Sveiki, tautieši!
Lūkoju pēc velo uz next sezonu.
Minimālās prasības:
- 29er
- XL (190+)
- Non-carbon
- Thru-axel
- Hardtail
rakstām/liekam bildes šeit un tikai šeit.
p.s. par cenu vienosimies atkarībā no pilnās komplektācijas/tehniskā stāvokļa.
Sveiki, tautieši!
Lūkoju pēc velo uz next sezonu.
Minimālās prasības:
rakstām/liekam bildes šeit un tikai šeit.
p.s. par cenu vienosimies atkarībā no pilnās komplektācijas/tehniskā stāvokļa.
Ko Tu ar to riteni gribi darīt? Lietotu alumīniju īsti neredzu jēgu pirkt. Labāk paņemt šo: https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-8.0-3
pa 1k diezko sālīti un max svars pa īsu, jo sanāk krāmēt somas virsū ik pa laikam.
Visi standarta ričuki nebūs cilvēkiem ar virssvaru domāti. Limitējošais faktors ir tieši rati.
Ja gribi smagsvaram, tad Tev ir jāskatās trail tipa hardteili - https://astravelo.lv/merida-big-nine-tr-600-iii1-silk-gunmetal-grey-black
Tie iet līdz 135kg
Pēc pieredzes saku (esmu 100kg dzīvsvarā), ka LV nav tirgus lielizmēra hardteiliem pēc Tavām prasībām un zem tiem 900 EUR, kas Tev šķiet linkā jau pasālīti. Smagsvari nopērk un tālāk baigi netirgo.
Es beigās izlēmu pasūtīt nākamo Radon modeli no bike-discount un beigt tik daudz rīt. :)
Ā nu vel ir opcija nopirkt tādu kādu budžets atļauj un pēc tam iespieķot all-mountain aploces, kas paredzētas līdz 130kg svarā. Reāls variants kā tikt pie vēlamā ričuka, bet neizbliezt uzreiz lielo naudu.
meridai nav bagāžnieka stiprinājums cik skatos bildēs - ar somām baigi neapkrausi…gan jau radons nesalūzīs…cube arī šķiet ka max svars ir 145 vai 150…es tā arī esmu viņu slogojis, vai pat vairāk - pagaidām nekas nev salūzis, pat ne spieķis :D un ar tizlo bagāžnieka stirināumu no “iekšpuses” , bet vismaz labi ka ir iespēja uzlikt.
Radon tiešām izskatās nice, neskaitot to svara limitu. Šādā gadījuma, Jūsu domas par šiem rimiem?
Cube un Merida rāmji ir šausmīgi neparocīgi somām, tapēc īsti nebūs vēlamais variants, ja pērku jaunu velo.
kas vainas cube rāmim ? nezinu man somas ok sēž uz oem bagāžnieka - cube soams biku zemāk sēž par ortlieb somām ja to var par mīnusu uzskatīt…un biku deldē rāmi ass rajonā (skat bildi) - uzlipnāju balto izolācijas lentu un ir OK. Man vairāk mesī rčuki ar īso aizmugures trijstūri -piem. manam trek fx somas baigi uz “pakaļas”" fgalu jālieki, jo citādi aiz papēža ķeras…nu varbūt tu par rāmja somām runā…nesaprotu …jo mtb hard tail jau visiem ± rāmji mūsdienās stipri līdzīgi.
Velo nopirkts, varam dzēst rakstu.