Ne viens ne otrs variants nav 1000 EUR vērts. Corratec ir vecs. Veci rati, detaļaš utt. Tas pat bildē redzams.
Nakamura ??? Kas tas vispār tāds ir ?
Visi normāli kapļi. Svaigs par 1K sanāks Alu + Claris un nekādi Reynolds.
Tas izmērs Giant ir paliels, vismaz 190cm augumam. Ja uz sitiena neder kā uzliets, tad jāpadomā.
Tālāk jau var pētīt ratus, mikroplaisas ap spieķu caurumiem. Bet ja šamais visu laiku braucis ar baloniem, tad var viss būt stīgā. Kas tur vēl gultņi, ja no sēžām paši nekrīt laukā, tad viss ir maināms, ieliec pa 1eiro, pa 15 - pēc izvēles. Nu un nopētīt rāmi gan jau ka nav jāmāca ;) Dura Ace vēl 150K noripos un tur viss maināms
Nakamura ir norvēģis, tur viss ir ok, varbūt izcelsme, pirmais ko iedomājos :)
Paņem labāk jaunu, ar garantiju, pa 1.3k ar disku bremzēm feelfree.
[quote=Inars]Visi normāli kapļi. Svaigs par 1K sanāks Alu + Claris un nekādi Reynolds.
Tas izmērs Giant ir paliels, vismaz 190cm augumam. Ja uz sitiena neder kā uzliets, tad jāpadomā.
Tālāk jau var pētīt ratus, mikroplaisas ap spieķu caurumiem. Bet ja šamais visu laiku braucis ar baloniem, tad var viss būt stīgā. Kas tur vēl gultņi, ja no sēžām paši nekrīt laukā, tad viss ir maināms, ieliec pa 1eiro, pa 15 - pēc izvēles. Nu un nopētīt rāmi gan jau ka nav jāmāca ;) Dura Ace vēl 150K noripos un tur viss maināms
Nakamura ir norvēģis, tur viss ir ok, varbūt izcelsme, pirmais ko iedomājos :)[/quote]
Viss ir normāli ? Vai tiešām ?
Giants ir vecs Raboank rāmis, kurš lietots Prokomandā vismaz 1 sezonu laika posmā no 2008 - 2012. gadam. Pēc tam vairākas sezonas lietots Rietumu bankas komandā un pēc tam pārdots tālāk amatieriem Latvijā, kur arī lietots vismaz vairākas sezonas. Nobraukumu varat iedimārties, ja zinam ka Pro komandās ar ričukiem nobrauc vir 20 000 km gadā. Plus viņam mainīta dakša, kas visdrīzāk nozīmē, ka oriģinālā ir tikusi salauzta.
Corratec - ir vismaz tikpat vecs kā Giants, bet pieļauju, ka mazāk lietots , jo visdrīzāk, ka pirkts Latvijā , X Sportā. Tas , ka tur klāt pieķibināti veci Zipp rati , vērtību īpaši nepaceļ, jo rati jau sen ir morāli novecojuši un dievs vien zina kādā kvalitātē. Tik vien ir , ka labi izskatās.
Nakamura - tas nav nekāds norvēģis , bet gan InterSport sporta preču veikala ķēdes “privāta marka” un to var nopirk šis ķēdes veikalos daudzkur Eiropā. No Nakamura tur ir tikai rāmis, kas arī nav pirmā svaiguma. Pārējās detaļas ir salasītas pa pakšķiem. Smieglīga ir atsauce uz Sapim "karbona"ratiem, ja zināms , ka Sapim ražo tikai spieķus un spieķu galvas.
[quote=entuziasts][quote=Inars]Visi normāli kapļi. Svaigs par 1K sanāks Alu + Claris un nekādi Reynolds.
Nakamura ir norvēģis, tur viss ir ok, varbūt izcelsme, pirmais ko iedomājos :)[/quote]
Viss ir normāli ? Vai tiešām ?
Giants ir vecs Raboank rāmis, kurš lietots Prokomandā vismaz 1 sezonu laika posmā no 2008 - 2012. gadam. Pēc tam vairākas sezonas lietots Rietumu bankas komandā un pēc tam pārdots tālāk amatieriem Latvijā, kur arī lietots vismaz vairākas sezonas. Nobraukumu varat iedimārties, ja zinam ka Pro komandās ar ričukiem nobrauc vir 20 000 km gadā. Plus viņam mainīta dakša, kas visdrīzāk nozīmē, ka oriģinālā ir tikusi salauzta.
Corratec - ir vismaz tikpat vecs kā Giants, bet pieļauju, ka mazāk lietots , jo visdrīzāk, ka pirkts Latvijā , X Sportā. Tas , ka tur klāt pieķibināti veci Zipp rati , vērtību īpaši nepaceļ, jo rati jau sen ir morāli novecojuši un dievs vien zina kādā kvalitātē. Tik vien ir , ka labi izskatās.
Nakamura - tas nav nekāds norvēģis , bet gan InterSport sporta preču veikala ķēdes “privāta marka” un to var nopirk šis ķēdes veikalos daudzkur Eiropā. No Nakamura tur ir tikai rāmis, kas arī nav pirmā svaiguma. Pārējās detaļas ir salasītas pa pakšķiem. Smieglīga ir atsauce uz Sapim "karbona"ratiem, ja zināms , ka Sapim ražo tikai spieķus un spieķu galvas.[/quote]
Te vairs nav ko gari diskutēt. Čalis meklē kautko vieglu līdz 1k, Tālāk jau viss viņa rokās, apskatīt, izbraukt, runāt cenu. Ja viņam spiestu kabatu 4K, topiks nerastos.
Man liekas ka ir verts meginat meklet lietuva ,bus gan labaka izvele gan cenas adekvatak
[quote=kašķis]Kā ar šo?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/ibibd.html#photo-4[/quote]
Man izskatās baigi labs. Ja būtu mans izmērs, tad es Tev viņu noceltu ;)
Ka bremzes nav otrādi vienīgi
Google saka, ka platas riepas nevarēs ielikt.
Tas tak štrunts. Darbiņš uz 15-20min. Varbūt vajadzēs jaunas troses un stūres lentu, bet tas dažu eiro jautājums.
Ģeometrija bildēs izskatās briesmīgi, bet varbūt dabā ir labāk. Es ‘passed’ nemaz nepamēģinot ;)
Noņemtu speiserus, pieregulētu stūri un būtu laba ģeometrija.
Vispār es stipri šaubos, vai no bildēm var novērtēt ģeometriju. Kas tieši tur briesmīgs?
Noņemtu speiserus, pieregulētu stūri un būtu laba ģeometrija.
Vispār es stipri šaubos, vai no bildēm var novērtēt ģeometriju. Kas tieši tur briesmīgs?[/quote]
Tapēc jau saku, ka bildēs ;) Dakša kā miets turpat perpendikulāri, hvz.
P.S. Sameklēju apskatu, paši briti saka, ka slikts fīlings, 6/10.
Varbūt bomzām atdot?
paka eiro taču nav nekāds lielais čungurs. pat aifonu nevar nopirkt. paņem kas patīk un sāc braukt. pirmā šoseja tomēr, ja nav ar ko salīdzināt, tad arī neliksies kkas slikts.
no piedāvātiem, es ņemtu balto corru