Pēc neliela jucekļa “Trek 24h” ir pārcēlušās uz 22-23 augustu, iepriekš plānotajiem velorallija datumiem.
Galvenie jaunumi:
Sacensības notiek tikai 24h klasē, 12h nebūs.
Pieteikties varēs solo, pāru un četru cilvēku komandās.
Dalības maksas:
Dalības maksa - 15ls no dalībnieka.
Trase:
Sacensību trase šogad ir mainīta par kādiem 25%. Tā būs nedaudz garāka, dalībnieku nometne citā vietā.
Atsevišķi posmi izņemti, daži nākuši klāt. Kopumā trase ieguvusi dažu labu jautru nobraucienu kā arī vieglākus posmus kur nedaudz atpūsties. Trases prezentācija notiks jūlijā.
Īsti nesaprotu, vai tas manam datoram tikai tā, bet nevaru neko tajā mājaslapā atvērt, jo izvēlnes lodziņi atveras it kā blakus peles kursoram un tiem virsū nav iespējams uzklikšķināt. Vēl kādam tā vai man jāārstē dators? Citas mājaslapas ir kā iet normāli.
Vai drīkst mainīt velosipēdu maiņas zonā? Vai finiša ieskaite laikā no 12.00-13.00 nozīmē to, ka šajā laikā ir jāpabeidz pēdējais aplis (kurā ir aizbraukts ātrāk)?
Mainīt velosipēdu, iespējams, tiks atļauts solo klases dalībniekiem.
Tieši tā. Par finišētam sacensības uzskatāmas tad, ja dalībnieks pēdējo apli finišē laika posmā no 12:00 - 13:00 Attiecīgi, iebraukt pēdējā aplī jāpaspēj līdz 12:00
Vai kāds var tā populārzinātniski pastāstīt, cik grūti būtu startēt solo un uz ko jābūt gatavam, kas jāņem vērā?
Pagājušajā gadā piedalījos 12h duo, un jau tad beidzamajā aplī pēc pusnakts mani vilka uz aizmigšanu, taču šogad tā būtu tikai puse (vai drīzāk ceturtdaļa, ja solo). Šovasar gan visā visumā jūtos labākā formā, tomēr fiziskais ir viens, otra puse vēl ir psiholoģiskais. :)
esmu tik ar šosi braucis 12h. jā, nogurdinoši ir, bet ja aprēķina spēkus, nemaz nav nereāli nobraukt nenokāpjot (pa ceļam ēdot banānus un t.t.)
ar tā kā plānoju, jāmeklē “telts” pie kāda :)
Man ir jautājums saistība ar apgaismojumu. Vai ar šādu http://evelo.lv/?id=1967 būs labi pārredzams ceļš? Un kurā vietā ir iespējams iegādāties apgaismojumu kuru var uzlikt uz ķiveres?
Otrs jautājums ir tāds, ja komandai, tas ir, četri cilvēki, ir tikai divi komplekti ar apgaismojumu, tas ir, divi uz stūres uzliekami un divi uz ķiveres stiprināmi, drīkst iebraukt pitstopā un uzlikt no viena riteņa apgaismojumu uz otra? :)
Paldies jau iepriekš.