Gribētos dzirdēt jūsu viedokli.
Meklēju jaunu ratu komplektu disku bremzēm. Budžets arī grozās ap Mavic Crossride cenu. Kā ir ar šo ratu izturību, ja ņem vērā, ka mans svars nav mazs - ap 97 kg. Vai šie rati, varētu būt piemēroti braucējam ar lielu svaru? Mazais spieķu skaits - 24 - dara aizdomīgu.
Varbūt šajā cenu grupā var atrast vai salikt labākus ratus?
[quote=Bigfish]Gribētos dzirdēt jūsu viedokli.
Meklēju jaunu ratu komplektu disku bremzēm. Budžets arī grozās ap Mavic Crossride cenu. Kā ir ar šo ratu izturību, ja ņem vērā, ka mans svars nav mazs - ap 97 kg. Vai šie rati, varētu būt piemēroti braucējam ar lielu svaru? Mazais spieķu skaits - 24 - dara aizdomīgu.
Varbūt šajā cenu grupā var atrast vai salikt labākus ratus?[/quote]
Pajautā {NIKNIKS},kaut kas viņam sākumā tur locījās
Diemžēl, NIKNIKS epasts ir privāts
Pirmkārt, ne vienmēr braucēja svars ir tas kritiskākais lielums. Ratu izturība ir atkarīga arī no braukšanas stila un prasmēm. Arī 97kg nav tas lielākais svars.
Ieteiktu crossride vietā stingri apdomāt par fulcrum RM5, kas ir vieglāki, smukāki un labāk nostrādāti.
Saprotams, ka ratu izturība ir relatīvs jēdziens, un ka tā ir ļoti atkarīga no braukšanas stila un prasmēm. Neesmu es nekāds profesionālis, bet nu lempis uz velosipēda jau arī neesmu. Līdzšim nekādi lieli negadījumi un ratu bojājumi nav bijuši, ja neskaita to, ka gultņi nobeigušies. Potenciālais ratu pielietojums būtu Riekstukalna trase un tamlīdzīgas lietas.
Jautājums, vai Latvijā kāds arī izplata Fulcrum ratus, un kā ir ar rezerves daļām? Varbūt ir vēl kāda vērtējums par šiem ratiem?
Fulcrum rezerves daļām un visam pārējam nevajadzētu būt problēmai…
Lietoju Mavic Crossride. Nav pashi vieglaakie, bet par to cenu ir ljoti labi. Ripo ljoti labi. 8nieku peec gada lietoshanas nav, tiesa pa apmaleem neleekaaju.
Njemot jaunus vajadzeetu paluureet, vai nav kaads valjiigs spiekjis.
Es ari lietoju sos ratus ar 24 spiekiem,vispar varu teikt ta nekass.Mans svars ari nav nekads mazais,varu teikt pat tads istena Latviesa svars 104.kg.Rati ir lietoti no pavasara,diezgan regulari,i pa sacensibam,i pa trenniniem.Braucu ari laikam nepareizi,tas ir ne vienmer paspeju laika uz pammpakiem atraut pakalu no sedekla,ta ka rati dabun trukties.Kamer tie bija jauni dabuju kadas reizes cetras parspiekot,pec katras izbrauksanas bija astotnieki,bet pec pedejas spiekosanas nekadu problemu nav bijis,vienigais rats gan nav pa vidu ,bet ir novirzits uz vienu malu.Ta ka sie rati ir derigi ari smagakiem braucejiem.A vel spiediens riepas man ir 4 atmosferas(nezinu ka pareizi uzrakstit) . Bet pats bedigakai rati ta tur,bet ramitis neiztureja,bet tas ir cits stasts.Taka rati ir diezgan labi, nav gan pasi vieglakie,bet savu darbinu dara.
Svars pašam 85 ±3kg. Varu teikt tikai to labāko pa šiem ratiem. Sezonas laikā nav bijis neviens 8 vai O.
Pa sezonu ir nobrauktas gandrīz visas SEB gonkas sporta klasē, visas Sportlat gonkas, Tartu maratons un vēl šur tu pabūts + treniņi no februāra līdz novembrim.
Varbūt nav tie vieglākie, bet cena/izturība/svars ir baigi OK
Sūtīju no Vācijas - 109Eur :)
Maniem MAVIC CROSMAX SL 3sezonas SEB posmos un nav roka likta klāt…
…un tie joprojām nav kļuvuši par CROSSRIDE ;)
Braucu trešo gadu,aizmugurējam ratam nomainīju slēgtos gultņus(vienu)jo tur ir trīs.SKF gultņi 4.80ls.Mans svars uz doto momentu jau 106kg.Pārējais viss ok.Domā pats.
Ja bails par to vai turēs svaru , tad MVIC ir tādi rati Crossland cena 175Ls veikalā Treks ,Brīvības 111 . Tur var arī sarunāt atlaidi ,
vai arī džeki Viskaļu 26 ir runājamāki .
Tiem kam ir Crossride UB (v-bremzēm) - kā jums dilst aploks - ne pārāk ātri?
Vēl, kādas ir atšķirības starp 2008 un 2011 modeļiem - izņemot ka 2011 ir citas uzlimes un 10 speed compatible? Rumbas palika tās pašas cik saprotu?
Nekādu īpašu dilšanu nenovēroju, tomēr tur jau daudz kas atkarīgs no tā, vai pēc izbraucieniem tiek tīrītas bremzes un pašas aploces.