Ja tas ir tas tltiņš, tad tur it kā viss bija skaidrs. Kādus pēdējos 7 km braucu vairāk vai mazāk viens. Vairākās vietās bija divdomīgas situācijas, kur sadalījās takas, un katra virzienā bija saliktas dažādas bultas. Ātrumā bracot, ej un izzīlē, kur ir īstā trase. Pēc nospiedumiem, kaut kur arī pēc skatītājiem trasē vai vienkārši uz cūceni laikam sanāca izbraukt pareizi.
Un vēl, vai Japiņš, tā teikt, “ņe opuhņet”, prasīdams 25eur, bez barošanas finišā? Ne jau man baigi vajag to ēdināšanu, taču tā, principa pēc. Ja iepriekš bija, tad tagad to noraksta zem covid pulcēšanāš ierobežojumiem, vai kā?
[quote=Eduards]Ūdens saņemšanā ir katram sava gaume. Kad pirms nedēļas laistījos Vivusā, katram jautāju, jo zinu, ka ne visiem patīk. Apmēram trešdaļa atsaka. Tā ka ar šļūteni liet visus pēc kārtas nav laba stratēģija.
Par marķējumu- pirms tiltiņa noteikti bija bultas. Acīmredzot visi gaida lentas priekšā. Lentu problēma ir tāda, ka vai nu visur, vai nemaz. Ja ir dažviet, tad tiek gaidīts visur, un rodas tiltiņa situācija. Polijā Beškidos ir tikai bultas, mazākas nekā LVM maratonā, un neviens nepazūd, jo visi paši skatās.[/quote]
Te skaidri un gaiši teica neliet, bet dabuja vēl dubultā ar šļūteni burtiski sejā! Forši braukt tehniskā posmā ar aizlietām brillēm.
Ko jūs te čīkstat par to ūdeni. Lēja vai nelēja gribeju vai negribēju. Lejaskurzemes velokrosā defoltā lēja no ugunsdzēšamās mašīnas un tur nevienam neprasīja un pēdējā aplī tur bija riktīga dubļy vanna. Vajag to visu uzņemt kā tehnisku vietu kam ir jābrauc garām tā pat kā šķērsot upi
Fenomenāla loģika.
Nu konkrētajā vietā reāli prasījās kārtīga bulta tieši priekšā, nevis kaut kur maziņa, malā, uzlikta uz viena no 20 kokiem … ej in starp visām tūristu zīmēm atruma pamani, kura ir īstā.
Vispār pec UCI noteikumiem (un šī gonka tak bija LVČ), pirms pagrieziena jābūt zīmei uz kuru pusi, un aiz pagrieziena zīmei “braukt taisni” (nu tā lai skaidrs ka pagriezies un brauc pareizi). Savukārt ceļš kas iet nepareizi, uz tā ir jābūt X zīmei, lai nesanāk tā ka te rakstīja -ka nobrauc km, un tikai tad rodas aizdomas ka kaut kas nav tā…
Nu konkrētajā vietā reāli prasījās kārtīga bulta tieši priekšā, nevis kaut kur maziņa, malā, uzlikta uz viena no 20 kokiem … ej in starp visām tūristu zīmēm atruma pamani, kura ir īstā.
Vispār pec UCI noteikumiem (un šī gonka tak bija LVČ), pirms pagrieziena jābūt zīmei uz kuru pusi, un aiz pagrieziena zīmei “braukt taisni” (nu tā lai skaidrs ka pagriezies un brauc pareizi). Savukārt ceļš kas iet nepareizi, uz tā ir jābūt X zīmei, lai nesanāk tā ka te rakstīja -ka nobrauc km, un tikai tad rodas aizdomas ka kaut kas nav tā…[/quote]
Ape 100 tieši tā arī ir - loģiski saliktas neliela izmēra bultas un krusti divdomīgās vietās, lai neaizšauj citur. Tur nav bijušas šaubas, uz kuru pusi jābrauc.
Es jau te nemēģinu baigi piekasīties. Var teikt, ka pats vainīgs, ka neiepazinos ar trasi iepriekš. Tomēr, spriežot pēc atsauksmēm, neviena viena grupa aizbrauca nepareizi. Trase bija ļoti ok, un nebija nekāda vieglā. No noguruma uzmanība arī mazinās, tādēļ prasījās kāda papildus lente vai bulta.
Nopietni? Tad tur var droši nebraukt.
Lietus laikā arī vēlams nebraukt
Sigulda bija vienkārši super! Best gonka līdz šim, paldies Uģim par izplānoto trasi!!
Ja no cukura tad ja
Īsti nav pareizi liet ūdeni virsū, kad neprasa. Man piemēram, ja trāpīs uz ceļiem auksts ūdens, tad sāksies sāpes. Jocīgi, bet ārsts apstiprināja, ka tas ir iespējams pie locītavu problēmām. Plāšāk nekomentēšu manas problēmas, bet mani Siguldā neaplēja, kad nobļāvu neliet.
Arī teicu, ka nevēlos man virsū nelēja. “Gonka” bija interesanta, smaga, nekur maršutā nekļūdījos, bet piekrītu, ka varēja sacensību karstumā aizšaut ne pa trasi. Cerams tam puisim 12.km viss labi, tikai karstuma šoks. Intetesanti par ko “Lielbātā” vairākiem DSQ?
Tur jau bija tas moments, ka paskaties tālāk un redzi trasi, tātad visai ticami, ka tur arī jābrauc.
Protams, ka braucot aiz kādas grupas uz zīmēm arī nedaudz atslābsti, vai arī teiksim nākot lejā bremzējies un skaties, lai neiepestī priekšējos.
Par ūdeni - pirmajā man neprasīja un arī nelēja, šķiet, ka ar mazliet lielāku intervālu apbraucu. Otrajā prasīja vai gribu, pamāju, ka jā, tad arī uzgāza. Taču no komandas biedrenes dzirdēju par sasvinējušos lējēju, kas kādam bija uzgāzis bez prasīšanas, moš viņi pamainījās.
Droši vien tiem, kas pēc elektrolīnijas aizbrauca pa asfaltēto ceļu līdz otrajam dzirdināšanas punktam, saīsinot trasi apmeram par kādiem 10km ?
Droši vien tiem, kas pēc elektrolīnijas aizbrauca pa asfaltēto ceļu līdz otrajam dzirdināšanas punktam, saīsinot trasi apmeram par kādiem 10km ?[/quote]
Viņiem ir atzīme kontrolpunktā un tas bija pāri ceļam
Ps.Nē tev taisnība, vienam tikai
Teicu lai nelej uz brillēm. Sadzirdēja un uzlēja uz muguras :) Bet bija ok. Bet priekšā braucošais kuru nolēja, tas gan tur kaut ko lamājās…
Gan nolamājos, gan nācās pagrūzt malā jo pārāk jaunu nagļakā tas ugunsdzēsējs virsū līda
[quote=markoomark][quote=kalnups][quote=Pekse]
ajj, šitais tak raksturīgi, vienmēr kādam vairāk vajag un uzskata ka tie pārējie muļķi kuri rind’ā stāv … un pēc tam viņi jādzen. Bet vispār forši bija!!!PS.A Ziedlejās uz to virāžu citā laikā drīkst diez braukt, tā nav privāta teritorija? PPS Un duša bija laikā[/quote]
Pa šīm un citām Ziedleju teritorijas takām var braukt saskaņojot ar saimniekiem. Kontakti šeit:
https://ziedlejas.lv/lv/velosipedu-noma
Vai arī braucot kopā ar Siguldas velo kluba braucējiem, kuriem ir zaļā karte pieejai takām.
Priecājamies, ka noderēja duša un ūdens. (Neizpratne bija par to, ka tautas distancē ne viens vien brauca bez dzeramā.)[/quote]
Jūs bijāt tie, kuri gāza virsū ūdeni Ziedlejās?
Ja tā, tad ko tieši jūs nesaprotat vārdā NELIET?[/quote]
Cilvēks, kas to darīja, savu darbu darīja brīvprātīgi, brīvdienā un diennakti negulējis, turklāt kopā ar dzirdināšanu visiem “sausajiem”. Ja brauc grupiņa un vairums saka, ka var liet un viens aizelsies sēc, ka ne, tad cilvēcīgi gadās kļūdīties. Nu redz, simts citiem braucējiem tas palīdzēja, bet vienam sabojāta diena. Atvainojamies par to!
Izklausās, ka šajā mačā bijis slapjāk kā Hydra epic pēdējās dienas :D
Man ir aizdomas, ka norādes nolasījuši bija sporta distances braucēji ?. Lielāko daļu trases(45km) nobraucu viens pats, nevienā mirklī nebija šaubu, ka esmu nomaldījies.