaļām sastāvošu metāla kluci nemaz nerunājot.

Man nav gļuku: jo, esmu visu pareizi uzmontējis, un esmu tajā lielākajā statistiski % pusē, kas nebrauc 100% tuvu gar zemām un jaudīgām/trokšņojošām elektrolīnijām.
Dažu cilvēku neapmierinātība pretstatā miljoniem laimīgo… C’mon. Pats par sevi arī loģiski - ja 725x būtu tik sūdīgs, tad to nemaz neražotu, kur nu vēl atzīts kantoris.

Lietoju minēto S725x jau sesto gadu. Uzticamāku pulsametru grūti iedomāties. Pa šiem gadiem esmu nomainījis tikai pulsametra elastīgo siksnu un vienreiz bateriju pulsa devējam, šogad nomainīju bateriju pulkstenī. Gļukošana ja notiek, tad īslaicīgi 5…10 sekundes- pārsvarā pie/zem augstprieguma elektrolīnijām- statistiski maznozīmīgas atkāpes no faktiskajiem datiem.