Mežaparka XC

Saņēmos un uztaisīji, SEB offtopic tēmas ĪSTO topikuu… :)

Kopīgi teniņi (izbraucieni)!

Pārkopēju iepriekšējās ziņas.

Burkanbeins:

eeeeeee, šodien mans netiek. līdz 20:00 bussssssy. bet topics actuāls. rītdien gan!! kurš par rītdienu (friday friday), kaut kur ap 19:30?

Fubar:
es laikam shodien buushu ap 18.00 , bet vispaar dereetu izveidot atsevishkju teemu pie braucieniem.
mezhaparks spaarda, labs mini-XC.

p.s. luudzu neizbremzeejiet smilshainos liikumus :) labais tonis ir bremzeet pirms liikuma un liikumaa laist bremzes valjaa.
paldies jau ieprieksh.

Tātad es ar būtu braucējs šovakar, cikos un kur varam sarunāt satikties? Ap 18.00, pie ZOO varētu tikties?

vo malacis

pārkopēju un iecepu tagad teiten savus repa pantus ;D

oi vīri, sākat izklausīties nopietni ;) gandrīz vai pārāk nopietni manam līmenim - ar kāju… līkums… ;) labi, ka man nav klipšpedāļu

uz laukiem, tik uz laukiem prāts (un pats) šodien nesas, bet pirms tam ap 18iem bračkas čoms pērk vellāri, un pēc tam nekāda (normāla) braukšana nesanāks - noprotu, ka tāds saudzējošais režīms iesākumā… tāpēc izskatās, ka čiks vien no manis šodien

skaņa gaudena kā profesionālam uzmetējam :D but be aware, topics actuāls. žēl tikai, ka pēc ilgas briešanas čiks :((

mees jau ar oksi vakar biku tur paminaam. sovakar gan jau uz Api.
riit Ilzenee gonkas veel. tad 7dien LČ trases testeesana.

Mezaparkaa atkal 1dien vareetu novaakties

[quote=Baltais]mees jau ar oksi vakar biku tur paminaam. sovakar gan jau uz Api.
riit Ilzenee gonkas veel. tad 7dien LČ trases testeesana.

Mezaparkaa atkal 1dien vareetu novaakties[/quote]
/
Atbalstu…
Kā reiz varētu izdzīt ārā Jāņu pīrādziņus un "…visvisādus gadumus, kondenzēto pienu un divus labus cepumus… " /UFO/

Labprat 1dien pievienotos braucienam :)

Es ar neatteiktos izbraukt to apliiti, tikai cikos plaanojas tas izbrauciens?

davai. 5dien nesanaaca, ta jau shodien vajadzeetu gan.

Šodien varētu sākt 18.00 - 18.30 pie Zoo

Kaa paliek, vai ir entuziasti, kuriem vareetu pievienoties ssodienas izbraucienaa???

davai, ja nelīst varētu agrākais 18.30, vai drīzāk 19.00.

es par - 19os, pie ZOO! Un vai buus kaads kurss zinaas marssrutu?!

bushu 19os :)

Visi ceram uz Balto vai Fubar :)

19.00 man nav nekādu iebildumu!

njā, tagad ceram, ka pārstās līt :|

par lietu runājot - reku labs informācijas avots (png fails par esošo situāciju, filmiņa par pēdējām 24h (pēc lietus virzības varam paši kļūt par jaunajiem sinoptiķiem:)

http://212.70.174.195/OPSIS/radar/
jeb www.meteo.lv → laika ziņas → doplera radara info

aga, šodien uz 19:00 būšu braucējs, savādāk pavisam traki, n-dienas nav braukts :-\

tikšanās pie zoo, un tad visi seko fubaram ;)

moš atkārtot to vecvecvectētiņa iemīļoto prikolu? lai gan šamu toreiz ilgi un rūpīgi spārdija 8)
ar cieņu,
fubars susaņins.

me apvelk alu 7006 zābakus ;)

“-Davajte otrezhim susaninu nogu… -Nenado, nenado, ja uzhe vspomnil dorogu” :D

Bija labi? Es nedaudz nokavēju, ierados ap pus 8, bet man likās ka manīju Jūs izgriežam no mežiņa, izskatījāties tādi saguruši :D
Man šovakar bija Mežaparka Shoseja!