Labvakar, dārgie draugi!
Varbūt ir kāds, kurš /-a plāno treniņu rīt vakarā, sestdien rīta/pusdienas/ vakara pusē (bet tādu garāku, vismaz uz 3 h) un svētdien kko līdzīgu sestdienas treniņam?
Labvakar, dārgie draugi!
Varbūt ir kāds, kurš /-a plāno treniņu rīt vakarā, sestdien rīta/pusdienas/ vakara pusē (bet tādu garāku, vismaz uz 3 h) un svētdien kko līdzīgu sestdienas treniņam?
SiSe, cikos tev vakars sakaas ? :) Un kur domats treninsh ?
Sestdien nebraukšu treniņu, jo Braukšu apkārt Burtniekam. Bet svētdien 3h treniņš būtu pašā laikā. Ja tik atkal lietus nelīs. Es ceru, ka uz Jūrmalas pusi bija domāts.
Bet skatos laika ziņās svētdien sola tādu pašu laiku kā vakar bija… Nu varbūt vēl pamainīsies.
Sestdiena Burtniekos, bet svētdiena būtu tieši laikā! …visa diena brīva…
šodien varētu uz kādiem 7iem saorganizēties, uz Jūrmalas pusi
rīt- laikam braucēju nav, tad domāšu pati maršrutu;
7dien - var uz Jūrmalas pusi.
visu sīkāku info lūdzu PM.
atbrauc uz kritisko masu un saaicini kaadus no taas daliibniekiem uz savu juurmalas braucienu :)
blieztunmaukt labi izcēlās:)
hrr
izskatās, ka būšu prom no pc un ja rītdien ir kāds braukt gribētājs, tad lūdzu
Nu ir doma pabraukt šo svētdien. Jautājums cikos un uz kuru pusi?
Tiko pa visu lietu bijām Rirkstukalnā. Ļoti labi pavizinājāmies, 1,2h un pietiek.
nu ko slinķīši, nācās man vienai pašai vizināties tos 86 km :)
Jā, tā nu sanāca, svētdienas pēcpusdienu noslinkoju. Aliņš pie pusdienām, un kad lietus vairs nelija, slinkums jau bija ļoti liels.
Vai laika apstākli bija labvēlīgi? :D
jā, turpceļā mugurvējš un atrasta motivācija, bet atpakaļceļā vēlme tikt pēc bulciņām :)
Varētu izbraukt kādu garo treniņu šo pēcpusdien vai rīt no rīta. Visi jau gan laikam uz Api aizbraukuši…
Es neesmu Apē, varētu braukt :)
Nu re, es jau cerēju, ka kāds nebrauks uz Api.
Jāizdomā kad tieši. Kad tev būtu labāk. Sodien vakarpusē vai rī no rīta? Šodienas rīts un pusd. laiks man ir aizņemts, bet rīt pēcpusd. sola lietu.
Ja neesmu internetā, tad mans tel. nr. 26435271
Nu, man atkal šodiena aizņemta, bet rīt no rīt labprāt!
Kādos 9:00 varētu?