Man pašam arī vismaz vienreiz ir bijis gadījums no šādas sērijas, uz grantinieka. Bij brauciens ļoti vējainā laikā pa diezgan nelīdzenu ceļu ar daudzām ūdens pielijušām peļķēm. Apbraucot vienu lielu peļķi ar saltiem sviedriem norasoju, kad blakus sajutu automašīnas sānu …
Es nebraucu klausoties mūziku, bet acīmredzami stiprais vējš neļāva savlaicīgi dzirdēt tuvojošos auto … Šis gadījums būtu līdzvērtīgs gadījumam kad pilnīgā bezvējā riteņbraucējs pārvietotos klausoties mūziku ar austiņām.
Es vispār nesaprotu, kāpēc jāklausās mūzika, ja var klausīties audiolekcijas :P
Kaut gan … arī te būtu ne mazāks risks. Ja nu aizmugurē kāds ātrāks riteņbraucējs tuvojas … un grasās tevi apdzīt, kad tajā brīdī daudz nedomājot tu čilā braucot plāno strauji mainīt trajektoriju …
Audiolekcijas drīzi beigsies … bet CSN gan iespējams drīzi parādīsies punkts ka ar austiņām klausotos mūziku vismaz pa koplietošanas ceļiem braucot būs AIZLIEGTS :) :)
Kā es smiešos, ja šāds CSN punkts tiks pieņemts tikai Līvānu novadā :)
[quote=ARZ]Ko tieši maina fakts, ka dzirdat no aizmugures tuvojošos automašīnu???
Pieņemu, ka saprātīgs velobraucējs tāpat turās maksimāli tuvu labajai malai.
Vai ar dzirdi ir iespējams noteikt pa centimetram cik tuvu labajai malai brauc auto???
Taurēšanu var dzirdēt arī caur austiņām.[/quote]
Maina. Tiešām ir sajūta, ka nāk kautkas smags un tuvu apmalei. Visbīstamāk, kad auto samainās tev blakus. Labāk, lai tās 20 tonnas pabrauc tev garām, nekā viņš mēģina dzēsties un zīlēt, vai tu tagad neizlīdīsi priekšā, mēģinot apbraukt ceļmalas bedri.
Nevaru saprast pat seriālu skrējējus. “Forši ar draudzenēm paskrējām, izklaidējāmies”. Tik tā draudzenes bij runājamas pirms starta, varbūt. Visa distance tika nojozta ar spraudņiem ausīs, vientulībā, kā ikdienas treniņā. Nafig skriet gar jūru, ja tev ausīs spotify :D
Man arī nav saprotams, nafig atrodoties dabā, jāklausās austiņās mūzika.Mājās, pēc kārtīga miniena atkrist zvilnī un normāli iegriezt kvalitatīvu mūziku, tā ir tiešām bauda…:-P
Dabā klausās natural surround sound un bauda “real presence” 4d technologie!
Nez kā ar pētījumiem, bet toč jautrāk ir. Tamponus gan labāk neizmantot. Manas pieausu sporta austiņas ļauj gan ceļu dzirdēt gan muzonu. Un tas ka iela skan klusāk ir labi, jo ir gadījušās negaidītas fūras, kurās var arī noraustīties un tad visādi var sanākt.
Bieži klausos audiolekcijas, bet tas jau sarežģītāk jo smadzenes tad prasa papildus spēkus un zūd koncentrācija uz ceļu. Vajag drošu trasi tad.
Kādu dienu pēc šīm diskusijām minos un sapratu vienu lietu - man tak tā velo-cepurīte slāpē daudz vairāk skaņu nekā austiņās skanošais. Varbūt tās arī jāaizliedz ar likumu? :) (bet nē, es negribu kritizēt pamatideju par satiksmes drošības uzlabošanu)
Ja tev no cepures rodas papildus trokšņi ausīs, tad jā, vajadzētu aizliegt.
Jautājums tiem, kuri lieto Apple AirPods Pro austiņās , braucot ar velo - kā strādā ANC, vai netraucē vējš?
nop - ideāli. Ja nu laba brāzma, tad jau protams dzird, bet ne ar ko neatšķiras, ka vnk ausī pūstu - vnk pagriez skaļāk :D
Traucē. Ja vējains laiks, slēdzu ārā. Slāpēšana spēj noslāpēt dobjākos trokšņus, bet spalgākās (vēja) skaņas ir traucējošākas. Rezultātā izslēdzot nav diži skaļāks, bet auto dzird labāk. Baterija arī tur ilgāk.
ok. Tad laikam jāapsver tos t.s.cat-ears nopirkt https://www.cat-ears.com/ un https://wind-blox.com/
Lietoju B&O Beoplay EQ, pat pie mazākā vējā nav izturami klausīties braucot
Samsūda buds pro ļoti labi sevi parādija. Slāpē labi. Nē līdz galam. Tas ko vajag
Suunto Wing vai alternatīvas nav te iztestētas?
Izmanotoju airPods Pro, viņiem ir divas opcijas - “noise cancelation”, kas iedāli der braucot uz trenežiera iekšā, jo nedzird trenežieri. Otrā opcija - "Transparency’’ izmantoju, kad braucu ārā ar velo, dzird visus apkārtnes trokšņus ļoti dzidri, braucot ar velo, var braukt ar divām austiņām bez problēmām.