Matīss Preimanis triumfē SEB MTB maratona 1. posma sporta distancē

Šodien, 29. aprīlī tika dots starts 2012. gada SEB MTB maratona pirmajam posmam no Cēsīm uz Valmieru. Šajā posmā sporta distancē uzvaru svinēja Alpha Baltic/Unitymarathons.com komandas pārstāvis Matīss Preimanis.

Matīss Preimanis 67 kilometrus pievarēja 2 stundās un 16 minūtēs. Jāatzīmē, ka Matīss Preimanis šajā posmā viens pats pārstāvēja Alpha Baltic/Unitymarathons.com komandu, jo pārējie komandas biedri bija devušies uz nozīmīgām sacensībām Vācijā un Dānijā. Līdz ar to Matīss Preimanis visu trases posmu cīnījās pret Rietumu-Delfin komandas pārstāvju skaitlisko pārākumu.

Matīss Preimanis pēc sacensībām atzīmē: „Visu sacensību posmu turējos pirmajā grupā. Sacensību dubļaino posmu, kas bija aptuveni 10-15 km pirms finiša man veiksmīgi izdevās izbraukt, īpaši nesamazinot ātrumu. Savukārt 2 km pirms finiša man izdevās pietuvoties Indulim Bekmanim. Lai arī nezināju kāds finiša posms mūs sagaida, man itin veiksmīgs izvērtās arī sacensību noslēgums. Tieši finiša kalnā man izdevās izcīnīt līdera pozīciju.”

1. Matīss Preimanis Alpha Baltic/Unitymarathons.com
  2. Indulis Bekmanis Rietumu-Delfin
  3. Arnis Pētersons ZZK
  4. Dmitrijs Sorokins Rietumu-Delfin
  5. Caspar Austa Trek Philips
  6. Raivis Zīmelis Trek Philips
  7. Ivars Prokofjevs Rietumu-Delfin
  8. Andris Smirnovs Rietumu-Delfin
  9. Allan Oras Rietumu-Delfin
  10. Pēteris Janevics NN Sporta klubs

Palaidīšu muti - bet kāpēc viņam jābrauc ar meiteņu formu - tādu rōzā :)

Jo tāda ir komandas forma.

Yooo, kad būs atbildes par Pētersona dopinga kontroli?

gribēju tik teikt, ka Matīss malacis! bija pietiekoši spēcīgs, lai varētu sacensties pret kuplo rietumnieku skaitu(kaut arī baikos tas nav tik izšķiroši, cik šosejā)!
tagad neviens jācer, ka nepārmetīs Matīsam komandas maiņu. pie tam forma tiešām izskatās labi, Preimanim piestāv
Pētersons malacis. kārtīgi nobraucis, bet nav jau pirmā reize, kad kāds juniors ieliet top10 kādā posmā. bet nu vai kāds uz pjiedestāla ir bijis to gan nevarēšu pateikt. lai tik turās.

Tieši pirms gada Prokofjevs, debija sportā, trešā vieta kopvērtējumā ;)