Vispirms gribu atvainoties, ka šim tematam ir visai niecīga saikne ar velobraukšanu (tāpēc liku poligonā).
Bet esmu mazliet izmisis.
Meklēju to, ko angliski laikam sauc par “cam buckle”, tādu kā klipsi, savilkšanas mehānismu, vienvirziena fiksatoru, nu nezinu kā pareizi sauc. Viņus pamatā izmanto tām sintētikas lencēm ar kurām var visu ko savilkt kopā. Tu velc tik ciešāk, bet tā lence atpakaļ neiet, tikai ja atlaiž to fiksatoru. Depo, Kuršos var dabūt komplektā ar lencēm, bet tādus mazus, man neder.
Man faktiski vajag tikai vienu šādu mehānismu (bez lences), 35 - 40 mm platu, ļoti vēlams metāla.
Varbūt kāds zin kur toč’ var dabūt, varbūt kādam ir? Noderēs jebkāda informācija, kas palīdzētu šamo štruntiņu atrast neķēpājoties ar ārzemju interneta veikaliem (tas ir pēdējais solis, kuru arī neizslēdzu).
Biju pāris skrūvju veikalos, tūrisma preču bodē, šūšanas veicī - nav :O / :(
Gandrā, Virsotnē meklēji?
Meklēju “ceļotājā” (vai kā viņu tur sauc) arī gandra mājaslapā. Aizripošu arī līdz gandram un Virsotnei dzīvajā, tomēr cerības mazas.
“Latgalītē”?
Tak tur ir pat lai balkju bunti savilktu lieli…
“Virsotnē” un “Gandrā” nebija. Nu tad uz “Latgalīti”. Turam īkšķus :)
Ja der sauraks noperc ZZK velo siksninu un bus labais.
Nu tur jau tā sāpe, ka tādus uz 25 mm var dabūt visur, bet man gribētos bišku platākus un tad vairs nekur neatrast.
Iesaku ievietot www.raid.lv diskusiju forumā. Tas ir tūristu, laivotāju un kāpēju forums.
Varbūt kaut kas šāds… http://www.certex.lv/lv/kravu-nostiprinanas-siksnas/nersjo-trauda-kravu-nostiprinanas-pieder__12698
Nuu negribu izklausīties izvēlīgs, tomēr šitie stiprinājumi ir par masīvu un sarežģītu. Nez kāpēc visām tām lencēm, kas ir platākas par 25 mm viņi liek šitos mega savilcējus. Man vajag tādu kā bildītē, tikai platu. “Latgalītē” vēl neesmu bijis.
Aizdodies līdz latgalītei, vai vienkārši nopērc jaunu stropi, ja nemaldos, tās ar šitām sprādzēm maksāja dažus latus (pašam ir tādas).
Bet nevar dabūt ar tik lielām sprādzēm kā man vajag. Jeb Tev ir ar tik lielām sprādzēm (35 - 40 mm plata)? Ja varētu kaut kur dabūt paņemtu visu štropju komplektu, nebūtu jau žēl to pāris Ls, bet vienkārši nevaru atrast tādas kā man vajag, šodien skatījos “DEPO” - naf!
Man ir ~25mm plata siksna, sprādze attiecīgi varētu būt <35mm. Lai cik jocīgi tas neliktos, pirkts Campo veikalā (izmanto laivu stiprināšanai).
arī izmisīgi meklēju pirms pāris dienām!
ja vēl vajag, iespējams, ka ir molā, pa ceļam uz jysku no rimi tādā saimniecības preču veikalā…
savā laikā ja nemaldos rimčikā pirku stropju komplektu, šaurā stropes, kopā laikam kādas 4-5 gab, tur šķiet ka bija pāris šitādi verķīši iekšā, tikai platumu gan precīzi nepateikšu bet vismaz uz 30mm vajadzētu būt
[quote=ktn]Man ir ~25mm plata siksna, sprādze attiecīgi varētu būt <35mm. Lai cik jocīgi tas neliktos, pirkts Campo veikalā (izmanto laivu stiprināšanai).
http://www.campo.laivas.lv/lv/veikals/inv/TRANSP/[/quote]
Ou! Skatos viņi tur piedāvā arī 1,5’ siksnu. Cik saprotu, tad tā iznāk 1,5 colla = 3,81 cm plata? Vai tiešām tā varētu būt …
Ja jā, tad iespējams risinājums ir pavisam tuvu, tikai tur rakstīts, ka “jāpasūta”, ko tas varētu nozīmēt? Ka siksna pēc 2 mēn. būs atnākusi no Ķīnas?
Mosh no kadas vairumtirdznuecibas noliktavas palokaalas, zvani!
Biju “Campo” un izrādās ir uz vietas siksna ar visu sprādzi 1,5 collas platumā. Ja neizgaisīs, tad rīt vai parīt būšu dabūjis meklēto. Liels paldies visiem, kas atrada laiku palīdzēt meklēšanā, bišku lielāks paldies ktn, jo viņa ieteikums izrādījās tas laimīgais, pats nebūtu domājis meklēt “Campo” bodē, jo cik zināju tad viņi iznomā laivas, bet, redz, ne tikai.