Mtb braucēju sveicināšana

Kolēģi, ka ir pareizi, vai braucot pa mežu un redzot citu mtb braucēju, ir pieņemts Latvijā sveicināties?

Kad braucu šoseju tad visi tā darīja, mežā, kad sveicinu, labi ja 50% pasveicina pretī. Kā ir pareizi?

MTB iedomīgi tipiņi, nesveicinās. :)

[quote=edzzzy]Kolēģi, ka ir pareizi, vai braucot pa mežu un redzot citu mtb braucēju, ir pieņemts Latvijā sveicināties?

Kad braucu šoseju tad visi tā darīja, mežā, kad sveicinu, labi ja 50% pasveicina pretī. Kā ir pareizi?[/quote]

Kaut kādā Alūksnes mežā jā, bet tādā Siguldā roka nogurs, katru sveicinot :D
Pats uzmetu ar roku vai galvu, bet nu iekš LV ir tik daudz vellapēdistu, cik gājēju - ko nu tur daudz vicināties

Es pasveicinu paceļot rokas pirkstus, gluži kā to dara braucot auto…

Vidējo

Jocīga tēma…To jau intuitīvi jūt, kuru ir jāpasveicina, kuru nē.Vispārpieņemto normu vārdā, tas jau nav jādara.

mežā ar galvu un šosejā ar roku parasti pasveicinu.

Man rokas aizņemtas, ieķēries stūrē, es sveicinos ar zvaniņu! :)

Es, piemēram, nesvecinu tos, kuri pa šoseju bez ķiverēm brauc. Un jo īpaši tos, kuriem ir tās jokainās bandanas (izdzīvo kaut kādu bērnības būšanu par specnazu sapņus?).

Tas ir Marko Pantani fanklubs

Es savukārt iespējas robežas gan pasveicinu gan, ja sanāk, pasaku ko uzmundrinošu, ne tikai braucējiem bet arī skrējējiem… Kaut kā ārzemēs tā iemācījos un vismaz man tas uzreiz liekas ka patīkams mirklis.

Uz takas sveicinu visus.
Uz ceļa - kā pagadās.

Jā, bet tā stulbā sajūta, kad tu pasveicini, cilvēks uz tevi paskatās un neko neatbild :)

vot šitais, it īpaši, ja nesvēdienas braucēji, sveicienu neatdod.

nu dritvaikociņ. kā ar velo tā ar moto, braucot bieži iegrimst savās domās vai klausoties kko ausīs, galīgi nenāk prātā ķert ar acīm visus apkārtesošos indivīdus un vēl lemt kurus sveicināt. tāds kā pienākums jau sanāk :D

Es sveicinu visus pretīm braucošos , es parādu ar īkšķi forši , tādējādi atbalstot to ko dari un kas patīk .Un tie kas neko neatbild pretī 100 punkti nākamajam kas svēcinās svēcinās pretim . Tā tas ir pieņemts un tā būs, tas pats ir arī ar skriešanu

Es, piemēram, nesvecinu tos, kuri pa šoseju bez ķiverēm brauc. Un jo īpaši tos, kuriem ir tās jokainās bandanas (izdzīvo kaut kādu bērnības būšanu par specnazu sapņus?).[/quote]

Visticamāk, ka bandanas tiek lietotas vienkārši, lai sviedri acīs netek.

Par tēmu - man kā introvertam vienmēr ir likusies savāda nepazīstamu cilvēku sveicināšana, bet ja nu kāds sveicina, cenšos sveicienu atņemt.