Vai Rīgā var kaut kur nopirkt M1.6 un M2 vītņgriežus (metčikus). Delve2 un 1000skrūves tik mazus netirgo :(
Pārvietots uz “Remonts, apkope”.
Šeit kāds rakstīja, ka esot iepircis spieķu valcējamos. Pajautā viņam, varbūt atceras, kur pirka.
http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=12177
Patiesībā man arī viņi noderētu.
Ja ir doma spiekjiem griezt viitni, tad metchiks NEDER, jo viitni griezh, BET spiekjiem viitni VALCEE.
Hozan valci pirku asv ebay.com uz izsoli un jaunu… Vai kads ko tadu latvijaa pardod, nezinu. Var meginaat ebike.lv parunaat, liekas, vini var pasuutiit no weldtite/cyclo, kuriem arii ir valce.
[quote=jursoo]Šeit kāds rakstīja, ka esot iepircis spieķu valcējamos. Pajautā viņam, varbūt atceras, kur pirka.
http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=12177
Patiesībā man arī viņi noderētu.[/quote]
[quote=drazzzas]Ja ir doma spiekjiem griezt viitni, tad metchiks NEDER, jo viitni griezh, BET spiekjiem viitni VALCEE.
Hozan valci pirku asv ebay.com uz izsoli un jaunu… Vai kads ko tadu latvijaa pardod, nezinu. Var meginaat ebike.lv parunaat, liekas, vini var pasuutiit no weldtite/cyclo, kuriem arii ir valce.[/quote]
Izskatās, ka cilvēks meklē vītņgriezi (metčiku) iekšējai vītnei, nevis vītņripu ( flašku) ārējai !
Bija viens veikals blakus Latgalītei. Varbūt mācētu parādīt dzīvajā, jo adresi patiešām nezinu. Var arī pašā Latgalītē uzprasīt, tur cilvēki atsaucīgi.
Paldies par info.
Tā arī bija - atradu veikalā blakus Latgalītei. Laba bodīte ar samērā lielu izvēli. Urbjus tur arī var dabūt samērā eksotiskus priekš Latviajs 1.2 ; 1.23 ; 1.25mm utt.
[quote=qwe]Paldies par info.
Tā arī bija - atradu veikalā blakus Latgalītei. Laba bodīte ar samērā lielu izvēli. Urbjus tur arī var dabūt samērā eksotiskus priekš Latviajs 1.2 ; 1.23 ; 1.25mm utt.[/quote]
Tie ir milzīgi-bet urbt 0,8mm-tā jau būs,māksla.
Ja ir stacionārā urbmašīna ar neizļurkātu nolaišanas mehānismu un patronu, kas nemet, tad nav problēmu. Es ar to esmu nodarbojies. Agrāk mēs radiotehnikas shēmām urbām caurumus tekstolīta un getinaksa platēs, standarta mikroshēmām attālums starp kājiņām bija 2,5 mm. Urbām ar 0,7-0,8 mm, katram urbumam apvilkām apkārt celiņu, tad likām kodināšanas vannā.
Jā, bija laiki. Urbīšus gan pa vienam neiegadājās.