Neatkarības dienas velobrauciens Jūrmalā 04.05.2017.

video no mans skatu punkta, 6 min līdz finišam, garais video kkad

6:10 Roberto kritiens,

Tu esi dzīvs vispār šodien?

[video]https://www.youtube.com/watch?v=9HmXmW0wa-M

[quote=esska]
Iesaku organizatoriem apdomāt par blatņiku sistēmas sakārtošanu- blatņiku koridors un atsevišķu rezultātu vērtējumu… Līdz ar to būtu divi labi vērtējumi- godīgie braucēji un blatņiku braucēji.[/quote]
Gribētu gan zināt, kad cienījamie orgi (šie un citi) beidzot sāks ievērot LRF sacensību organizēšanas noteikumus -

Jo lielāko haosu jau parasti sataisa tieši jauno sportistu (daļas) cenšanās kaut kur ielīst par katru cenu, lai tikai kopvērtējums sanāk labāks. (t.sk. arī mēģinot to panākt ar dažādu pazīšanos palīdzību).

Orgiem nav resursu, katrā stūrī ielikt pa tiesnesim. Ja apkārtējie paši pieļauj nekārtības, tad tās tikai palielināsies.
No otras puses orgi grib naudu. Un par to vajadzētu kā minimums nolikumā aprakstīt visādus debīlismus, kas kaut kādiem pietuvinātajiem tip legāli ļauj līst augstākos koridoros. Līmenis gan šādām gonkām nekāds, un īpaši iespringt neviens nesāks. Tas i skaidrs pa visiem šiem gadiem, vērojot amatieru gonkas LV

Cerams tomērt ir dzīvs. Knapis kustējās vēl 20 min pēc kritiena. Ātros ar neatsūtija, laicīgi.
https://youtu.be/9HmXmW0wa-M?t=370

Nevajag katrā stūrī pa tiesnesim, vajag vienu plāksnīti ar uzrakstu - Licencēto jauniešu/junioru koridors un vienu gabaliņu lentas, ar ko šo norobežot no nākamā koridora. Un viss būs skaidrs. Lasīt vājāk pratējiem varēs ar pirkstu parādīt, kur viņiem jādodas. Un nekādas aproces uz šīm grupām neattiecināt.

Arvil - tautas turbīne:) Ko tu sporta klasē nepiedalies?

Noteikti brauktu, ja būtu pietiekams komandas atbalsts, iespeja sastrādāties ar labi zināmiem braucējiem uz kuriem varētu droši paļauties, zinot ka nebūs pēkšņi pārsteigumi :) Jātaisa komandas sanāksme un jāparunā par to lietu… Viss ir iespējams :)

Arvils tur vairāk iederētos nekā daži kurjeri, kuri spītīgi katru gadu startē, bet līdz finišam netiek.

Kefīrers uz mani mērķēja vai uz maniem kolēģiem?

Jā, komandas atbalsts sportā dažreiz noder. Pēc kritiena komandas mašīnas savējos smuki savāca un aizrāva atpakaļ līdz grupai. Pats kaut kā neveiksmīgi starp braucējiem pagadījos. Priekšā braucošais pārāk tālu bija, lai pagūtu iesprintot astē, kad šim auto piebrauca klāt. No aizmugures braucošajam, savukārt, pārāk liels ātrums, kad tas gāja garām, un ar nebija iespējams iesēsties astē… :(

Tieši par šo visu es arī domāju…

[quote=roberto][quote=suslix]Laiks patiesi bija labs priekš braukšanas.
Ar ceļiem un iegrimušām lūkām esmu jau samierinājies ! Bet reāli besī tie braucēji , kas pirms finiša atdzīvojās un tad cenšās kaut ko sadarīt. Pirmajā grupā tautā pirms finiša tāds eksemplārs arī krita, iepriekš cītīgi lavierēja radot bīstamas situācijas :(
Un ļoti nepatika pie muguras stiprināmie numuri, vismaz man tie plīsa nost no adatām :([/quote]
Tevis minētais personāžs, kas palika uz asfalta 300m pirms finiša esmu es un varēsi manā video pārliecināties gan par manu brauksanas kultūru, gan arī to, ka kritienu izraisīja priekšā esošais velo veicot strauju manevru uz sāniem un aizķerot mani, jo es nevienu netraucējot biju pārkārtojies uz labo malu un braucu nekur neraustoties.
Ps. Paldies un cieņu Belo Cycling Project puisim un sķiet vēl vienam braucējam, kas izpalīdzēja pēc kritiena.[/quote]

Man sacensības beidzās, jo viens “Profiņš” strauji mainīja virzienu un ar pedāli iebrauca spieķos! Rezultātā divi spieķi izrauti no rumbas. Lēnā garā gāju uz finišu un kā lai nepalīdz, ja tur pat acu priekšā Tu nokriti. Cerams ka viss kārtībā un ir tikai sasitumi un nobrāzumi.

Izbraucu šodien daļu trases, vērojot lūkas. Kādas piecas redzēju, patiešām lieliskas ar asiem kritumiem uz 10 cm. Pārsvarā tās bija ceļa malās, bet viena bija smuki pa vidu. Ar šosejas ratu varētu slikti beigties iebraukšana tādā. Bet ja komunālie dienesti saka ka tas normāli, tad ok. Posms kuram nesen lika jaunu segumu izskatās, kā nolietota mauka. Bl šī pašvaldību zagļu banda tracina nereāli.

Minētie komunālie dienesti, visticamāk, ar velo nebrauc (ne ar šosejnieku, ne ar MTB un diez vai pat ar pludmales velo), Viņu kuslās miesas ērtāk jūtas iekš auto, bet priekš auto šīs lūkas tāds nieks vien ir.

“71% Jūrmalnieku izvēlās Truksni!” - vai kā tā skanēja reklāma pilsētas centrā :)

Viena jampampina del, sporta rezultati miskaste!
Prieks par sacensibu galvena teisnesa lemumu (vai tik tas nebija Trofimovs?)

[quote=Meho]Viena jampampina del, sporta rezultati miskaste!
Prieks par sacensibu galvena teisnesa lemumu (vai tik tas nebija Trofimovs?)[/quote]

Vari paskaidrot sīkāk, savādāk nevar saprast par ko Tu kliedz :D

Starpcitu vai kāds ir redzējis oficiālo fotogrāfu bildes, vai arī tās ir īpāši slepenas un dalībniekiem netiek rādītas?

Droši vien par šo pie sporta rezultātiem:
No 22. līdz 101. vietai kopējs grupas laiks dēļ kritiena trasē.

[quote=novērotājs][quote=esska]
Iesaku organizatoriem apdomāt par blatņiku sistēmas sakārtošanu- blatņiku koridors un atsevišķu rezultātu vērtējumu… Līdz ar to būtu divi labi vērtējumi- godīgie braucēji un blatņiku braucēji.[/quote]
Gribētu gan zināt, kad cienījamie orgi (šie un citi) beidzot sāks ievērot LRF sacensību organizēšanas noteikumus -

Jo lielāko haosu jau parasti sataisa tieši jauno sportistu (daļas) cenšanās kaut kur ielīst par katru cenu, lai tikai kopvērtējums sanāk labāks. (t.sk. arī mēģinot to panākt ar dažādu pazīšanos palīdzību).[/quote]
Diez vai uz C kategorijas dalībniekiem tas derēs…

[quote=averza]Droši vien par šo pie sporta rezultātiem:
No 22. līdz 101. vietai kopējs grupas laiks dēļ kritiena trasē.[/quote]
Tad jau visiem pārējiem tikpat labi arī varēja to pašu laiku iedalīt ja jau kritiena dēļ trasē lol

Domāju, ka stāsts ir par pēdējo lielo kritienu pusotru km pirms finiša.

Pirmā kritiena dēļ gan laiku nevienam neiedalīs :)