Neliala problema ar HAYES STROKER RYDE disku bremzēm

Pec bremzešanas ar priekšējām bremzēm ir tāda sajūtata kad kluči neatgriežas pilnīgi atpakaļ sakuma stavoklī, tadejādi pēc bremzēšanas ilgāku laiku supportā ir tāda strīķejoša skaņa. Sīkāk apskatot supportu konstatēju kad rotors nestāv pa vidu, bet gan ir stipri novirzīts uz vienu malu. Velo veikalā man teica kad tas esot normali ka rotors ir pie vienas malas, jo cilindrs kluci spiež tikai no vienas puses, bet kad netā atradu savu bremžu uzbūves bildi, tad tur ir uzrādīts kad cilindti ir abās pusēs. P.S. Man tas supports pie dakšas ir pieskrūvets tā kad ta viena puse gandrīz pieskaras rotoram. Vai tam tā jābūt? Velo remontā esmu iesacējs un tikai macos, tā kā ceru uz atbalstu.

Iesākumā: atskrūvē to suportu vaļīgāku, nospied bremzi un paturi to nospiestu (ja pats nevari, palūdz lai kāds patur, vai pietin rokturi pie gripa izmantojot izolācijas lenti, vai vadu savilcēju), tad pieskrūvē suportu atpakaļ, pārāk nepievelc, atlaid bremzi, pagriez ratu…vajadzētu būt ok, tad pievelc stingrāk, ja rotors vēl žužina, tad atkārto procedūru…ja tas nepalīdz tad var izmantot triku ar kredītkartēm…

To kredītkarti es tikai viena pusē varu iebāzt, tur kur man atstarpe starp rotoru un un supporta malu ir kadi 3-4 mm, bet otrā pusē suporta korpusa mala ir gandrīz klāt pie rotora, tur es neko nevaru dabūt garām. Vot tikai es nezinu vai tā tam ir jabūt.

…tad atskrūvē to suportu, un iebāz karti tanī pusē kur rotors tuvāk, otrā pusē neko neliec…

Kredītkarte būs par biezu. Es šim mērķim izmantoju spēļu kārtis :) LX bremzēm - vienā pusē vienu, otrā divas.

…konkrētajā gadījumā kredītkarte būs tieši laikā…pretējā gadījumā būs jāaizbāž visa kāršu kava :)…joks…

(facepalm)

…bet ja suporta skrūves nevar dabūt vaļā? :(

Tad nopērc jaunu riteni:D

Nē, bet nopietni! Apraut skrūves negribās. :(

apēd rupjmaizi un skrūvē vaļā,ja apraujas izurb un ieskrūvē jaunas

labojums… ja apraujas, tad divi aleni ribas un tad izurb jaunas :D

Jokupēteri :D

Skrūve tik vaļā, ar mīletību gan.