Laika trūkuma dēļ tajā pagaidām ir informācija tikai par 8 veloservisiem, bet drīz to krietni papildināsim.
Lūdzu, sūtiet man informāciju par veloservisiem, kurus apmeklējiet.
Reitingi
Līdz ar veloservisu karti esmu izveidojis arī vienkāršu reitingu sistēmu, kuru drīz plānoju ieviest arī velo sacensību vērtēšanai.
Gribu atvainoties par līdzību ar eBay, bet diemžēl konceptuāli neko labāku (tik vienkāršu un efektīvu) neviens cits vēl nav izdomājis.
Atsauksmes pagaidām var pievienot tikai lietotāji, kuri ir reģistrēti vismaz gadu.
Vienam veloservisam lietotājs nevar pievienot vairāk par 10 atsauksmēm sezonā un biežāk par reizi 7 dienās.
[quote=Uldis17]Kāpēc karodziņu krāsas atšķiras?[/quote]Īstenībā es nezinu. Iespējams, ka sarkano karodziņu saņem XC.lv atbalstītāji.
Robert, pielikšu arī šos servisus. Paldies. Ar Rīgu, īstenībā nav problēma, bet mans mērķis bija Latvijas mēroga karte, tāpēc īpaši aicinu ziņot par veloservisiem no Latvijas pilsētām un novadiem.
Lai, piemēram, aizbraucot uz Jēkabpili vai to pašu Madonu, būtu iespējams ātri noskaidrot kur atrodas tuvākais veloserviss.
“Ripo AISK”, SIA, Veikals-veloserviss, Brīvības 140/142, Jēkabpils, Tālrunis:65231081
Nekas dižs jau nav, pamatā lētuči uz vietas, bet riteni saspieķoja labi. :) Parasti sutka jāgaida, jo meistars nesēž uz vietas.
Grey, kāpēc atsauksmi var pievienot tikai par tiem veloservisiem, kuriem jau ir kaut viena atsauksme?
(protams, ar pavisam nelielu haku - php parametra pielabošanu - var pievienot atsauksmi arī par jebkuru veloservisu)
Es arī biju viens no gudriniekiem kurš iedomājās ka sezonas karstumā var saskrūvēt velo šodien vai rīt … nevella mēnesi , pusotra rindā jāstāv :(
Tas tā citiem zināšanai , vai arī otrs variants , pašam sākt apgūt austrumu gudrības :)