kur īsti tas veloceliņš ir? karte kādam ir? google man neatrada karti vai arī nemāku meklēt :(
no Brīvībenes arī šķiet, ka to veloceliņu nevar ieraudzīt, cik nu braukts no Juglas līdz apvadceļam
Vot shis ar labais jaabliezh vairaaak shadi mezha celinji kaut ar smalko granti lai cilveki var bliezt
Bet valsts jau nesaprot (butiba valsts sastaav no tiem cilvekiem kas ir mums apkart kaut vai shajaa forumaa) ;)
Taaa nav smalkaaa grants man liekaaas, tur ir kish mish pienjemu ar ko var arii uzdauziit riepai 10 km stuumienu majas.
Vismaz es nesmu redzeeejis feinus un ik pa laikam kkur lienu iekshaaa
Smilshu celjos taaa baltaa smilts ne shis ne tas kkgan es ar sosejas riteni esmu beris ari pa tadu
ar velo gan neesmu braucis pa LM ceļu, bet ar auto - ideāli attiecīgi diez vai ar velo braucot varētu būt īpaši sliktāk, tiesa gan nebūs tā kā pa gludu asfaltu braucot ;)
Nujaaa redzi tu pirms manis izbrauc ar to masiinu un sadzen rises smiltiis
Un tagad padomaaa kaa pa taaam riseeem ir braukt ar velo
Kaa jau ieprieksh teicu smalkaas garnts celjus nesmu ta isti nekur redzejis apkartneee
Vispar nesmu pa tadiem braucis taaa ir mana hipoteeze ka varetu buut leetaks variants garaaakam celjam
Par riseem es jokoju, vairaak gribu smalkas grants celinjus.
Piedod ka nezinaaaju ka ir tadi, aizbraukshu nocekoshu.
Tieshi shi iemesla delj nebraucu pa labi no Tukskiem kur iet uz Kalnciemu gruntene
Tur ari nav lieli akmenji jeb kish mish grants?
Un es nerunaaju par mezha grunteneeem BET PAR VELOCELINJIEM kurus droshvien nevar atlauties nevis negrib veidot.
[quote]Kā veloceliņa segums izmantots bruģis, nevis asfalts, jo tas gan labāk izskatoties, gan uz tā veidojas mazāk peļķu, norādīja Garkalnes novada pašvaldībā…
“Zem veloceliņa ir ļoti daudz komunikāciju sistēmu, un, ja pašvaldībai būs jāveic remontdarbi, tad bruģi būs vienkāršāk demontēt un pēc tam atlikt atpakaļ,” paskaidroja Tiona.[/quote]
Bruģis meža vidū - tas ir tik latvijāniski. Un pat vēl mozaīkās izlikuši. Iedomājos kāds tas celiņš būs pēc pāris remontdarbiem.
gaga, pēc video redzētā kartes fragmenta izskatās, ka sākuma daļa ies pa to stigu (57.006288,24.298346 - 57.003588,24.301565)
Latvijā tagad ir populāri teikt, ka ir zaļa zeme ar tīru dabu un tā tālāk. Ja jau tā ir, tad šis bruģis te galīgi neiederas - bija jāveido grantēta, plata taka… nu vismaz kaut kas ORIĢINĀLS. Bruģis tur ir kā baltās PVC tapetes ar grubuļaino rakstu mājā…
Es laikam domaaju par granteneeem kur ar sosejnieku ar var izbraukt
Pa to Latvijas Valsts mezha celju var?
Protams soseejnieks ne ar 23-nieceem riepaaam
Velocelinsh ar smalko granti varetu but deriigs arii kaut vai fixed gearistiem ja ne sosejniekiem
Es gan nesmu nereiz pa tadu braucis tapec ja kadam ir sanaacis atsauksmes studijaa
Savukārt veloceliņš Berģi - Upesciems - Langstiņi sasaistās ar jau izveidoto veloceliņu, kas ved no starptautiskās automaģistrāles Rīga - Pleskava uz Rīga - Tallina - Viļņa automaģistrāli. Šobrīd jau ir izbūvēts posms Langstiņi - Upesciems, savukārt visa projekta īstenošana ieplānota līdz šā gada novembrim. 7,9 kilometrus garais veloceliņš savienos astoņas tūrisma apskates vietas, tā maršrutā paredzētas trīs autostāvvietas un divas labiekārtotas atpūtas vietas ar piknika vietu, velonovietni un sporta laukumiem.
Izradas Miitavnieks ir zinaaams un jau izceelies ar jociiigu uzvediibu internetaaa (ipashi neiecietiibu)
Rekur ir bilde no LVM stigaaam
Protams pa sho stigu var maukt ar velo ipashi ar mtb un plataam riepaam!!!
Bet es isti nezinu vai kads velocelinja vietaa gribeetu shadu masiiijumu no skembaam kaut gan Miitavnieks apgalvo ka tur penshi brauc uz darziem (!!!)
Man pa tadu majas jaatiek no ciemoshanaaas vienaa galaaa elle ne celsh braucu lamaadamies man gan ir vel ar bedreeem, ipasha aktivitaate izvairiities no visur saripojusaaam skembaam, nebutu skembu butu samera ok. Mitra laikaa gan riepas liip klaat.
Mana versija savukart varetu izskatiities shaadi, shitaa gan betoneetaju stelle varetu buut, bet no metra ataluma butu lidziigi pienjamam ka tur 5 mm sijaajums
321, asfaltu velocelinjam uzlikt ir krietni vien leetaak nekaa brauktuvei uzklaat asfaltu, jo mazaaka nesoshaa slodze, attieciigi vajag shkjembas mazaakaa slaanii apakshaa kaa arii asfalta kaarta ir labi ja 2…3cm bieza, cik nu Briiviibenes velocelinju taisot redzeeju
Te nu nepiekritiishu - man viena tante no celju buuves kantora sniedza apgaismiigu, ka lai vai kaa liek to asfaltu, brugjis tikuntaa sanaak leetaak. :)