Viena darba radīšanai uzveidoju 10 jautājumus garu aptauju par veloservisiem, ko pamatā paredzēts aizpildīt visiem, kas pa laikam apmeklē veloservisus. Tā kā šī ir mana pirmā pašveidotā aptauja, kuras datiem nav milzīgas nozīmes, tad lūdzu atvainot, ja kāds jautājums ir mazliet muļķīgs vai kā citādi jums neiet pie sirds, bet nu jau vairs nemainīšu jautājumus, jo viens skaits cilvēku viņu ir aizpildījuši. Pie jums vēršos, jo no sava draugiem.lv draugu loka nesagaidīju cerēto atsaucību. Tā kā parastie mirstīgie velobraucēji ir biuši pakūtri, tad ceru,ka jūs kļūsiet par atlikušajiem respondentiem (jā, tā ir bezmaksas aptauja ar ierobežotu respondentu skaitu) un sniegsiet godprātīgas atbildes, lai gan jūsu atbildes noteikti neatspoguļo visas “mirstīgo velobraucēju” tautas viedokļus.
Ja gadījumā nevarat sniegt atbildi, tad visdrīzāk pasākums jau ir noslēdzies un ir savākts vajadzīgais respondentu skaits, tad relax.
P.S. Tos, kuri strādā servisos vai ir paši sev meistari, tas ir, tos kuri nekad neapmeklē veloservisus, kuros paši nestrādā, lūdzu aptauju nemaz neuzsākt :)
Nuu mācību iestādē man ir uzdevums rakstīt biznesa plānu, izvēlējos rakstīt par veloservisu. Tā kā tur ir jāapraksta visādi sīkumi (piemēram, ražotās produkcijas analīzes, uzņēmuma iespējamās stratēģijas, situācija tirgū u.t.t.), tad pēc paša iniciatīvas nolēmu veikt aptauju, lai mans plāns nebalstītos uz fantāziju un aptuveniem minējumiem, bet uz reālu cilvēku viedokli (tjipa, varēšu rakstīt, ka veloservisa telpām jābūt divām durvīm, jo 64 % respondentu atzina, ka izmantot tikai vienas durvis ir neērti, nevis tāpēc, ka man patīk sienas gāzt un durvis likt). Tā kā vispār jūs visi man ļoti mīļi izpalīdzat izpildīt mājasdarbu, par ko arī paldies! Lai gan ja kāds gribēs izmantot iegūtos datus, varēs dabūt, varbūt noder.
P.S. Servisu pārstāvji var neuztraukties, šis biznesa plāns netiks izmantots, lai radītu jums konkurenci, vismaz no manas puses ne. Vienu labu lietu gan varu jums atklāt. Cilvēki gan par sevi, gan sabiedrību, gan tuviniekiem pārsvarā saka, ka nākotnē ar velosipēdiem brauks vairāk, tā kā šinī nozarē, teorētiski, viss var iet uz augšu!
Nu, sarauj! Vēl kādi padsmit respondenti palikuši neatbildējuši. Dikti gribu sākt rīt strādāt ar datiem :D, tā kā visi, kas vēl šaubās par aizpildīšanu, aizdrukājam to “rūmi” līdz galam!
man gan šķita, ka 8. un 9. jautājumi ir vairāk mārketinga kompetencē, bet garām arī nav.
ja ir jautājumi mārketinga/brendinga/reklāmas uc komunikācijas jautājumos, labprāt atbildēšu iespēju robežās, PM.
P.S. neaizmirsti par atļaujām un licencēm.
Nu tā, laikam pasākums noslēdzies, paldies viesiem, kas atbildēja uz jautājumiem.
Kaut kad iemetīšu linku ar rezultātu apkopojumu.
[quote=kalnminis]man gan šķita, ka 8. un 9. jautājumi ir vairāk mārketinga kompetencē, bet garām arī nav.
ja ir jautājumi mārketinga/brendinga/reklāmas uc komunikācijas jautājumos, labprāt atbildēšu iespēju robežās, PM.
P.S. neaizmirsti par atļaujām un licencēm.[/quote]
Nuu, skatīšos, varbūt, ka rodas kāds jautājums, lai gan nezinu vai piestrādāšu pie tā darba baigi nopietni no tās puses.