magura vs hayes

tātad gribētos uzinat atsauksmes un kuras DB ir labāka magura luise vai hayes nine carbon

nu būs bars, kuri bļaus par maguru, un būs kas par hayes stiklašķiedru… bet bremzēt ta teu…

nu jaa zinama taisnibna tev ir bet man gribetos uzinat kura labaka

abas labas!
ir gan Hayes gan magura braukta!
Luisei ir trīs versijas, šajā gadījumā līdzīgāgā būtu luise carbon!
hayes sver 400-420gr
magura 410-440gr
patīk maguras glaunie rotori
nepatīk, ka luise skaitās augstspiediena sistēma, kas nozīmē, ka atgaisošana māju apstākļos ir sarežģītāka!
Hayes jaucis neesmu!
jauni maguras kluci ~12-14lvl
par Hayes atkal nezinu!
Magura dod 5gadu garantiju pret sulošanu!
skaties, kas piedāvā labāku ciparu!

Es dotu priekšroku Magura. mans subjektīvais viedoklis, nekā personiska.

varu piedāvāt šādas par draudzīgu ciparu!

ieskaties meilā!

personiigi man ar hayes carbon ir tikai meesli bijushi. tad burbulji metas, tad nevar atgaisot un jaizgaaz vesala bundza eljas. citreiz atsakaas straadaat. un beigu beigaas vienk slikti bremzee.
bet ar maguraam divreiz sezoonaa kluci bij jaamaina. citu probleemu nav bijis.
es paslaik meegjinu ko jaunu prieks mani → avid juicy 7
nu pastiisimies kaa kalpos, ja ne tad vislabaakaas manupraat ir hope bremzes. nekas labaaks nav braukts :)

pastāstīsi sīkāk?

[quote=emils]personiigi man ar hayes carbon ir tikai meesli bijushi. tad burbulji metas, tad nevar atgaisot un jaizgaaz vesala bundza eljas. citreiz atsakaas straadaat. un beigu beigaas vienk slikti bremzee.
bet ar maguraam divreiz sezoonaa kluci bij jaamaina. citu probleemu nav bijis.
es paslaik meegjinu ko jaunu prieks mani → avid juicy 7
nu pastiisimies kaa kalpos, ja ne tad vislabaakaas manupraat ir hope bremzes. nekas labaaks nav braukts :)[/quote]
pats hayes gaisoji?

Agni, ja šīs bremzes Tev vel ir pieejamas, tad kas ir draudziga cena?
Vai varu iekļauties 170-180ls robežās pērkot no Tevis?
Itka ir doma sutit no beja(299$) + sutisanas izmaksas, bet nav ne jausmas kadas ir tas shipping izmaksas, jo nav noradits un sellers neatbild

[quote=big.brother]…
Itka ir doma sutit no beja(299$) + sutisanas izmaksas, bet nav ne jausmas kadas ir tas shipping izmaksas, jo nav noradits un sellers neatbild[/quote]
ja viņš neatbild, kad cilvēks grib pirkt, vai viņš atbildēs garantijas gadījumā?

hayes 9, loti spēcīga bremze, man likās, ka ideali viss notiek.
neviena emila nosauktaa darbiiba sezonas laikaa netika noveerota.

Nāca uz fuel ex 9.

kads man var varbūt palīdzēt: starpība starp disku bremzēm MAGURA LOUISE 203mm un 160mm, es saprotu ka viena atšķirība ir par 43 mm lielaks rotors, un tas ka 203mm izmanto free ride velo, un vai tas nozime ka 203mm nomainai uz manam esosajam 160mm avid juicy nederes?

starpība ir rotora izmērā un pārejā! Parasti tās pārejas nāk līdzi komplektiem!
ja Tavā jaunajā komplektā viņas ir iekšā, ļoti labi, ja nav, būs jāpiepērk!

pedejais stulbais jautajums - maguras majaslapa pie pārslēdzēju savietojamības ar šo bremžu komplektu ir rakstīts:Compatible with all current Shimano STI, Sram trigger, Sram and Rohloff twist grip shifters. Not compatible with Shimano Dual Control
Vai tas pedejais ko iezimeju boldā nozīmē ka ar Shimano XT pārslēgiem XT M770 sis bremzes neiet kopā
paldies par atbildem jau iepriekš(sorry, ja mulkigi jautajumi, bet ir pilnigs iesacējs velo upgreidos un detalu savietojamiba, lidz sim tikai nopirku un braucu, daudz nedomajot par velo svaru vai izskatu)!!!

[quote=big.brother]pedejais stulbais jautajums - maguras majaslapa pie pārslēdzēju savietojamības ar šo bremžu komplektu ir rakstīts:Compatible with all current Shimano STI, Sram trigger, Sram and Rohloff twist grip shifters. Not compatible with Shimano Dual Control
Vai tas pedejais ko iezimeju boldā nozīmē ka ar Shimano XT pārslēgiem XT M770…[/quote]
arī neesmu specs, bet tad no sākuma noskaidro, kura grupa lien zem Tevis dotajiem parametriem:
http://bike.shimano.com/publish/content/cycle/sac/us/en/technical_service/shimano_technology/dual_control_levers.html
http://wheelandsprocket.com/page.cfm?PageID=776
http://www.youtube.com/watch?v=ii5bm6GW2fE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=R5ID3suA00s&feature=related

pēdējais links, tādiem “nezinīšiem” kā mēs…

Iet kopā!

[quote=big.brother]pedejais stulbais jautajums - maguras majaslapa pie pārslēdzēju savietojamības ar šo bremžu komplektu ir rakstīts:Compatible with all current Shimano STI, Sram trigger, Sram and Rohloff twist grip shifters. Not compatible with Shimano Dual Control
Vai tas pedejais ko iezimeju boldā nozīmē ka ar Shimano XT pārslēgiem XT M770 http://www.blueskycycling.com/product_image/29503_md.jpg sis bremzes neiet kopā
paldies par atbildem jau iepriekš(sorry, ja mulkigi jautajumi, bet ir pilnigs iesacējs velo upgreidos un detalu savietojamiba, lidz sim tikai nopirku un braucu, daudz nedomajot par velo svaru vai izskatu)!!![/quote]
iet kopā, kā jau Fox saka!
Dual control ir šie:

bet teorētiski savienot var, jo gan shimano gan magura izmanto minerāl eļļu!

big thanks par atbildem visiem un gan jau ar laiku klusu gudraks ari saja jomaa :)

Savienot var tikai teorētiski, bet praktiski šāda kombinācija nestrādās.
Par augstāk minēto savietojamību, bija domāts, ka Magura bremžu rokturi ir savietojami ar visiem stūres ātrumu pārslēdzējiem (izņemot Duālajiem).