Nacionālais OX čempionāts 10.07.2005.

Vēl tikai kaut kā jonovelk viena diena un tad beidzot ies vaļā…

rīt jau var braukt ievērtēt trasi, jo notix lielā markēšana…

Sodien bez dargo velodraugu lidzdalibas ieverteju trasi! Ko lai saka?! Apmeram 1km ir loti labs … viss parejais butu japilnveido! Skaidrs, kadelj atlikushie km ir neatbilstoshi XC prasibam, tik zhel, ka neviens nepiedavaja iespeju piedlities trases izveide un attistishana (ja neskaita kaut kadu pavirshu aicinaju sheit pat foruma), tad noteikti trase butu interesantaka un smagaka.

FOX vai tad klāt pieliktais posms pa stigu un mežu nav labāks par toapli kas bija Trek kausā ???

Ir, tapec jau tas forshais1 km sanak!

Putekļu mākonī bija pamanāms, ka baigi foršie mači izdevušies! Tikai tas baigais krateklis, braucot ar cieto dakšu, spēcīgi iedeva pa muguru. Laikam būs jāpērk amartiņš… Savādāk trase visumā diezgan baikeriska. Pavisam savādāk kā maratonos.

Vain, tāds arī bija mērķis - trase savaadaaka kaa maratõnos. Protems, ir jau hardcore cilvēki, kas gribētu vēl smagāk, bet domāju,ka saule bija papildus apgrūtinošais faktors…
Paldies tiem, kas piedalījās!

saule bija ahu@#$sh faktors, smagi gaaja. es tagad arii zinu to sajuutu, kad pakausis saak it kaa salt, diivaini. man veel bilde saaka peldeet, nu saakumaa vispaar nevareeju pabraukt, a pulss normaals. tikai 3 aplja biegaas atgaaja valjaa :(
bet nu taa jau labaa trase ir uzlabota ne pa jokam, riktiigi superiiga tagad.

fubar un anlen, jums ta tikai pakausis salst, a man otraa aplja saakumaa sala viss rumpis un ekraans arii bij ar mazu izskjirtspeeju:))

labi, ka tas viss ātri beidzās :D

Vēlreiz izsaku pateicību visiem kuri izvēlējās Riekstu kalnu v.s. igauņu mačiem. Ceru ka izveidotā trase attaisnoja liktās cerības un būtu klasificējama kā vidēji smags XC (Latvijas apstākļos). Mums palika rezervē Mežkalns (tur pat blakus). To varētu pielikt klāt, taču tas krietni paceltu trases grūtības latiņu. Es domāju ka to varētu pamēģināt vēsākā laikā (pavasarī vai rudenī). Tiekamies nākamreiz ,var būt mums ienāksies vēl kāds projekts… 8)

Rezultāti: http://www.velo.lv/rezultati/2005/lc/rez_lc2005.htm

paldies Baltajam ar Look par forso goniti, trase bija laba, grutibas radija karstums. Trase kopuma interesanta, vienigais kas man ta nevisai patika saknes (cieta daksa). Domaju butu interesanti uzrikot rudeni pa so pasu trasiti, kad ir ta vairak palijis lietins un dublu ta vairak.

nu vispaar jau Riekstukalnaa ir problēmas ar dubļu dabūšanu, jo pat pavasarī tur normāli putēja ;)
zeme ir taada, ka viss aatri sasūcas un miers.
dubļus var mekleet valmieraa vai tukumā :)

Paldies organizatoriem par interesantu gonku.

Domaju ka tik man uzreiz pec starta sirds klapejas ciet un bilde zuda, jau apsveru iespeju apmeklet kvalificeto kardiologu. Bet izskatas ka karstums un saule izdarija savu :)

http://www.trek-team.lv/fotogalerija/Latvijas_Čempionāts_2005/

Vēl runājot par medaļām un kausiem ar izcilību jāatzīmē LATVIJAS čempionāts .Tur pirms starta galvenās tiesneses kundze čukstus paziņo ,redz ja gribat medāli ar steigu gādājiet licenzes jo medālus dodot federācija. ( runa iet par senioru klasi ) kaut gan nolikumā skaidri un gaiši rakstīts nevajag to licenzi un ar tiem papīra gabaliem vis pār nepielaidīšot pie starta.Es iebilstu tiesneses kundzei un saku ,lai vismaz paziņo pa mikrafonu ,bet seko atbilde - nedrīkst ,tas esot noslēpums.ja nu federācijai nāksies šķirties no medāļiem. Finālā tā arī bija , talāk stāvošie nedzirdēja šo stāstu par licenzēm un Cēsu puikas aizbrauca mājās ar nokārtām galvām ,jo viņi uzvarēja ,bet palika gan bez medāļām, gan bez kausiem. Tad uzdodas jautājums kam ticēt nolikumam vai tam ko čukstus paziņo galvenā tiesnese "? Var būt šis stāts izklausās raudulīgs, bet ja kāds iegulda darbu ( trenējoties) tad viņš grib saņemt samaksu ,kas rakstīts līgumā ( nolikumā ) A, varbūt man naf arī taisnība

To>anlens
Tev ir pilnīga taisnība.
Mums kā organizatoriem šis pavērsiens ar medaļām un LČ titula piešķiršanas kārtību bija pārsteigums kā zibens no skaidrām debesīm. Mēs uzticējāmies mutiskiem solījumiem no federācijas puses (LKDF), taču sac.dienā viss sagriezās ar kājām gaisā. Galvenā neskaidrība bija tur, kad abas federācijas LRF un LKDF savā starpā nevar vienoties par būtiskiem jautājumiem, un brīdī kad tas ir iespējams pavelk deķi uz savu pusi. Šoreiz LČ vērtēšana bija zem sitiena, medaļas bija sagatavotas atbilstoši nolikumam. Vēl sac. dienā pa tel. mēģināju jautājumu ar LRF sakārtot un iespējams tas izdotos, taču galvenā tiesneša lēmums bija nemainīgs. Mums ar Balto garīgais bija uz “0” , šitādu sitienu zem jostas vietas mēs nebijām gaidījuši (galvenais ka varēja to civilizēti atrisināt, taču ambīcijas šoreiz bija svarīgākas). Viss būtu noticis pēc nolikuma, ja mums būtu ienācis prātā to federācijā apliecināt ar ģen.sek. parakstu. Taču šoreiz nolikums bija tikai nodomu protokols un katrs varēja darīt ko grib, ko arī izmantoja karojošās puses. PEACE. 8)

Beidzot ir apkopotas un izliktas apskatei bildes no LČ OX Riekstukalnā 10. jūlijā. Par simbolisku maksu bildes pilnā izmērā (~2Mb) var saņemt atsūtot e-pastu. Bildes meklēt šeit: http://www.trek-team.lv/fotogalerija/