hahahaaa… nu jaaa… ko nu tur vairs, izlietu udeni nesasmelt…
nevis delikātu, Guncha, bet RETORISKU.
paldies par padomiem. nez vai man ir jāsatraucas par solījumu pildīšanu, ar to parasti problēmu nav.
cita lieta ir prognozes- prognozēt man reizēm galīgi nepadodas :)
un jā, esmu es jocīgs cilvēks ar dīvainībām. tā tas arī būs turpmāk. tak pilna Rīga ar “normāliem” meistariem, neredzu problēmu :)
[quote=fubar]…
un jā, esmu es jocīgs cilvēks ar dīvainībām. tā tas arī būs turpmāk. tak pilna Rīga ar “normāliem” meistariem, neredzu problēmu :)[/quote]
:D:) labi rūkts:)
nez… fubars man liekas vnk ļoti labs cilvēks… un kad izdara, tad ir tik kvalitatīvi… mmmm vnk labais…
un ko darīt, ja cilvēkam ir ļoti daudz darbu? ;)
katrā ziņā es pie fubara iešu…
ja nepieciešams nodot balsi PAR fubar, še manējo ar’…
nu tad viens liels un skaļš bļāviens PRET vina pakalpojumiem, ta nav pareiza attieksme pret klientu, jeb pareizak teikt pilnigi nepareiza attieksme, ja nevar izpildit, tad nesola, bet ja sola un pec tam kā mīkstais nevar pacelt telefonu tas ir smiekligi, mani kā klientu diemžēl viņa uzskati pilnīgi nekrata, ja nu es savus 1000Ls ++ kādam uzticu , tad par to vismaz pretim gribas saņemt paceltu telefona zvanu un paskaidrojumu kas ir izdarīts un kad būs pabeigts, nevis kā pamuļķim zvanīt 100 un 1 reizi un beigās visai rīgai braukt cauri un klapēt pie durvīm!
tāpēc - 3 x urā urā urā winsporta servisam un profesionālajiem meistariem
Mani nogalināja tikko izlasītais big.brozera uzrakstītais lepnais paziņojums par savu 1000Ls++ velosipēda uzticēšanu kaut kam. Var jau būt iedomības kalngals bet ne jau tik ļoti. Vai tāpēc ka esi līzingā paķēris ričuku par nieka 1000 latiem, tagad visiem jākrīt ceļos un jādauza galva pret zemi. Pilnīgi saprotu kāpēc Fubars nelikās ne zinis par Taviem zvaniem. Man arī tādi klienti ir bijuši, kas domā ka par kaut kādu taukšķi plu plus nocēluši no debesīm zvaigzni un attiecīgi gaida no meha sajūsmas pilnus kunkstienus un īslaicīgu krišanu bezsamaņā. Turies Gint, un neba jau Tu big.brozeru aiz rokas vilki iekšā savā darbnīcā, gan jau šams pats tur uzkūlās, jo droši vien cerēja ietaupīt kādus latus, ko citviet būtu ‘‘jāatsķegņī’’ par tiem pašiem kunkstieniem un pieres dauzīšanu. Vinsports ir riktīgā vieta tādiem. Uz priekšu Lielais Brāli.
kur tad ir tie profesionaalie meistari?? nevienaa veloservisaa man kaut kaa nav palaimeejies tos sastapt.
es labaak arii balsoju par Fubar, kas vismaz kaa meistars ir profesionaals. un manupraat vinja serviss nav iisti oficiaals, taapeec arii baigo laipno biznesa pakalpojumu vai nez ko veel arii neprasu.
Cik man bijusi darīšana ar fubar, viss ir bijis korekti.
ceru ka tev Sturmgever sodien ir viss kartiba un tu esi atguvies no šoka, ne no viena cienitais neprasu galvas dauzisanu pret zemi, bet normalas klienta/mestara attiecibas, tas ka es savu velo pērku - lizinga operativaja vai nemu no vecasmates skunisa, domāt ka vismazāk tevi, kā arī fubaru nevajadzētu uztraukt, bet viena lietā tev taisnība - viņš man ielūgumu nākt pie sevis neuzrakstīja, aizgāju jo cik biju sapratis ka ir normāls meistars, nauda man ir mazsvarīga, vajag labu rezultātu, kļudījos, gadās, arī labākie reizēm kļūdās :) bet būtu kautko līdzīgu šiem tekstiem agrāk izlasījis, manas kājas un riepas tuvumā lācplēša ielai nebūtu!
[quote=Sturmgevers]…esi līzingā paķēris ričuku par nieka 1000 latiem…
…domā ka par kaut kādu taukšķi plu plus nocēluši no debesīm zvaigzni…[/quote]
uzliec plāksni pie durvīm: visi velo zem 2KLs ir sūdi
es pēc fubara darbnīcas apmeklējuma nolēmu:
- nopietnus un laikietilpīgus remontus starpsezonā uzticēšu fubaram (ja vien viņš uzņemsies darbu);
- sīkumus un ātri paveicamos darbus (ķēdes, kasetes maiņa, trosīšu tīrīšana/maiņa un citi sīkumi, kas gadās sezonas laikā) uzticēšu veikt veloservisa meistaram.
uzskatu, ja cilvēkam ir tik daudz darba (kā tas, šķiet, ir fubaram), nav ko viņu apgrūtināt ar niekiem. lai cilvēks ņemas pa nopietno - tad gan pašam meistaram būs lielāks prieks no darba, gan arī klienti iegūs. pieļauju, ka daudzi fubara klienti citus servisus neizmanto, bet pašam fubaram ir neērti atteikt šo sīko darbu paveikšanu.
o - pirmā iejušanās fubar ādā ;]
man pret Fubar nav enkaadu iebildumu…un ir lietas, ko pie Fubar’a tikai nesiishu dariit, piemeeram spiekjoshana, jo vinja spiekjojumamuzticos jau sen!
fubars telefons izslēgts, pēc šādas reklāmas telefons karsts kā ZZ reklāmā :)
absoluutie spiekjoshanas dievi riigaa ir arkaadijs un vinja koleegjis alberts(vai alfreeds - nekad nevaru atcereeties pareizo variantu).
Paldies dievam mani jaunie rati nav spieķojami:)
Alberts. Viņam tur dziļumā pie griestiem karājas daži ekskluzīvi 30-to gadu rati, t. sk. treka rats ar koka (!) aploku.
Par Arkaadiju un Albertu neko sliktu nevaru teikt, bet man personiigi ar vinjiem saskarsme bijusi maza…zinu, ka vinju spiekjojumi ir labi, bet parcik neesmu pie vinjiem spiekjot ratus nesis, tad uzticos tam, aks liidz shim ir saspiekjojis ratu taa, ka 3gadus peec vinja lietoshanas nav bijis 8nieks!
Ir viens draugs, kursh veeljoprojaam nav ne olu, ne 8nieku savam ratam maniijis, kaut arii brauc nesaudziigi, un diezgan smagi!
Ginta spiekjojuums, no liidzshim vairaakiem citiem ir bijis viens no The Best…Arkaadijs man taalu, parcik dziivojos pa centru…izdeviigaak vest!
kāds patīkami vēss gaiss virmo šeit ienākot! vai XC.LV uz vasaru ir ieviests kondicionieris? nē, te viens intensīvi vicina pirkstus pa gaisu :)
sveiciens Sturmgeveram,labam meistaram, pie kura visiem, esošiem Smiltenes apkaimē, iesaku griezties. dažas virtuves būšanas patiešām sapratīs tikai cits pavārs :)
tik traki arī nav. brīžos, kad man nav laika lielam darbam, var atrasties pārdesmit minūtes sīkākam darbiņam. tie kas mani zina, zvana un apjautājas. un ja ir trāpīts īstajā brīdī, brauc ciemos ;)
es darbu plānošanā lietoju burkas, ābolu un cukura principu. ja burkā vairs neielien jauni āboli, tas vēl nenozīmē, ka neatradīsies vieta kādai cukura saujai.