Manitou Splice comp vs Manitou Axel Platinium

Ko labāk izvēlēties Manitou Splice Comp Lock out 100 mm vai arī Axel Platinium 80 clickit 100mm. Varbūt kādam ir pieredze?

AXel ir briesmiigs s…s, splice ( buudama smaga) veel ir diezgan ok.

Nepiekrītu fubar! Axel ir smaga, bet tai pašā laikā baudāma, kā jau visas manitou!

Tad labāk ir ņemt Axel? Ir dzirdēts, ka tas bieži noklājas un neslēdzas ciet. Savukārt, par Splice lasīju atsauksmes, ka tas nenormāli lūzt.

atsauksmes atsauksmes

es arī vareetu raxtiit atsauksmees, ka sēnes ir pretiigas un needamas, bet tas jau nenozīmē, ka visiem tās negaršo. pareizi?

Baltais, kāds tad ir Tavs viedoklis?

nu es ar manitou neesmu braucis. taapeec varu tikai par seeneem pateikt - man negaršo :D

axel ir nekvalitatiivi! nu kaa lai veel politkorekti pasaka ka axel ir suuds 8)
svaigs piemeers - ar aiztaisiitu lokautu braucot (tieshi taa tikai braucot) un traapot bedree, izspraagst korkjis dakshai iekshaa un visa ellja saliist apakshaa biksee. lokauts protams nestraadaa.
agraak vecie akseli vispaar shaava ar korkji pa aci- vot taa bija jautra atrakcija 8)

stulbais pirceejs pieprasa visus pribambasus, bet davai pa leeto! un manitou taisa ar. rezultaats- Axel.
der tikai tuurismam, i to maigam jo maigam. neceriet pa kapeikaam dabuut “saciikshu dakshu ar lokautu”, kaa veikli runas viiri meedz savu preci reklameet.

Ja to lietu paņem tā virspusēji, tad manitou dakšas standarta komplektācijā ir domātas vieglam svaram (tad hidraulika strādā labi). Visas problēmas sākas tad, kad tās dakšas sāk expluatēt braucēji virs 70 kg.

Vai tad virs 70 ir smags? Man ir 77 un domaajams, ka vel liidz kaadi 90 uzaugs. Tad jau man buus jaameklee kaada cietaa daksha? :D

piekriitu LOOKam par manitou vispaar, un gribu papildinaat savus izteikumus:
es nebraucu virsuu manitou kaa sugai, lai gan man buutu shis tas no cenzeejamas leksikas ko teikt par to, cik “ruupiigi” straadaa shnjagas tajaa ruupniicas dalljaa, kur dakshas un amjus liek kopaa.

daargais gals ir baigi ok. shermann, minute, black, skareb, R7- viss ir bumbaas.
pakaljeejie amiishi- vairaak probleemu nekaa pozitiivaa, bet veeljoprojaam vismaz ok.
leetais- nu @#$@@,##$%%,###$ un #$##@@ @@##! #$%%$$!

:)
miilji…